ali mesa nije amidza niti ima brata koji je menadzer, nema smislaWarashii wrote:Pa po Mesi jbte.Ali_G wrote:A sta ako dvojac iz Hajduka bude imao solidnu minutazu? Po kome cemo onda srati?
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#1076 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- Maharadza
#1077 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Hoće da im u lice kaže da pojma nemaju i da su levati!todd_smith wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/hnk-ha ... /150310091
je li i mesa sada teleca glava?
- cvrčak_na_hedonizmu
#1078 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kojim ?Ali_G wrote:Sta cu se kladiti kad ti upadnes s novim nickom![]()
Avdija ne bi imao minutazu ni kod Papeta da je Mujdza bio zdrav. Ja ne znam da imamo alternativu Mujdzi, ti vise pratis pa mozda i imamo. Tako da Avdijina minutaza zavisi od Mujdze.
Sto se tice TSS vjerovatno da nece igrati kao kod Amidze, al cisto sumnjam da ce grijati klupu kako mnogi prizeljkuju.
Opklada stoji, po šta hoćeš, samo definiši
Realno, nijedan nema kvalitet da ima ozbiljnu minutažu. TSS da ima više kondicije, da je jači u duelu i da igra bolju odbranu bi mogao, al neJma. Te karakteristike se ne mogu tek tako "dobiti". Još jedan argument, Ibričić je harao u Hajduku, a nije sad neka ober klasa, nit je bio aman-zaman u reprezentaciji iako je imao solidnih partija ( recimo tako ). TSS uopšte ne dominira u ( nikad slabijem ) Hajduku.
- trcicu trceci
#1079 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- trcicu trceci
#1080 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vrssajevic najbolji asistent hajduka ubjedljivo, sad nesto kontam sta njemu fali?
a ja, ovdje su "poete" oni to gledaju drugacije, je li lijep, kako prica... to je itekako bitno za fudbal
a ja, ovdje su "poete" oni to gledaju drugacije, je li lijep, kako prica... to je itekako bitno za fudbal
- BarbaDue
#1081 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kako to da pojedinci već znaju da su pozvani a nema zvaničnog spiska. Uz to još im čestitaju na oficijalnim stranicama klubova. Izgleda da će ovo biti cirkus od repke i klovn od selektora.
- trcicu trceci
#1082 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pretpostavljamo da je selektor vec obavijestio te igrace da ce biti pozvani, sto je i uobicajno. Oni su se pohvalili, a ovi iz njihovog kluba culi pa se i oni pohvalili... Nije tu Mesa kriv, a i nije drzavna tajna da se ne smije znatiBarbaDue wrote:Kako to da pojedinci već znaju da su pozvani a nema zvaničnog spiska. Uz to još im čestitaju na oficijalnim stranicama klubova. Izgleda da će ovo biti cirkus od repke i klovn od selektora.
-
Korisničkoime
#1083 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Fali mu sve osim brzine, ne snalazi se covjek barem ne u onoj ulozi koju je bio za njega zamislio bivsi selektor a to je da skoro sam drzi desnu stranu, rotacije su mu bile previse npr.vidilo se da momak ne konta kad se treba vratiti tj.kada se njegova pozicija nije popunila rotacijom pa ga onda vidis kako zakasni, ispada cesto u situacijama 1:1 itd. Nemam ja nista protiv momka nikad mi nije nista skrivio nemam razloga ga ne volim ili ne cijenim i nije da se ne trudi momak ali mu ne ide barem ne na nivou repke ili barem u sistemu i ulozi koju.mu je nanjetio bivsi selektor.trcicu trceci wrote:Vrssajevic najbolji asistent hajduka ubjedljivo, sad nesto kontam sta njemu fali?
Sti se tice poziva vec sam rekao ocekujem 2-3 nova imena i ti je to sve ostalo po starom barem na pocetku za sad koliko sam upratio imamo Djurica Cocalica i povratnika Zukanovica kao nove
-
missko
#1084 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jel dobio Zuka poziv?
- omega369
#1085 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sad je on na redu, pa memija, pa sejo bucan. Poćero ga Meša momački po željezničarima, neofirno nema sta
- hashishar_3rd
#1086 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pogledaj ponovo pripremnu utakmicu BiH vs ona djeca iz Santosa i pogledaj igru svojih velikana Tina i Avdije na koje svršavaštrcicu trceci wrote:Vrssajevic najbolji asistent hajduka ubjedljivo, sad nesto kontam sta njemu fali?
- trcicu trceci
#1087 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne znam, meni je nekako nelogicno da igra u Hajduku, koji je opet u Hrvatskoj respektabilan tim, a da je los igrac? Kako to da trener i strucnjaci toga kluba to ne vide, mislim matematicki i po svim logikama to je nemoguce. Kako se nikada ne zapitate to? Ljudi ga prate svaki dan, imaju treninge i on opet uspiijeva u Hrvatskoj d se nametne. Tesko se kao stranac nameci, to mi svi znamo, a posebno ovdje na ovom debilnom Balkanu.
- luckylaka
#1088 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sta nam ovo rade Nedime dragi
Zukanovic,Sehic,Visca,Bajic,Cocalic...tek da se zna ,,ko kosi a ko vodu nosi,,
Jebo Safeta Mesha je zakon 
- Point.
