meni svejedno--mehak ko dušaTAFKAP wrote:Dabogda ti se nikad više ne ukrutiomuha_sa wrote:No hard feelings
prevod-molit cu lijepo![]()
![]()
Bruka na Vlašiću
- muha_sa
#1076 Re: Bruka na Vlašiću
-
sarajevo999999
#1077 Re: Bruka na Vlašiću
Hehe i ja sam se isto zapitao, zamisli ustanes i cijeli dan moras slusati kolegu leclerc-a.Ljakan wrote:Cesto se pitam kako li tek smarate ukucane kad ovako peglate po forumu.![]()
Od vlasica odose na personalna prepucavanja
- It_is_a_Leclerc
#1078 Re: Bruka na Vlašiću
Umrla joj je sestra od leukemije, mislim.bumerangss wrote:Na fb na tv hayat Dalal poslal poruku da se postuje njen mir jer znamo sta je sve prozivila u protekle dvije godine.... pa sta je prozivila?
-
julisiz es grant
#1079 Re: Bruka na Vlašiću
I kakve to veze ima s ovim što se desilo? Kad ideš sa takvim likovima u neku kafanu bogu iza nogu, sve i da si najneporočniji, znaš šta te gore čeka. Bahanalije, blago rečeno. Gomila legalnih i ilegalnih opijata, i u takvoj situaciji najbezvezniji povod može dovesti do velikog sranja. Sekunda.It_is_a_Leclerc wrote:Umrla joj je sestra od leukemije, mislim.bumerangss wrote:Na fb na tv hayat Dalal poslal poruku da se postuje njen mir jer znamo sta je sve prozivila u protekle dvije godine.... pa sta je prozivila?
Ne može se istovremeno igrati uloga raspusne zvijezde i brižne sestre i majke. Rijetke su i istinske, svjetske, zvijezde koje nađu ravnotežu između porodičnog i "zvjezdanog" života. O sestri (a i o djetetu, koga si ostavila ko zna s kim dok si letala po Vlašiću) trebala si misliti prije nego što si se gore uputila.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1080 Re: Bruka na Vlašiću
dalal mi ne dirajte, a fudu guzite do mile volje ... i lažnog repera isto
za dona respect, jala brat valjo lošu robu na vlašiću i to bez pitanja, pa ga don ukinuo
zna se ko je tata mata
za dona respect, jala brat valjo lošu robu na vlašiću i to bez pitanja, pa ga don ukinuo
zna se ko je tata mata
- insomnia78
#1081 Re: Bruka na Vlašiću
Pocinjete s bolescinama

- It_is_a_Leclerc
#1083 Re: Bruka na Vlašiću
Jes' jes'... Sta ce zena sama u kafanijulisiz es grant wrote:I kakve to veze ima s ovim što se desilo? Kad ideš sa takvim likovima u neku kafanu bogu iza nogu, sve i da si najneporočniji, znaš šta te gore čeka. Bahanalije, blago rečeno. Gomila legalnih i ilegalnih opijata, i u takvoj situaciji najbezvezniji povod može dovesti do velikog sranja. Sekunda.It_is_a_Leclerc wrote:Umrla joj je sestra od leukemije, mislim.bumerangss wrote:Na fb na tv hayat Dalal poslal poruku da se postuje njen mir jer znamo sta je sve prozivila u protekle dvije godine.... pa sta je prozivila?
Ne može se istovremeno igrati uloga raspusne zvijezde i brižne sestre i majke. Rijetke su i istinske, svjetske, zvijezde koje nađu ravnotežu između porodičnog i "zvjezdanog" života. O sestri (a i o djetetu, koga si ostavila ko zna s kim dok si letala po Vlašiću) trebala si misliti prije nego što si se gore uputila.
Nakon brige za eurovizijski ugled BiH, sad ce forumasi preuzmu brigu i za Dalalino dijete.
- Matzan
#1084 Re: Bruka na Vlašiću
Imam osjećaj da se neko ovdje potajno loži na Dalal. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1085 Re: Bruka na Vlašiću
Vlasicka meza...

