Nisam mislio na magistralni put od Živinica prema Tuzli nego na stanje cesta unutar grada. Red bi bio ono obnoviti.MikroBelaj wrote:Hamolj wrote:Saobraćajnu prvenstvenoMikroBelaj wrote: O kojoj tacno infrastrukturi mislis?
Pitam ,jer se u tuzli preplecu nadleznosti i putevi....de budi malo odredjeniji...naravno da se vidi iz Wizzovog aviona da nisi iz tuzle
Koju tacno,kazem jer se preplicu nadleznosti grada i federacije,,,ako nisi siguran o cemu pricas onda bolje i ne pricaj,....ako jesi navedi tacno sta ti tacno smeta i gdje sto se tice saobracajne infrastrukture u gradu Tuzla!
Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
-
Hamolj
#1076 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
- dale cooper
#1077 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
A Hamo je iz Banovića?
Makes sense. 
- MikroBelaj
#1078 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Bego je to rasplaniro,cim ukine finansiranje Galerije portreta , pozorista i narodne biblioteke u tuzli,taman ce biti za tu zicaru,a mozda i pretekne za kojeg avdija ses"cuGeeTnT wrote:...stvarno nema smisla da nema zicare izmedju zgrade opcine Banovici i administrativnih institucija u Tuzli...
-
Hamolj
#1079 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
GeeTnT wrote:...nije tunel kroz karaulu napravljen zbog Tuzle, nego zbog Kukinih rudara sto okna u zivotu nisu vidjeli, jer kad se popune mjesta u tz prelazi es na fazu B i to popunjavanje alipasinog naselja i telekomovih spratova....naravno kroz tunel primjetan je i veci broj gradjana balvangrada....Hamolj wrote:GeeTnT wrote:...stvarno nema smisla da nema zicare izmedju zgrade opcine Banovici i administrativnih institucija u Tuzli...![]()
![]()
Nemoj Banovićane, mi taman smirili strasti i složili se oko neki stvari. Sad ćeš nas opet posvađati.
Nek i Sarajlije onda malo vide s kakvim se ljudožderima Tuzlaci bore.
-
sumirprimus
#1080 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
kraj price.Hamolj wrote:Bože sačuvaj.dale cooper wrote:
Pa jel' ti to čak i nisi iz Tuzle?
molim moderatore da se uijesaju u ovu polemiku, i zabranje hamelju daljnje trolanje svete teme
unaprijed zahvaljuem
- MikroBelaj
#1081 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Banovici,gotov pa ko tuzlanska Slatina

- GeeTnT
#1082 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
..prije galerije ukino bih gospodinu Sarajlicu i noge i ruke te ga postavio u beton pored husinskog rudara....MikroBelaj wrote:Bego je to rasplaniro,cim ukine finansiranje Galerije portreta , pozorista i narodne biblioteke u tuzli,taman ce biti za tu zicaru,a mozda i pretekne za kojeg avdija ses"cuGeeTnT wrote:...stvarno nema smisla da nema zicare izmedju zgrade opcine Banovici i administrativnih institucija u Tuzli...
- MikroBelaj
#1083 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Zali boze betonaGeeTnT wrote:..prije galerije ukino bih gospodinu Sarajlicu i noge i ruke te ga postavio u beton pored husinskog rudara....MikroBelaj wrote:Bego je to rasplaniro,cim ukine finansiranje Galerije portreta , pozorista i narodne biblioteke u tuzli,taman ce biti za tu zicaru,a mozda i pretekne za kojeg avdija ses"cuGeeTnT wrote:...stvarno nema smisla da nema zicare izmedju zgrade opcine Banovici i administrativnih institucija u Tuzli...
-
Haman
#1084 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Vidim kako ovi Jasminovi sljedbenici sve pripisuju Jasminu. Ako neko napravi Hotel oni ga pripisu Jasminu a ne investitiru koji je ulozio pare. Tako ce i Trzni centar Bingo uskoro pripisati Jasminu a on je to ven na neki nacin i ucinio prilikom otvaranja u svojoj besjedi. Vidim da se priprema novi teren za gradnju stambenih objekata sa lijeve strane kad se podje od Stupina prema Senjaku. Neki investitor je kupio plac i sad pocinje gradnju. I to ce Jasminovi sledbenici pripisati Jasminu.
-
Hamolj
#1085 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sve ovo DžasminHaman wrote:Vidim kako ovi Jasminovi sljedbenici sve pripisuju Jasminu. Ako neko napravi Hotel oni ga pripisu Jasminu a ne investitiru koji je ulozio pare. Tako ce i Trzni centar Bingo uskoro pripisati Jasminu a on je to ven na neki nacin i ucinio prilikom otvaranja u svojoj besjedi. Vidim da se priprema novi teren za gradnju stambenih objekata sa lijeve strane kad se podje od Stupina prema Senjaku. Neki investitor je kupio plac i sad pocinje gradnju. I to ce Jasminovi sledbenici pripisati Jasminu.
-
howdy
#1086 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
markantni ne diprHaman wrote:Vidim kako ovi Jasminovi sljedbenici sve pripisuju Jasminu. Ako neko napravi Hotel oni ga pripisu Jasminu a ne investitiru koji je ulozio pare. Tako ce i Trzni centar Bingo uskoro pripisati Jasminu a on je to ven na neki nacin i ucinio prilikom otvaranja u svojoj besjedi. Vidim da se priprema novi teren za gradnju stambenih objekata sa lijeve strane kad se podje od Stupina prema Senjaku. Neki investitor je kupio plac i sad pocinje gradnju. I to ce Jasminovi sledbenici pripisati Jasminu.
