Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post Reply
relativno84

#1076 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

Ali Kemal wrote: I kakva je vjerodostojnost toga, naime odakle tom "novinaru" ta informacija?
Ili neko iz tuzilastva odaje, sto je samo po sebi krivicno djelo, ili "novinar" izmislja, sto je najvjerovatnije slucaj.
Osim toga to je samo jedna zabiljeska, a tu su u pitanju hiljade stranica dokumenata.
Cuj odakle mu :D Pristup informacijama zakonom je zagarantovan :roll: :D na ovaj ili onaj nacin :izet:

Kebo sinoc mlati glavom lijevo desno na pitanja novinara ali odgovor je jedan: J.... se meni ja furam po svom :D

Bice da svi izmisljaju samo Kebo istinu siri, i to na hiljade stranica nije zgoreg jos koji put spomenuti :D

Pa sama cinjenica da je hiljade stranica to nesto govori, koja bi budala trosila struju da printa toliko papira ako nema nesto u tome, logicno. :roll:
Danguba

#1077 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Danguba »

Altsa wrote:Ovo kebu filuju iz rs-a sa dokumentima garant.
To su kopije brda papira koje su oni vec predali tuzilastvu kako u Haagu tako i u Sarajevu. Masu tih papira tuzilastvo u Haagu je odbilo a nesto vratilo domacem tuzilastvu da vidi ima li kakvog osnova za podizanje optuznica.
Sto su imali osnova oni su podigli optuznice i jasno se izjasnili da za Dudaka i Mahmuljina nema osnova da se dize optuznica.
To sto se Dodik, sanu, anus , Dukic, Mitrovic s'time ne slazu, do njih je i do njihove percepcije. Dokaza nema.

Kebo sada radi predstavu i ponovo mu kopirane te iste materijala dostavljaju u vise navrata da predstava bude duza.

Nadam se da ce ga treci stici prije kraja predstave.
Innovation

#1078 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

A ON OPTUZEN ZA ''GENOCID'' bas svasta.
Gdje, kada i ko ga je optuzio? :roll:
relativno84

#1079 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

Innovation wrote:
Pa razonoda stranicu prije :lol: :lol: :lol:
razonoda

#1080 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

relativno84 wrote:
Ali Kemal wrote: I kakva je vjerodostojnost toga, naime odakle tom "novinaru" ta informacija?
Ili neko iz tuzilastva odaje, sto je samo po sebi krivicno djelo, ili "novinar" izmislja, sto je najvjerovatnije slucaj.
Osim toga to je samo jedna zabiljeska, a tu su u pitanju hiljade stranica dokumenata.
Cuj odakle mu :D Pristup informacijama zakonom je zagarantovan :roll: :D na ovaj ili onaj nacin :izet:

Kebo sinoc mlati glavom lijevo desno na pitanja novinara ali odgovor je jedan: J.... se meni ja furam po svom :D

Bice da svi izmisljaju samo Kebo istinu siri, i to na hiljade stranica nije zgoreg jos koji put spomenuti :D

Pa sama cinjenica da je hiljade stranica to nesto govori, koja bi budala trosila struju da printa toliko papira ako nema nesto u tome, logicno. :roll:
:-) Struja je namanji problem. Ima nacina 'da se stedi' :-D
relativno84

#1081 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

razonoda wrote:
relativno84 wrote:

:-) Struja je namanji problem. Ima nacina 'da se stedi' :-D
Posebno kad znas ljude koji svakodnevno stampaju hiljade papira :oops: :lol:
razonoda

#1082 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

relativno84 wrote:
Innovation wrote:
:-D nisam ja .....mozda Mirso ili Fahro ili sam Bakir --da sebi ''digne'' cijenu. :-) Svasta ljudi rade za ''slavu''
relativno84

#1083 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

razonoda wrote: :-D nisam ja .....mozda Mirso ili Fahro ili sam Bakir --da sebi ''digne'' cijenu. :-) Svasta ljudi rade za ''slavu''
Pda, rijesio Bakir da dobije ulicu eventualno trg, a u ovoj zemlji to lakse ide ako imas genocidnu pozadinu :roll:
razonoda

#1084 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

relativno84 wrote:
razonoda wrote: :-D nisam ja .....mozda Mirso ili Fahro ili sam Bakir --da sebi ''digne'' cijenu. :-) Svasta ljudi rade za ''slavu''
Pda, rijesio Bakir da dobije ulicu eventualno trg, a u ovoj zemlji to lakse ide ako imas genocidnu pozadinu :roll:
:-) cuj trg. zar nije njegova CIJELA BOSNA.
jazzer

#1085 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by jazzer »

relativno84 wrote:
On ce zavrsiti na smetljistu istorije pa taman i da dobije Nobela za nesto.
Innovation

#1086 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

Ali Kemal wrote:
I kakva je vjerodostojnost toga, naime odakle tom "novinaru" ta informacija?
Naime, obnašajući dužnost potpredsjednika Federacije BiH stekao sam povjerenje jednog broja građana koji su mi dostavili svoja saznania, informacije i dio dokumentacije s kojom su raspolagali, a koja se odnosi na sumnju da su Sakib Mahmuljin i Šefik Džaferović, 18. aprila 1994. godine,

http://www.avaz.ba/storage/2014/12/22/5 ... tled-1.jpg
Avaz i Kebo objavljuju te dokumente.