#1089 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jedno je Hajduk i HNL a drugo je reprezentacija. Ovaj zalosni podatak da je jedan smotani Avdija standardan u Hajduku govori koliko je ovaj klub ljohnuo u svakom smislu. Nek jebe jez jeza ako se u nasoj ligi ne moze naci desni bek da je bolji od ovog Avdije.trcicu trceci wrote:Ne znam, meni je nekako nelogicno da igra u Hajduku, koji je opet u Hrvatskoj respektabilan tim, a da je los igrac? Kako to da trener i strucnjaci toga kluba to ne vide, mislim matematicki i po svim logikama to je nemoguce. Kako se nikada ne zapitate to? Ljudi ga prate svaki dan, imaju treninge i on opet uspiijeva u Hrvatskoj d se nametne. Tesko se kao stranac nameci, to mi svi znamo, a posebno ovdje na ovom debilnom Balkanu.
-
Dead Man Walking
#1090 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Lakse malo s omalovazavanjem Hajduka, pa nisu Lucko yebemu misa. Trenutno je to ipak cetvrti klub u Hrvatskoj, a uskoro bi mogao biti i treci ako se neke stvari poklope.
- cyprus
#1091 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vršajević zaista dobro igra u zadnje vrijeme... Dosta je primjetniji u igri Hajduka nego recimo Sušić... Poziv njemu mislim da ne bi bio neopravdan...
Mada stojim pri tome da bih ja radije pogurao nekog iz naše lige na ovoj poziciji... Dadoh primjer Ćorića iz Širokog...
Mada stojim pri tome da bih ja radije pogurao nekog iz naše lige na ovoj poziciji... Dadoh primjer Ćorića iz Širokog...
- cvrčak_na_hedonizmu
#1092 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dead Man Walking wrote:Lakse malo s omalovazavanjem Hajduka, pa nisu Lucko yebemu misa. Trenutno je to ipak cetvrti klub u Hrvatskoj, a uskoro bi mogao biti i treci ako se neke stvari poklope.
Osjećam krivinu što neko nije izbacio igrača kako valja iz svoje škole ima jedno dvadesetak godina. Koga da zove, a da ti se igrač svidi, Torlaka jelomega369 wrote:Sad je on na redu, pa memija, pa sejo bucan. Poćero ga Meša momački po željezničarima, neofirno nema sta
Uozbilji se
FKŽ ima strašnu omladinsku školu, ljudi nisu dobijali pozive, a trebali su, jer nam je selektor bio mazlum svoje vrste koji će naredni anganžman naći u Saudijskoj Arabiji, Bahreinu ili Singapuru, možda. Hoće li se dokazati i opravdati pozive, to je već drugi par rukava.
- Lakat Jebić
#1093 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ja pozivam navijace sarajeva da ukazu na igraca koji bi trebao biti pozvan, osim cimirota? (duljevic vam jbg ne igra)
- cvrčak_na_hedonizmu
#1094 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Iako nisam navijač manjeg, mlađeg i neuspješnijeg kluba iz Sarajeva mislim da mogu dati par prijedloga.Lakat Jebić wrote:ja pozivam navijace sarajeva da ukazu na igraca koji bi trebao biti pozvan, osim cimirota? (duljevic vam jbg ne igra)
Alaim
Škoro
Turković
Berberović
Granov
Zukić
- Logovan
#1095 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja bih možda i odgovorio, ali znam da će se rasprava svesti na onu standardnu raspravu koja se vazda vuče na temama koje se tiču reprezentacije.Lakat Jebić wrote:ja pozivam navijace sarajeva da ukazu na igraca koji bi trebao biti pozvan, osim cimirota? (duljevic vam jbg ne igra)
- cyprus
#1096 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja predlažem da se i ova tema dokrajči, pardon oplemeni duhovitim doskočicama iz bordo i plavog tabora 
- armin071
#1097 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Došlo i tvojih 5 min.luckylaka wrote:Sta nam ovo rade Nedime dragiZukanovic,Sehic,Visca,Bajic,Cocalic...tek da se zna ,,ko kosi a ko vodu nosi,,
Jebo Safeta Mesha je zakon
- KPNCTNJAH
#1098 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Samo da se upisem...
Teleca glava pozva Vrsajevica
Teleca glava pozva Vrsajevica
- cvrčak_na_hedonizmu
#1099 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma ja ba, isto je to, poziv igraču, starter, 20-ak nastupa + nastup na SP-u, sve je to u pet deka kano bi rekli.
Ako/kad ( gluho bilo ) Vršajević bude skupljao minutice za transfer u Englesku
onda Mešu zajedno zovemo teletina. Do tada, vlažni snovi pitara i standardna relativizacija............
Ako/kad ( gluho bilo ) Vršajević bude skupljao minutice za transfer u Englesku
-
LSD
#1100 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zukanović ,Šehić, Višća, Bajić, Cocalić
mislim za mene ocekivano, ali cisto da se znaju neke stvari i prirodni poredak.
Mogao je vala pozvati i Štilića, ali da ne bi sad odmah bilo malo ofirno- to ce biti drugom priikom, kad budu ozbiljnije utakmice
Još kad Baja zavuce austrijancima
mnoge cemo morati prikopčati na aparate.
Mogao je vala pozvati i Štilića, ali da ne bi sad odmah bilo malo ofirno- to ce biti drugom priikom, kad budu ozbiljnije utakmice
Još kad Baja zavuce austrijancima