- MikroBelaj
#1087 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Haman wrote:Vidim kako ovi Jasminovi sljedbenici sve pripisuju Jasminu. Ako neko napravi Hotel oni ga pripisu Jasminu a ne investitiru koji je ulozio pare. Tako ce i Trzni centar Bingo uskoro pripisati Jasminu a on je to ven na neki nacin i ucinio prilikom otvaranja u svojoj besjedi. Vidim da se priprema novi teren za gradnju stambenih objekata sa lijeve strane kad se podje od Stupina prema Senjaku. Neki investitor je kupio plac i sad pocinje gradnju. I to ce Jasminovi sledbenici pripisati Jasminu.
Ta nece valjda Kukicu ili lizacu Guticu?
-
howdy
#1088 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
bakiru poznatijem kao 100.000,00 radnih mjestaMikroBelaj wrote:Haman wrote:Vidim kako ovi Jasminovi sljedbenici sve pripisuju Jasminu. Ako neko napravi Hotel oni ga pripisu Jasminu a ne investitiru koji je ulozio pare. Tako ce i Trzni centar Bingo uskoro pripisati Jasminu a on je to ven na neki nacin i ucinio prilikom otvaranja u svojoj besjedi. Vidim da se priprema novi teren za gradnju stambenih objekata sa lijeve strane kad se podje od Stupina prema Senjaku. Neki investitor je kupio plac i sad pocinje gradnju. I to ce Jasminovi sledbenici pripisati Jasminu.
Ta nece valjda Kukicu ili lizacu Guticu?
ili mozda najvecem graditelju u bosnjaka, bosnjackom donaldu trumpu poznatijem kao fahrudin radoncic scepo?
-
sumirprimus
#1089 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
vise ko batva prema pasabunaruMikroBelaj wrote:Banovici,gotov pa ko tuzlanska Slatina![]()
- MikroBelaj
#1090 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Nisam mislio na magistralni put od Živinica prema Tuzli nego na stanje cesta unutar grada. Red bi bio ono obnoviti.Hamolj wrote:MikroBelaj wrote:Saobraćajnu prvenstvenoHamolj wrote: O kojoj tacno infrastrukturi mislis?
Pitam ,jer se u tuzli preplecu nadleznosti i putevi....de budi malo odredjeniji...naravno da se vidi iz Wizzovog aviona da nisi iz tuzle
Koju tacno,kazem jer se preplicu nadleznosti grada i federacije,,,ako nisi siguran o cemu pricas onda bolje i ne pricaj,....ako jesi navedi tacno sta ti tacno smeta i gdje sto se tice saobracajne infrastrukture u gradu Tuzla!
Koje ono? Treci put te pitam da budes odredjeniji a ti zabusavas,neozbiljan si ,koja ulica je u pitanju?
https://www.google.ba/search?q=tuzla+as ... wQ_AUIBigB
- MikroBelaj
#1091 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Jest,dobro si rekosumirprimus wrote:vise ko batva prema pasabunaruMikroBelaj wrote:Banovici,gotov pa ko tuzlanska Slatina![]()
-
sumirprimus
#1092 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
tuzla je moj grad,znam je ko sto je niko ne zna... 
-
stari grad Visegrad
#1093 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Je li izabran Jasmin Imamovic za gradonaclnika Tuzle?
Prije sam citao samo pohvale o njemu.
- MikroBelaj
#1094 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Naravnostari grad Visegrad wrote:Je li izabran Jasmin Imamovic za gradonaclnika Tuzle?
-
sumirprimus
#1095 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
dastari grad Visegrad wrote:Je li izabran Jasmin Imamovic za gradonaclnika Tuzle?
ponovo...
- GeeTnT
#1096 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
...idealno mjesto za pojavljivanje gospe sa bradom like Bozo dzak..sumirprimus wrote:vise ko batva prema pasabunaruMikroBelaj wrote:Banovici,gotov pa ko tuzlanska Slatina![]()
- MikroBelaj
#1097 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
GeeTnT wrote:...idealno mjesto za pojavljivanje gospe sa bradom like Bozo dzak..sumirprimus wrote:vise ko batva prema pasabunaruMikroBelaj wrote:Banovici,gotov pa ko tuzlanska Slatina![]()
Sta ce kad povade sav cumur,mora se mislit na buducnost..bozo dzak se ukazao na obliznjem brdu,vidjelice uzimaju pare a ljubomorni tuzlaci negiraju da se Bozo ukazo i pozivaju hodocasnike da se okrijepe na panonskim jezerima uz tuzlansku pivu:lol:
- GeeTnT
#1098 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
...sjecam se kad su mi kipovi bili do pojasa...samo da se zabiljezi.sumirprimus wrote:tuzla je moj grad,znam je ko sto je niko ne zna...
- MikroBelaj
#1099 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sjecam se kad su panonska jezera bila pinga,i kad su mi kuce sa iste bile do koljenaGeeTnT wrote:...sjecam se kad su mi kipovi bili do pojasa...samo da se zabiljezi.sumirprimus wrote:tuzla je moj grad,znam je ko sto je niko ne zna...
- salik79
#1100 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle
Sjecam se BanjeMikroBelaj wrote:Sjecam se kad su panonska jezera bila pinga,i kad su mi kuce sa iste bile do koljenaGeeTnT wrote:...sjecam se kad su mi kipovi bili do pojasa...samo da se zabiljezi.sumirprimus wrote:tuzla je moj grad,znam je ko sto je niko ne zna...