Image
Last edited by Innovation on 05/02/2015 15:37, edited 1 time in total.
relativno84

#1087 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

jazzer wrote:
relativno84 wrote:
On ce zavrsiti na smetljistu istorije pa taman i da dobije Nobela za nesto.
Image
:D
daddy-kool

#1088 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by daddy-kool »

Kako u ovom slučaju funkcioniše zakon, da li je Kebo obavezan da kaže ko mu je dostavio dokumente - može li ih on štititi kao što novinari štite povjerljive izvore?
Ali Kemal

#1089 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Ali Kemal »

daddy-kool wrote:Kako u ovom slučaju funkcioniše zakon, da li je Kebo obavezan da kaže ko mu je dostavio dokumente - može li ih on štititi kao što novinari štite povjerljive izvore?
Sasvim je jasno ako su dokumenti vjerodostojni da se ne moze sakriti njihov izvor.
Mene interesuje sto pitas?
Innovation

#1090 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

relativno84 wrote:
Innovation wrote:
Teska optuzba. :oops:
daddy-kool

#1091 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by daddy-kool »

Ali Kemal wrote:
daddy-kool wrote:Kako u ovom slučaju funkcioniše zakon, da li je Kebo obavezan da kaže ko mu je dostavio dokumente - može li ih on štititi kao što novinari štite povjerljive izvore?
Sasvim je jasno ako su dokumenti vjerodostojni da se ne moze sakriti njihov izvor.
Mene interesuje sto pitas?
Zato što je sakrivanje dokaza ili neprijavljivanje krivičnog djela - takođe kažnjivo?
relativno84

#1092 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by relativno84 »

Innovation wrote:
Teska optuzba. :oops:
Treba to provjeriti, ipak s ovim hiljadama dokaza sto Kebo rizikujuci svoj zivot daje, sad evo i razonoda spomenu, tu ocito da nesto ima.
Innovation

#1093 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by Innovation »

relativno84
Ima jedna bolja slika /slicna ovoj/, ali je malo neko napravio "prostom". :oops:
razonoda

#1094 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

Innovation wrote:relativno84
Ima jedna bolja slika /slicna ovoj/, ali je malo neko napravio "prostom". :oops:
:-) Sta pokazuje ovaj znak ---polozas prstiju?
pathyeshme

#1095 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by pathyeshme »

Svi ti dokumenti su falsifikovani, odnosno falsifikovan im je ili datum, ili potpis, ili osobe koje se navode u njima. Dotle je išao da je, čitao sam baš nedavno, predao neki dokument koji 'dokazuje' da se nešto desilo tog i tog datuma, a u stvari je bilo nemoguće da se to desi na tom mjestu tog datuma jer je teritorija bila pod komandom Vojske RS-a. Kebo je klasični šarlatan, samo Bog zna za čije interese radi. On i ovaj Dževad Galijašević, ko je na platnom spisku RS-a i prima mjesečno 2700 KM za širenje neistina o vehabijama.

Image
razonoda

#1096 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

pathyeshme wrote:Svi ti dokumenti su falsifikovani, odnosno falsifikovan im je ili datum, ili potpis, ili osobe koje se navode u njima. Dotle je išao da je, čitao sam baš nedavno, predao neki dokument koji 'dokazuje' da se nešto desilo tog i tog datuma, a u stvari je bilo nemoguće da se to desi na tom mjestu tog datuma jer je teritorija bila pod komandom Vojske RS-a. Kebo je klasični šarlatan, samo Bog zna za čije interese radi. On i ovaj Dževad Galijašević, ko je na platnom spisku RS-a i prima mjesečno 2700 KM za širenje neistina o vehabijama.

Image
na kojoj si ti platnoj listi -u narodu poznato kao -budjetelija :-)
pathyeshme

#1097 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by pathyeshme »

Ja sam student majstore, na platnoj listi sam roditelja u narodu poznatoj kao mamina sisa.
razonoda

#1098 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by razonoda »

pathyeshme wrote:Ja sam student majstore, na platnoj listi sam roditelja u narodu poznatoj kao mamina sisa.
bice--tajkun-sin :lol:
mO k3

#1099 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by mO k3 »

Ponavljam pitanje koje sam ranije postavio , jeli ko vidio te dokumente ???
Sta navodno pise u njima ....

Sve mi vise lici na šupljaka
pathyeshme

#1100 Re: Mirsad Kebo optužuje Izetbegovića za radikalni islamizam

Post by pathyeshme »

razonoda wrote:
pathyeshme wrote:Ja sam student majstore, na platnoj listi sam roditelja u narodu poznatoj kao mamina sisa.
bice--tajkun-sin :lol:
Kamo sreće da jesam, al' nažalost krpim se kao i ostali pošteni građani ove napaćene zemlje. A stvarno ne znam po čemu si zaključio da imam para, zar odajem takav utisak? :D
Post Reply