arzuhal wrote:Ko je ovaj drekavac i cirkusant iz ercegovine, u kožnjaku?
pilot s trebinjskog aerodroma
arzuhal wrote:Ko je ovaj drekavac i cirkusant iz ercegovine, u kožnjaku?
Tacno, ali sve ovo skupa odaje stravicnu sliku i salje stravicnu, opasnu poruku. Tesko je kad laz postane zivotni moto. Jesu li oni svjesni na kojim je temeljima izrasla ta tvorevina zvana RS?5korpus wrote:dezurni_ucenik wrote:Herr Flick wrote:Srpska posla,debili i jedni i drugi![]()
Kazem ja nezaposleni cetnici protiv uhljebljenih cetnika.![]()
![]()
ajte u kuraz svi redomsumirprimus wrote:Kaje parola vako"zeljka primi i ti kurza da i nama svane "
![]()
![]()
![]()
![]()
predajem se
Nero Histrion wrote:Tacno, ali sve ovo skupa odaje stravicnu sliku i salje stravicnu, opasnu poruku. Tesko je kad laz postane zivotni moto. Jesu li oni svjesni na kojim je temeljima izrasla ta tvorevina zvana RS?5korpus wrote:dezurni_ucenik wrote:="H
![]()
Kazem ja nezaposleni cetnici protiv uhljebljenih cetnika.![]()
![]()
Ko je to rekao?It_is_a_Leclerc wrote:"Gdje nije došao srpski vojnik nije bilo slobode za druge narode"
De vi dalje, ja više ne mogu...![]()
je li to ono mjesto gdje su neki dan i zadnji kiosk zatvorili?mario001 wrote:Ljudi iz Han Pijeska daju podrsku Dodiku, vece i primitivnije zabiti nema na balkanu i ne znam gdje nalaze razloge da mu daju podrsku![]()
sumirprimus wrote:Ja sam bio Prinudjen da BRANIM RS u mnogim kancelarijama svjetskim![]()
![]()

SEYOboy wrote:hitno potreban dayton 2 i ukidanje oba entiteta.