a onda dodje flasa pica

a onda dodje flasa pica
- It_is_a_Leclerc
#1086 Re: Bruka na Vlašiću
Poštovani Ridjobrki,Ridjobrki wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ili sto bi rekao jedan, sad vec popularni forumas, nemojte "traziti depersonalizaciju"JThomas wrote:nemojte deteriorisati od realiteta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Insan je stvorenje koje vidi trn u tuđem oku a ne vidi balvan u svom, to je vazda tako bilo. Tako i ja, tako i ti.
Vodi računa da nekad stvari moraš učiniti što jasnijim u što manje riječi tako da onaj kome je poruka upućena to nedvosmisleno shvati. Ja kad kažem "depersonalizacija" onaj ko mene prati i kome se obraćam to ne tumači sa aspekta profesora psihologije nego kao osoba kojoj taj pojam označava "odmak od ličnog" što je jasno i nedvosmisleno objašnjeno. Ja sam poruku poslao jasno i jednostavno a kako ćeš je ti okretati i interpretirati je tvoja stvar, ja nemam problem s tim - to je tvoja sloboda i ako ćeš je koristiti na način da se beskonačno provaljuješ pred rajom ne vidim zašto bi to meni smetalo.
Koliko primjećujem, moje poruke se uglavnom primaju na pravi način i prilično pazim kako šta trebam iskomunicirati. Sudeći po atmosferi na temi, tebi to ide malo slabije pa možda ne bi bilo loše preispitati način prezentacije i pristupa stvarima. Nije lijepo što druge forumaše sa kojima diskutuješ optužuješ da se bave tobom kao likom dok u isto vrijeme prozivaš i pokušavaš na ličnoj razini omalovažiti i diskreditirati nekoga ko uopće tu ne učestvuje, bez da ga - recimo - spominjanjem u kvotu pozoveš u diskusiji. Meni je lično to malo šupački ali ako tebi prija ne smeta ni meni.
Inače, slažem se sa jako puno stvari koje si detektovao u svojim postovima, šteta poruka koje su posijane na pogrešan način i samo proizvele kontraefekt.
No hard feelings, ljubi Brko
Imam dojam da ste pogrešno protumačili neke stvari. Daleko od tog da sam ja ikog, a pogotovo vas, pokušao na ličnom nivou omalovažiti ili diskreditirati. To, poznato je, nikad nije i neće biti stepen na kome ja komuniciram sa bilo kim, pa i na forumu. Ja sam, naime, već negdje na ovoj temi, vašu nespretnu upotrebu tog termina okarakterizirao kao simpatični lapsus koji se svakom može desiti. Tako sam i ovdje, na navođennje jednog psihičkog simptoma, odgovorio drugim koga ste i vi, nehotice, upotrijebili. Nikakve namjere da bilo koga diskreditujem nije bilo i ja se svima onima koji su ovo tako shvatili izvinjavam.
Što se tiče poruka koje ste iskomunicirali kroz vaš pjesmuljak, meni je to iskreno simpatično. Doduše, lično mislim da ste u nekim dionicama pretjerali i da ste i sami ušli u opasnu sferu ličnih kvalifikacija i diskreditacija u njoj, i da sigurno ljudima koji se zbilja maksimalno trude da nešto naprave, i da nešto postignu, a koje je, ako ćemo iskreno, ni krive ni dužne napao pijan i vjerovatno drogiran čovjek, i koji se praktično od novembra nose sa anti-kampanjom, nije bilo ugodno slušati ono o propalim karijerama, "zemlja u kojoj smo mi elita" (iako to niko od njih, koliko znam, nije ni tvrdio). Teško da ste to uspjeli ublažiti kasnijim pohvalama, željama za uspjeh. No, dobro. Javne su ličnosti i dosad su se valjda naučili nositi i sa negativnom kritikom, pa i ovakvim vidom parodiziranja i ismijavanja njihovog rada. Meni je drago da ste vi, ako ništa, pomogli da se fokus javnosti pomjeri na naše predstavnike, nakon mjesec-dva tišine.
Svako dobro.
- pici
#1087 Re: Bruka na Vlašiću
vako rade svjetski DONovi...
