http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p11880463
http://forum.klix.ba/bhtelekom-vs-erone ... #p11929481

Moderator: Benq
tebi se non stop priviđaju neki klonovi u svakome ko je protiv bht uhljupamirza_15 wrote:Jesi to ti javno priznao da se kloniras?
Sto se neko sam prepoznaoja sam amoniman wrote:tebi se non stop priviđaju neki klonovi u svakome ko je protiv bht uhljupamirza_15 wrote:Jesi to ti javno priznao da se kloniras?
ja sam amoniman wrote:tebi se non stop priviđaju neki klonovi u svakome ko je protiv bht uhljupamirza_15 wrote:Jesi to ti javno priznao da se kloniras?
Eronet poklanja 500MB 6 mjeseci svima koji pređu.ja sam amoniman wrote:sjebat će ih haloo totalno
nova akcija, 350 MB mjesečno u 6 mjeseci poklon za sve koji prenesu broj
https://www.facebook.com/halooplatimanj ... =3&theater
samo ne govore za koje vrijeme moras potrositi taj saobracaj. pretpostavljam za pet dana jer je i sad takva ponuda na savrsenoj, 500mb za dvije markice a traje pet dana. svakako nije losa ponuda, pomalo se osjeti konkurencija medju operaterima.purgatorio wrote:Eronet poklanja 500MB 6 mjeseci svima koji pređu.ja sam amoniman wrote:sjebat će ih haloo totalno
mjesec dana traje net, bar na halo ide taj bonus, ali cesto im puca konekcija i 3g mreza u sarajevunightvision wrote:samo ne govore za koje vrijeme moras potrositi taj saobracaj. pretpostavljam za pet dana jer je i sad takva ponuda na savrsenoj, 500mb za dvije markice a traje pet dana. svakako nije losa ponuda, pomalo se osjeti konkurencija medju operaterima.purgatorio wrote:Eronet poklanja 500MB 6 mjeseci svima koji pređu.ja sam amoniman wrote:sjebat će ih haloo totalno
je li provjerena informacija? stvarno nije vrijedno na dvije godine vezati se za neku mrezu radi bijednih 500mb mjesecno i to samo u prvih sest mjeseci. ali i dalje stoji da je za sada savrsena najpovoljnija prepaid tarifa u bih.pepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
Tako da su i oni smradovi
nightvision wrote:je li provjerena informacija? stvarno nije vrijedno na dvije godine vezati se za neku mrezu radi bijednih 500mb mjesecno i to samo u prvih sest mjeseci. ali i dalje stoji da je za sada savrsena najpovoljnija prepaid tarifa u bih.pepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
moze samo biti da im sistem prati ID telefona pa odbija dati bonus za vise aktivnih kartica na jednom telefonu. sto bi vjerujem bilo u suprotnosti sa zakonom ako je tako.kloniran wrote:mjesec dana traje net, bar na halo ide taj bonus, ali cesto im puca konekcija i 3g mreza u sarajevu
ja sam dobio 300Mb mjesecno na novi broj, kupio na kiosku, haj reko 15 dana pa cu ubaciti drugu karticu, kad cuna nema bonusa na drugoj kartici, uzmem opet broj na kiosku, opet nema bonusa![]()
tako da sam ostavio taj broj sto sam dobio bonus i dopunjavam svako 10 dana 2 marke
jel' teta, ili je bila ona mrkulja, joj jes' dobra k'o aviJon.pepeljara wrote:nightvision wrote:je li provjerena informacija? stvarno nije vrijedno na dvije godine vezati se za neku mrezu radi bijednih 500mb mjesecno i to samo u prvih sest mjeseci. ali i dalje stoji da je za sada savrsena najpovoljnija prepaid tarifa u bih.pepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
Jeste, ja bio na salteru posto sad trazim nesto novo <> bht u omegi-tuzla
Kaze teta jeste jeste, dobijes, reko super.. kaze all moras potpisat na 24 mj, ... tu me vec izgubila
moze biti jer mi na dvije kartice za redom nije htjelo dati bonus, cak sam htio dokupiti onih 500 Mb za 2 km, al ne moze, uzme 20 kf dok se prijavi internetnightvision wrote:moze samo biti da im sistem prati ID telefona pa odbija dati bonus za vise aktivnih kartica na jednom telefonu. sto bi vjerujem bilo u suprotnosti sa zakonom ako je tako.kloniran wrote:mjesec dana traje net, bar na halo ide taj bonus, ali cesto im puca konekcija i 3g mreza u sarajevu
ja sam dobio 300Mb mjesecno na novi broj, kupio na kiosku, haj reko 15 dana pa cu ubaciti drugu karticu, kad cuna nema bonusa na drugoj kartici, uzmem opet broj na kiosku, opet nema bonusa![]()
tako da sam ostavio taj broj sto sam dobio bonus i dopunjavam svako 10 dana 2 marke
znaci trebalo bi uzeti neciji tudji telefon i aktivirati broj radi bonusa.kloniran wrote:moze biti jer mi na dvije kartice za redom nije htjelo dati bonus, cak sam htio dokupiti onih 500 Mb za 2 km, al ne moze, uzme 20 kf dok se prijavi internet
e ne znam, nisam vise pokusavao, imam jos jednu karticu, al necu je otvarati dok ne ispucam bonuse na ovojnightvision wrote:znaci trebalo bi uzeti neciji tudji telefon i aktivirati broj radi bonusa.kloniran wrote:moze biti jer mi na dvije kartice za redom nije htjelo dati bonus, cak sam htio dokupiti onih 500 Mb za 2 km, al ne moze, uzme 20 kf dok se prijavi internet
ta dobra, zovem je tetanightvision wrote: jel' teta, ili je bila ona mrkulja, joj jes' dobra k'o aviJon.
