Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- Bianconeri1988
#1076 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ne treba generalizovati stvari, isto kao sto ima djevojaka koje se cuvaju za brak, tako ima i muskaraca koji nece djevojku samo kako bi zadovoljili prirodne potrebe.
Ali u sustini kakav god da si, konkretno u Sarajevu ako hoces da imas djevojku po svom ukusu, onda mozes i imati.
Samo je potrebno pokazati malo hrabrosti i muskosti, a ne biti pateticni smokljan.
Samopouzdanje i originalnost su kljuc za uspjeh. Pridji prvoj odbit ce te, druga, treca isto tako, a cetvrta ili peta vjerovatno nece.
Ali u sustini kakav god da si, konkretno u Sarajevu ako hoces da imas djevojku po svom ukusu, onda mozes i imati.
Samo je potrebno pokazati malo hrabrosti i muskosti, a ne biti pateticni smokljan.
Samopouzdanje i originalnost su kljuc za uspjeh. Pridji prvoj odbit ce te, druga, treca isto tako, a cetvrta ili peta vjerovatno nece.
- Bloo
- Globalna šefica
#1077 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
peta te možda prijavi D:Bianconeri1988 wrote:Ne treba generalizovati stvari, isto kao sto ima djevojaka koje se cuvaju za brak, tako ima i muskaraca koji nece djevojku samo kako bi zadovoljili prirodne potrebe.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1078 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
brsti wrote:Najbitnije da Emir spusti tu kragnu, doće sve na svoje... dok on pati i piše emotivne statuse zašto nema žena... evo ovakav tip muškarca večeras da priđe 5 žena opušteno kod bar 3-4 prolazi i tako svaki vikend do u nedogled. Doduše ovo je stariji momak, ali bitna je poenta. Ovakav profil muškarca lagano ide do kreveta sa većinom ženske populacije u Sarajevu godina 18-25.
Istina je da postoji ona teorija da 20% muškaraca jebe 80% žena. U toj računici nešto manji broj žena ostane sa jako malim brojem partnera i dosta veći broj muškaraca ostane sa jako malim brojem partnera.
Večeras sam izašao sa društvom sa faksa i moja drugarica je opušteno našla momka sa kojim je otišla dalje. Taj lik je stariji, ono rekao bi po držanju da je baš alfa mužjak.
Da moja drugarica prosječnog izgleda priđe 10 muškaraca u provodu, ponaša se ako regularna djevojka, da ih upita za seks, bar 8 bi ih pristalo istog časa.
Da ja priđem 10 žena u provodu i tako nešto pitam, proglasile bi me za ludaka.
Na faksu sam skontao da imam baš dobar prolaz kod djevojaka iz provincije što su došle ovdje. Nekako su opuštenije, pristupačnije i ide jako dobro. A ima ih raznih.
Ali one djevojke koje ja gledam i za kojima žudim, isto djevojke mojih godina (18-19 i tu) koje su baš po mom ukusu ni ne gledaju moju generaciju.. već su sa mnogo starijima od nas... ostvarenijim ljudima, mislim kako da se ja uopšte poredim po bilo čemu sa nekim ko ima jedno 30 godina i ostvaren je u životu...
Sto volim ove sterotipne tvrdnje, tj. aksiome ponasanja, ono, tako je i gotovo.
Evo samo jedan argument zasto nije tako. Da jeste, ne bismo imali ni blizu ozenjenih muskaraca, a onda bi tih 20 % imalo i po 4-5 zena.
Znam, bice sad, to ne vazi za ozenjene, pa kako oni (ili mi, kako god) dodjose do partnerica?
I batalite pricu o alfa muzjacima. Alfa quratz od ovce. Prije nabijanje kompleksa samom sebi, bas iz razloga sto postavljas svoju letvicu spram zamisljenog alfa muzjaka.
- Bianconeri1988
#1079 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ma to je to, zivimo u vremenu kada dominiraju predrasude.
- beniciodeltoro
#1080 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Papiruša, sponzoruša, manekenka, doktorica znanostiWalther wrote:A sta jadan moze ponuditi... Realno...
- nije iz CH pa da ufati papirusu
- nije bogat pa da ufati sponzorusu
- nije maneken da ufati manekenku
- nije Eistein pa da ufati kolegicu doktoricu znanosti
Ako su to jedine tipe djevojaka koje znaš nabrojati onda nije ni čudo što imate toliko problema da nađete sebi nešto.
U njega nije problem što je on možda konzervativac, veliki vjernik, kompjuteraš, kokuz, gay ili štreber pa bi onda i shvatio zašto mnoge žene gleda u negativnom svjetlu. Onda bi rekao da je tako odgojen ili da mu je takav stav i poštovao bi to bez obzira što se ne slagao sa tim. Ali dovoljno je baciti pogled na njegovu listu prijatelja gdje svaka odgovara njegovom opisu sponzoruše, njihovim slikama gdje su izbacile sise i guzu gdje je on svakoj slici dao like, stvari na Facebooku koje mu se sviđaju kao npr. noćni klubovi i pivnice gdje je očigledno da on želi biti dio tog svijeta ali mu ne ide pa zato pljuje sve to i glumi da ima neki ponos i da nie on dio toga zato što on to neće a ne što ga drugi ne žele.
