Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
djana h

#1076 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by djana h »

Vrlo je teško,skoro nemoguće,održati temu interesantnom duži vremenski period :)
Pogotovo, ako su aktivni uvijek isti forumaši.
To je tako :)
Niko nije kriv,niti neko ima loše namjere.
Euridika
Globalna šefica

#1077 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

@berenice
Laž je implicirana onog trenutka kad si rekla da žene ne odgovaraju na pitanja kako jeste, već kako odgovara njima, okolini ili forumašima koje su upoznale.

@djana77
Slažem se s tobom, teško je održati temu zanimljivom duži period. Pogotovo ovakvu, na kojoj od postavljenih pitanja zavise odgovori i općenito ton diskusije. ;-)

@samo pozitiva
A ne, hvala.
Klitemnestraaa

#1078 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

@euridika:
Meni vala cudno da ovdje niko nema nikakvih fetisa. Sve sta mene zanima nisam uspjela naci na ovom forumu, preko google-a samo izbaci druge forume, na klixu nema tema.

Ili sam ja neki izrod ili nam je sve taboo jos uvijek pa i na forumu ili smo stvarno tako moralni.
annoy

#1079 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Klitemnestraaa wrote:@euridika:
Meni vala cudno da ovdje niko nema nikakvih fetisa. Sve sta mene zanima nisam uspjela naci na ovom forumu, preko google-a samo izbaci druge forume, na klixu nema tema.

Ili sam ja neki izrod ili nam je sve taboo jos uvijek pa i na forumu ili smo stvarno tako moralni.
Na forumu se svi seksaju samo u mraku u misionarskoj pozi :D

Sjecam se da je bila tema o zestokom seksu , BDSMu i to, znam da sam za svoj doprinos na toj temi od nekog forumasa dobila dijagnozu :D
samo pozitiva

#1080 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by samo pozitiva »

ti si posebna :D
Nisam_fin

#1081 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

annoy wrote:

Sjecam se da je bila tema o zestokom seksu , BDSMu i to, znam da sam za svoj doprinos na toj temi od nekog forumasa dobila dijagnozu :D
na ovom forumu sve sramota.....
kako skontah
Euridika
Globalna šefica

#1082 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

annoy wrote:

Ovu sam izgledala fulala... :D :D

A zato nisam onu tabu temu, onu na kojoj smo pričali o raznim pomagalima, tipa tegli, metli i kravljih rogova... :D

Klitemnestraaa, kad guglaš temu obavezno napiši klix i forum kao ključne riječi, inače ne izbaci. A i s tim zna izbaciti gomilu gluposti, zato što su te teme odaaaavno neaktivne, pa Google nema svježe linkove u svojoj bazi. :| A forumski search ne radi kako treba godinama... :D
Klitemnestraaa

#1083 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

annoy wrote:

Onda sam ja odavno sazrela za psihijatrije. :|
Klitemnestraaa

#1084 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Ovdje mozete vidjeti sta nasi "strucni" psiholozi misle o svinganju: https://m.youtube.com/watch?v=tiZvhHJ6gcY.

Kad to oni proglasavaju bolescu, nije ni cudo sto i vecina (zenske) populacije ima isto misljenje.

Upozorenje: Pripremite svoje usi za dijalekt i ponasanje ravno onome na koridi u Cevljanovicima. Ne, to nije nikakva voditeljica koride, vec psihologinja iz Sarajeva koja ima svoju ordinaciju.
madridist

#1085 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by madridist »

A glede toga ti si pro ili kontra :mrgreen:
Klitemnestraaa

#1086 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

madridist wrote:A glede toga ti si pro ili kontra :mrgreen:
Ja sam pro, naravno ako obe strane dobrovoljno pristanu. Osobno me ne privlaci trenutno, nemam ni jednog monka, a kamoli da ga mijenjam grdne rane, ali zasto ne kome se to svidja.
Samo sto je fazon sto su u emisiji doveli seljancuru nad seljancurama koja je psiholog i rekla je ljudima da su bolesni i da nece pricati s njima i to rjecnikom i glasom k'o da se s brda dovikuje i dere da sve usutka. Rekla im je i nesto u fazonu da se dodju lijeciti kod nje od bolesti svinganja. :-)
madridist

#1087 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by madridist »