Ozija Ozborna (66) nisu nikada zanimale "obične" zabave, pa je oduvek tražio način da nekako sve "začini". Na jednoj od njegovih divljih žurki za vreme turneje 1984. godine, on i Niki Siks iz benda "Motley Crue" ostali su bez kokaina. Ljuti Ozi je ugledao kolonu mrava i ušmrkao je.
- medvjed23
- pici
#1089 Re: Bruka na Vlašiću
Ima ona kad bi izbio treci svjetski rat ko bi prezivio... buba svabe i keith richards
... raHmetli Bouvi je imo jamu za orgije i okolo stolici poredani sa tacnama koke
ma gospoda .BA 
- medvjed23
#1090 Re: Bruka na Vlašiću
moraju ovi naši još učiti, al trude se, što jest jest
- Better Man
#1091 Re: Bruka na Vlašiću
Ne znam ćemu ovoliko pisanje o običnim mediokritima, koji nemaju blage veze sa muzikom, niti znaju pjevati, niti su šta postigli značajno u muzici. Sav uspjeh im je odlazak na jednu polovnu paradu kiča, seljakluka i papnluka, gdje učestvuju poluanonimusi koji nikad ništa zanačajno i bitno neće ostaviti u svijetu muzike i umjetnosti. Da ste pametni, organizovali bi velike proteste ispred kantonalne Vlade i tražili da se ultimativno prestane plaćati socijalno i zdravstveno, ne samo za Deena, već i druge lezihljeboviče. Sramota je da građani plaćaju zdravstveno i socijalno jednom Hariju koji zarađuje, ako ne milione, onda stotine hiljada KM od svojih koncerata i albuma. Socijalno i zdravstveno bi trebalo plaćati samo oni istaknutim umjetnicima, koji se bave umjetnošću koja nije komercijalna i od koje nema velike zarade, a genijalci su u svom poslu, a ne ovim što zarađuju velike novce i polupismenim lezihljebovičima poput Deena.
- Edin H.
#1092 Re: Bruka na Vlašiću
pici wrote:vako rade svjetski DONovi...
Ozija Ozborna (66) nisu nikada zanimale "obične" zabave, pa je oduvek tražio način da nekako sve "začini". Na jednoj od njegovih divljih žurki za vreme turneje 1984. godine, on i Niki Siks iz benda "Motley Crue" ostali su bez kokaina. Ljuti Ozi je ugledao kolonu mrava i ušmrkao je.
Koja dalabu, covjece
- Matzan
#1093 Re: Bruka na Vlašiću
Better Man wrote:Ne znam ćemu ovoliko pisanje o običnim mediokritima, koji nemaju blage veze sa muzikom, niti znaju pjevati, niti su šta postigli značajno u muzici. Sav uspjeh im je odlazak na jednu polovnu paradu kiča, seljakluka i papnluka, gdje učestvuju poluanonimusi koji nikad ništa zanačajno i bitno neće ostaviti u svijetu muzike i umjetnosti. Da ste pametni, organizovali bi velike proteste ispred kantonalne Vlade i tražili da se ultimativno prestane plaćati socijalno i zdravstveno, ne samo za Deena, već i druge lezihljeboviče. Sramota je da građani plaćaju zdravstveno i socijalno jednom Hariju koji zarađuje, ako ne milione, onda stotine hiljada KM od svojih koncerata i albuma. Socijalno i zdravstveno bi trebalo plaćati samo oni istaknutim umjetnicima, koji se bave umjetnošću koja nije komercijalna i od koje nema velike zarade, a genijalci su u svom poslu, a ne ovim što zarađuju velike novce i polupismenim lezihljebovičima poput Deena.
Odlično ste ovo sročili.
Svako dobro.
-
SerijeSync
#1094 Re: Bruka na Vlašiću
koja polemika oko gomile pedera, kurvi i narkomana, tzv elita tatine ćeri i sinovi odrasli na guljenju kože narodu i ratnom profiterstvu njihovih porodica, deen je plakao ja sam plakao svi smo plakali!!
- It_is_a_Leclerc
#1095 Re: Bruka na Vlašiću
Matzan wrote:
- Matzan
#1096 Re: Bruka na Vlašiću
It_is_a_Leclerc wrote:Matzan wrote:
Radneska.
Flaširana.
- mousstapha
#1097 Re: Bruka na Vlašiću
Slagalica strave.

-