"Vas kurve ne želim ni pogledati jer sa vašim načinom oblačenja se ponašate kao životinje i mamite poglede drugih životinja a i to je protiv moje vjere bla bla bla" a vamo je fan Pivnice Bjelašnica i lajkovao je 750. Suzaninih slika u bikiniju
- ho oponopono
#1081 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...eh, lutka od silikona sa facom konja...drolja i sonja glume ljubav, to je sad fora... 
-
BadBoy
#1082 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Al nek je on preko fejsa dodao SVE žena što ima u gradu
Realno, do njega je. Sigurno dodaje sve redom bez ikakvog obzira i javlja se svima pa onda kuka što ne prolazi.
- Dr Kova
#1083 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...ovo je prekucavanje... još jedan status "gospodina"
"Koliko puta ste napisali ‘okej sam’ drhtavim prstima i sa suzama u očima?
)"
vrhunac patetike... nema se više šta dodati, jbg... odo' cugat'
"Koliko puta ste napisali ‘okej sam’ drhtavim prstima i sa suzama u očima?
vrhunac patetike... nema se više šta dodati, jbg... odo' cugat'
-
wolfie
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1085 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
i ja sam bio u daunu ali se nisam toliko srozavao
-
oridjidji
#1086 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nakon citanja ove teme ozbiljno se pocinjem brinuti za sebe. Pocecu se ponovo drogirat. Toliko se zabavili Emirom ko da je on njihov zivot, a bome i zivotima drugih ljudi. Fuj.
-
wolfie
#1087 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Nizama i Emir bi bili idealan par.
-
maida95
#1088 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ubili se jedno za drugo, oboje duše od ljudi!
-
wolfie
#1089 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Decko fakat nije dobar.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1090 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ovo mu je dobra fora
- beniciodeltoro
#1091 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ispravno bi bilo ME IN REAL LIFE jer na Facebooku ima više zgodnih cura nego George Clooney i jarana koji ga zovu kraljem i legendom.
Meni je veća misterija zašto je izbrisao tekst kako su svi Bošnjaci, Srbi i Hrvati napravljeni od istog brašna a statuse sa ljubavnim jadima gdje mu se svi smiju je ostavio
Meni je veća misterija zašto je izbrisao tekst kako su svi Bošnjaci, Srbi i Hrvati napravljeni od istog brašna a statuse sa ljubavnim jadima gdje mu se svi smiju je ostavio
- Dr Kova
#1092 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
terapija za gospodina, po potrebi povećati dozu

- ho oponopono
#1093 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
...ma ovaj kragna frajer sto je jebuckao, jebuckao je...znaci, panj, kita...satatatira...
...jer iole normal djeve nece gutati njegovu cupricu...jos sad je u tripu " ja sam poznat..." i moze naci jedino neku bicarku koja se lozi na te preko noci " poznate"...
...jer iole normal djeve nece gutati njegovu cupricu...jos sad je u tripu " ja sam poznat..." i moze naci jedino neku bicarku koja se lozi na te preko noci " poznate"...
- beniciodeltoro
#1094 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ja bi ovog lika predložio za nocu sezonu Farme ili Parova
Ako iko zna kako kontaktirati odgovorne da ga prijavimo
- Dr Kova
#1095 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
beniciodeltoro wrote:Ja bi ovog lika predložio za nocu sezonu Farme ili Parova![]()
-
Walther
#1096 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
1. nisam sam (ali jesam spustio kriterije plaho)zeina wrote:Zbog ovakvog mišljenja i potcjenjivačkog stava prema djevojkama i jesi sam, svakoj normalnoj djevojci se povraća od ovakvih likova
2. sve to gore navedeno zna/misli vise manje svaki muskarac koji ne zivi u baloncicu
3. oni koji zive u baloncicu zelim puno srece
- House
#1097 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
jel' pokupio trebu?
-
_Belaj_Bager_
#1098 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
I ja bi se pario sa Nizamom...Jednomwolfie wrote:
Nizama i Emir bi bili idealan par.
-
oridjidji
#1099 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jel ovo prostor Radon Plaza bazena, nesto mi lici na to leglo moralnih vertikala_Belaj_Bager_ wrote:I ja bi se pario sa Nizamom...Jednomwolfie wrote:
Nizama i Emir bi bili idealan par.bi bilo idealno, pa poslije
- studiorum_tuzlaensis
#1100 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa Bože dragi, ako ne može nać djevojku u Sarajevu gdje će moć... Ja kad posumnjam u svoje jebačke sposobnosti odem vani za vikend i napadam sve živo na putu. DOsad nisam ostao praznih ruku.
A što se tiče džamije, biblioteke i parkova, ne znam kakva je situacija, slabo idem.
I nije istina da su ti potrebne neke pare, samo ne trebaš bit pi*ka Emire, Emire...
A što se tiče džamije, biblioteke i parkova, ne znam kakva je situacija, slabo idem.
I nije istina da su ti potrebne neke pare, samo ne trebaš bit pi*ka Emire, Emire...