Klitemnestraaa wrote:
madridist wrote:A glede toga ti si pro ili kontra :mrgreen:
Ja sam pro, naravno ako obe strane dobrovoljno pristanu. Osobno me ne privlaci trenutno, nemam ni jednog monka, a kamoli da ga mijenjam grdne rane, ali zasto ne kome se to svidja.
Samo sto je fazon sto su u emisiji doveli seljancuru nad seljancurama koja je psiholog i rekla je ljudima da su bolesni i da nece pricati s njima i to rjecnikom i glasom k'o da se s brda dovikuje i dere da sve usutka. Rekla im je i nesto u fazonu da se dodju lijeciti kod nje od bolesti svinganja. :-)
Apsolutno mi se ne dopada ideja da mijenjam partnerku sa bilo kime,ali nisam protiv da to radi tko god zeli,samo kazem da ja ne bih.
A ima puno bolesnijih stvari od marisane na razne nacine :mrgreen:
Klitemnestraaa

#1088 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Ne bih ni ja osobno, ali psihologinja koja javno proziva ljude da su bolesni, dere se i nece da prica s njima te na kraju ih zove kod nje u privatnu ordinaciju da ih ona lijeci od bolesti svinganja mi je jos uvijek fascinantno. Pitam se ko je ovdje bolestan. :run:

(btw veca bolest je nacionalizam, vise nas nacionalisti ubijaju, nego gejevi, lezbejke, bdsm-asi, svingeri i ostali, ali javnost na njih ne reaguje)
Nisam_fin

#1089 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

Ma ko bi nirmalan mogo da gleda da mu neko drugi trpa partnericu, odnosno da partnerica gleda kako partner trpa drugu?
Klitemnestraaa

#1090 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Nisam_fin wrote:Ma ko bi nirmalan mogo da gleda da mu neko drugi trpa partnericu, odnosno da partnerica gleda kako partner trpa drugu?
Ljudi u 40.-im koji zele probati drugog partnera, bez da varaju. Tako oni vele.
Nisam_fin

#1091 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

Mogu pricat sta hoce, al meni to nije normalno.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#1092 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by heat »

ma Fini, nemoj se sekirati :lol:

Pitanje:

imate li fetish i koji ? :mrgreen:
Donnie Smith

#1093 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Donnie Smith »

Klitemnestraaa wrote:Ovdje mozete vidjeti sta nasi "strucni" psiholozi misle o svinganju: https://m.youtube.com/watch?v=tiZvhHJ6gcY.

Kad to oni proglasavaju bolescu, nije ni cudo sto i vecina (zenske) populacije ima isto misljenje.

Upozorenje: Pripremite svoje usi za dijalekt i ponasanje ravno onome na koridi u Cevljanovicima. Ne, to nije nikakva voditeljica koride, vec psihologinja iz Sarajeva koja ima svoju ordinaciju.

Ljudi i ne znaju šta je to, ples, šivaća mašina, kockari, bajkeri? :lol: :lol: :lol:

Eyes Wide Shut :thumbup: za početnike.
Klitemnestraaa

#1094 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

heat wrote:ma Fini, nemoj se sekirati :lol:

Pitanje:

BDSM :tooo: :sretan: :bije: :igrac:
(ali samo vezanje, povezi, pljeskanje i to, ne sad ubijanje boga u meni)
supercali

#1095 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

Klitemnestraaa wrote:
heat wrote:ma Fini, nemoj se sekirati :lol:

Pitanje:

BDSM :tooo: :sretan: :bije: :igrac:
(ali samo vezanje, povezi, pljeskanje i to, ne sad ubijanje boga u meni)
Ako si ateista bog je u tebi vec ubijen
Nisam_fin

#1096 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

Najneobicnije mjesti gdje ste se posexale?
Najprljavija masta? (Ako masta moze biti prljava)
Klitemnestraaa

#1097 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Nisam_fin wrote:Najneobicnije mjesti gdje ste se posexale?
Najprljavija masta? (Ako masta moze biti prljava)
Što se svi stide, niko neće da odgovori. :oops: :lol: :lol:
Nisam_fin

#1098 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Nisam_fin »

Tebi hvala na odgovorima koje si poslala u pp. Jedina hrabra cura ovdje
L u c i f e r

#1099 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by L u c i f e r »

annoy wrote:

Image
Klitemnestraaa

#1100 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Nisam_fin wrote:Tebi hvala na odgovorima koje si poslala u pp. Jedina hrabra cura ovdje
Da nisi takav, sad bih napisala javno i bila jedina hrabra cura ovdje. :twisted:
Post Reply