Kakvo bolan crno potpisivnje ugovora za prepid. Prednost prepaida i jeste u tome sto nema ugovora, nema racuna. Aj majke ti, koja je sankcija ako npr bacis sim karticu il ne dopunjavas kredit? Ides na sudpepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
joj ona mi je tako sexy, da zna koliko odmah bi mi dala.pepeljara wrote:ta dobra, zovem je tetanightvision wrote: jel' teta, ili je bila ona mrkulja, joj jes' dobra k'o aviJon.ahahaha
nemam pojma, al nije ni bitno, fercera na ovoj, svakog prvog legne 300 Mb, al me malo nervira pucanje 3G mreze po sarajevu i interneta, ponekad moram restartovati telefon da proradi netsmartXL wrote:Kakvo bolan crno potpisivnje ugovora za prepid. Prednost prepaida i jeste u tome sto nema ugovora, nema racuna. Aj majke ti, koja je sankcija ako npr bacis sim karticu il ne dopunjavas kredit? Ides na sudpepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
Tako da su i oni smradovi![]()
Nema potpisivanja ugovora, jedino je kvaka sto nakon prenosenja broja, moras na toj mrezi ostat min 3 mjeseca, al to je pravilo kod svih. Dakle u tom periodu nemas mofucnost mijenjat operatera ali nemas ni obavezu dopunjavat kredit.
Ti si vjerovano pobrko nesto sa super tarifom
@kloniran, kad ti se to desilo? Da slucajno te druge kartice nisi aktiviro kad je istekla ta akcija, pa te bonus zakacio samo na 1 sim kartici
Meh, evo sad sa dec racunom kad istekne 24/24 kod bht, pa da opet napravim analizunightvision wrote:joj ona mi je tako sexy, da zna koliko odmah bi mi dala.pepeljara wrote:ta dobra, zovem je tetanightvision wrote: jel' teta, ili je bila ona mrkulja, joj jes' dobra k'o aviJon.ahahaha
sto bolan ne potpisa na dvije godine? ja bi njoj i maticnu knigu dozivotno potpisao.
Vjerovatno si aktivirao karticu kada je istekla ponuda. Prvo je bila ponuda 300 MB, a sada je 350 MB. I imali su skoro mjesec dana lufta između te dvije ponude sigurno.kloniran wrote:nemam pojma, al nije ni bitno, fercera na ovoj, svakog prvog legne 300 Mb, al me malo nervira pucanje 3G mreze po sarajevu i interneta, ponekad moram restartovati telefon da proradi netsmartXL wrote:Kakvo bolan crno potpisivnje ugovora za prepid. Prednost prepaida i jeste u tome sto nema ugovora, nema racuna. Aj majke ti, koja je sankcija ako npr bacis sim karticu il ne dopunjavas kredit? Ides na sudpepeljara wrote:Eronet isto tako ne kaze da moras potpisat 2 godine da bi dobio tih 500 mb
Tako da su i oni smradovi![]()
Nema potpisivanja ugovora, jedino je kvaka sto nakon prenosenja broja, moras na toj mrezi ostat min 3 mjeseca, al to je pravilo kod svih. Dakle u tom periodu nemas mofucnost mijenjat operatera ali nemas ni obavezu dopunjavat kredit.
Ti si vjerovano pobrko nesto sa super tarifom
@kloniran, kad ti se to desilo? Da slucajno te druge kartice nisi aktiviro kad je istekla ta akcija, pa te bonus zakacio samo na 1 sim kartici
ne mora biti klasicni ugovor vec nije iskljuceno da se moras obavezati da neces mijenjati mrezu dvije godine ili ces morati platiti taj dodijeljeni saobracaj, a neces sigurno bacati sim sa brojem koji koristis npr. deset godina.smartXL wrote:Kakvo bolan crno potpisivnje ugovora za prepid. Prednost prepaida i jeste u tome sto nema ugovora, nema racuna. Aj majke ti, koja je sankcija ako npr bacis sim karticu il ne dopunjavas kredit? Ides na sud