Ako je prilog FTV pamflet i laz...Ok,a prije ce biti ono drugo.It_is_a_Leclerc wrote:Ma to su sve srpski pamfleti i relativizatorske laži.General War wrote:I ko predstavlja te mucenike?It_is_a_Leclerc wrote:Moram priznati da smo ovo na kraju odlično odigrali.
Na stranu to što će Orić biti u BiH, ovo sa pozivanjem Vučića u Srebrenicu od strane Durakovića i Munire je pun pogodak. Kao da su znali da će zlikovac i zločinac iz Srbije brže bolje smisliti kako nije dobro došao.
On, i njegovi, suštinski nisu i neće biti dobro došli u Srebrenicu. Ono je za Bošnjake zemlja mučenika i nikakvi golobradi četnici koji su, dok su posljednje grupe Srebreničana streljane na Branjevu i Zelenom Jadru, govorili kako 100 bošnjačkih života vrijedi koliko i jedan srpski, nemaju bujruma. To im garantuje 60.000 Bošnjaka i naših prijatelja koji će se sliti u Srebrenicu ovog 11.7.
Vec odavno imam taj utisak da smo postali taoci srebrenicke price..pun mi racku i te Munire sa kucama po sarajevu, Durakovica sto Dodika docekuje sve sa srdacnim rukavanjem zajedno sa SDA kadrom, i Naserom Mercedes ML herojem...svako malo...i sta ce dobiti time sto Vucic dodje u srebrenicu ili ne dodje, ko mu jebe mater...
Puna Bosna masovnih grobnica...ili neka opet tuze Srbiju, ili neka traze Srebrenicu van PC ili makar novi district..nesto!... kako bi srebrenicani dobili neku simbolicnu satisfakciju...ali onda ode glasacko tijelo iz SA i TZ doduse...
Prvo, Munira nema kuću u Sarajevu. Drugo, Munira je na mjesto predsjednice Pokreta majki izabrana samo zbog činjenice da, kad se sve sabere, ima preko 40 ubijenih bližih i daljih članova porodice što je najveći broj od svih majki. Treće, prestanite više uznemiravati tu ženu. Ima, i neka ima. Da joj išta od te imovine može vratiti djecu, siguran sam da bi se odrekla istog časa.
Ćamil Duraković je načelnik općine Srebrenica u kojoj žive i Srbi. Njegova je dužnost da dočeka entitetskog predsjednika. Naser Orić ne živi u Srebrenici.
Ne uznemiravamo "Mi" tu zenu...vec svako malo ta zena nadje da se mjesa u sve i svasta i eto je na TV...a koji moj ona treba da ima vise od ostalih, kakva ti je to prica? Mnogi su gubili u Bosni djecu i najmilije...i sta?
Nisu srbi sahranjivani u potocarima bolan, ne pricam ja o Camilu koji docekuje goste u opstini, a vala ga ni tamo nebi docekao da imalo ima karaktera.
Pa to i ja kazem , Naser ne zivi u srebrenici niti joj se priblizava...toliko o mudima van interesne zone SDA.
...Zato i kazem Srebrenica (a i BiH)je tu, zbog takvih koji ne znaju sastaviti dvije prosto prosirene, zbog servilnih politicara i komadanata koji su oslobodlili teritorije i zastitilili naroda da sad nema ni jednih ni drugih...