Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Realno, ako je iko penicilin za Nijemce, to su Italijani i Spanci.
narocito digici. svabe ih nikad nisu dobili u natjecateljskoj utakmici
A vi za digice
Doduse jos se niste sreli u utakmicama na ispadanje zar ne? Do sada sve grupna faza i kvalifikacione utakmice.
Ma protiv njih niko nije siguran, nezgodni, prave zmije otrovnice. Ali Nijemcima su bas nabili komplekse. Evo im sanse da i Italiji/Spaniji naplate sve silne poraze u zadnjih desetak godina
_BataZiv_0809 wrote:Realno, ako je iko penicilin za Nijemce, to su Italijani i Spanci.
narocito digici. svabe ih nikad nisu dobili u natjecateljskoj utakmici
A vi za digice
Doduse jos se niste sreli u utakmicama na ispadanje zar ne? Do sada sve grupna faza i kvalifikacione utakmice.
Ma protiv njih niko nije siguran, nezgodni, prave zmije otrovnice. Ali Nijemcima su bas nabili komplekse. Evo im sanse da i Italiji/Spaniji naplate sve silne poraze u zadnjih desetak godina
tako je, u pravu si
inace, pravo mi nevjerojatno da ih nikad nisu dobili. bude mi i malo krivo. jer iako digice volim, svabe ne mrzim. rekao bih da su mi no 2 sto se tice velikih stranih repki. narocito kad razguze engleze hahaha
OK za Italiju reci da je penicilin za Njemacku, ali za jednu Spaniju se nikako ne bih mogao sloziti, osim ako se fudbal ne igra od 2007. i ove ere Xavija i Inieste u Spaniji i tiki take.
Kroz historiju Spanija nije uopste Nijemcima predstavljala neku konkurenciju i ako su ih dobivali, to je obicno u prijateljskim mecevima bilo. Kakva Spanija i konkurencija.
BHF_Manijak wrote:OK za Italiju reci da je penicilin za Njemacku, ali za jednu Spaniju se nikako ne bih mogao sloziti, osim ako se fudbal ne igra od 2007. i ove ere Xavija i Inieste u Spaniji i tiki take.
Kroz historiju Spanija nije uopste Nijemcima predstavljala neku konkurenciju i ako su ih dobivali, to je obicno u prijateljskim mecevima bilo. Kakva Spanija i konkurencija.
Italija kroz istoriju, Spanija u zadnjih 8 godina, kada je bila penicilin za sve doduse