ne mozes njega banovati, pa on je moderator. moze onArma-Sarma wrote:Banujte ovog. Cuj strumfovi. Strumf ti u gacama i to onaj kepec.rashtiman wrote:Strumfovi niste nista pokazali niti ste se culi osim salalalnja i tu je kraj...
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#1076 Re: Sarajevski derbi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1077 Re: Sarajevski derbi
A ne cujes ovog kad mete ispred ili ne zelis da cujesArma-Sarma wrote: Mislis da ce iko normalan povjerovati da je ovo ovako zvucalo. Jeste kad spojis sliku sa parkinga sa zvukom sa sjevera
- JThomas
#1078 Re: Sarajevski derbi
ne, manijaci nikad i ne navijaju, nikad nisu ni baklje upalili i nikad nisu nikakvu koreografiju napravili. jel udure?
sad još samo uklonite ovih par realnijih vaših što su već napisali da je navijanje bilo dobro sa obje strane, da vam ne kvare idilu
sad još samo uklonite ovih par realnijih vaših što su već napisali da je navijanje bilo dobro sa obje strane, da vam ne kvare idilu
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1079 Re: Sarajevski derbi
no hard filings ako si se pronasaoArma-Sarma wrote:Banujte ovog. Cuj strumfovi. Strumf ti u gacama i to onaj kepec.rashtiman wrote:Strumfovi niste nista pokazali niti ste se culi osim salalalnja i tu je kraj...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1080 Re: Sarajevski derbi
to su samo vasi spijuniJThomas wrote:ne, manijaci nikad i ne navijaju, nikad nisu ni baklje upalili i nikad nisu nikakvu koreografiju napravili. jel udure?
- veljaca
#1081 Re: Sarajevski derbi
smoki_choko wrote:ne mozes njega banovati, pa on je moderator. moze onArma-Sarma wrote:Banujte ovog. Cuj strumfovi. Strumf ti u gacama i to onaj kepec.rashtiman wrote:Strumfovi niste nista pokazali niti ste se culi osim salalalnja i tu je kraj...
-
shillen
#1082 Re: Sarajevski derbi
quote="smoki_choko"]
zajebo je vas blekic, dosli na prazan stadion i plus jos platili 3 KM. jel vi tako sve gostujuce utakmice dodjete na kosevo i slusate na radiju
[/quote]
a inace ima vise manijaka na gostovanju nego hordi ?
zajebo je vas blekic, dosli na prazan stadion i plus jos platili 3 KM. jel vi tako sve gostujuce utakmice dodjete na kosevo i slusate na radiju
a inace ima vise manijaka na gostovanju nego hordi ?
- smoki_choko
#1083 Re: Sarajevski derbi
a inace ima vise manijaka na gostovanju nego hordi ?[/quote]DrizzT wrote:quote="smoki_choko"]
svi vi idete na gostovanja, srcem u gostima uhom na radiju
- stochar
#1084 Re: Sarajevski derbi
ako do sada neke stvari u zivotu nisi naucio, sad je kasno, jbg.internazionale wrote:skrenuo bih pažnju na dvije mudrosti izrečene uoči derbija, nije teško pogoditi čije su:emigrazione wrote:Sve filozof do filozofa, cudi me da vam osimi jos nisu podjelili one knjizice sa kojekakvim mudrostima....
sad ce evropa samo polako
1. "...nadam se da se sarajevo neće braniti k'o real";
2. "pozivam naše navijače da dođu na utakmicu u što većem broju iako prihod ide u kasu domaćina..."
dubinu ove druge mudrosti nisam uspio dokučiti
pa bih molio stručnije i pametnije da pripomognu
evo i treca mudrost recena nakon utakmice: "Stvoren je pritisak pred derbi, ovi igraci i nisu nesto posebno kvalitetni, pa se jednostavno s tim nisu znali nositi".
opet kazem, pored onakve igre raspravljati o nekakvom navijanju, mislim da je suludo. a, mene licno ni jedni ni drugi navijaci nisu posebno fascinirali, mozda sam ja "shaban", ali ono meni nije neko navijanje. pogotovo kad ljudi na "svom" stadionu zapalise atletsku stazu...
p.s. a ovu folk himna u wav formatu tesko moze nadmasiti gNojerova himna...
Last edited by stochar on 08/05/2011 21:26, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#1085 Re: Sarajevski derbi
stocharu, baci koji vic o melisi, nisi odavno 
-
shillen
#1086 Re: Sarajevski derbi
svi vi idete na gostovanja, srcem u gostima uhom na radijusmoki_choko wrote:a inace ima vise manijaka na gostovanju nego hordi ?DrizzT wrote:quote="smoki_choko"]
pa de odgovori na pitanje svegati , koga ima vise na gostovanjima ? mojne se samo smijati svegati
- emigrazione
#1087 Re: Sarajevski derbi
Pa kakva mu je mudrost onako pickasto postaviti igru, pogledali mu igraci nisu prema golu protivnika, i jos tvrdi da su bolja ekipa mada je sarajevo trebalo slaviti sa 1:0...to su njegove rijeci. Kakva li se mudrost krije iza ovoga pitanje je sad
- stochar
#1088 Re: Sarajevski derbi
drug moj, svima je nama kisla gl0va, samo sami sebe lazhemo da nam je dobro... vjeruj mi, ja sam znao raspolozeniji otici s tekme u kojoj izgubimo 4:1 ali kad vidim igru, borbu i zalaganje, nego kad vidim ono sinocnje mrcvarenje i ubijanje igre. kako ljudi koji tokom 94 minute nisu imali shut u okvir gola imaju obraza traziti platu? kako ja za takve ljude da navijam? a, ni ovi drugi nisu pokazali bog zna sta... nidje veze.Baltazar_khan wrote:stocharu, baci koji vic o melisi, nisi odavno
-
smaja_
#1089 Re: Sarajevski derbi
Nismo isti...
Sinoć su bile dvije ekipe jedna koja je htjela da igra i druga koja je došla da ne primi gol.
Jović (inače golman Sarajeva) je NEOCIJENJEN sinoć -pametnom dosta.
To je koliko se sjećam ove sezone "uspjelo" samo strašnom Leotaru i vama.
Ne znam kako samo neko normalan (a da nije namjerno bezobrazan) može uopšte pričati o navijanju sinoć...
Evo sad gledam utakmicu ponovo, čujete se samo kad vam mi to dozvolimo, (pre)smiješna šala(la,la,la) grup(ic)a iz komšiluka !
Sinoć su bile dvije ekipe jedna koja je htjela da igra i druga koja je došla da ne primi gol.
Jović (inače golman Sarajeva) je NEOCIJENJEN sinoć -pametnom dosta.
To je koliko se sjećam ove sezone "uspjelo" samo strašnom Leotaru i vama.
Ne znam kako samo neko normalan (a da nije namjerno bezobrazan) može uopšte pričati o navijanju sinoć...
Evo sad gledam utakmicu ponovo, čujete se samo kad vam mi to dozvolimo, (pre)smiješna šala(la,la,la) grup(ic)a iz komšiluka !
- Obuca9
#1090 Re: Sarajevski derbi
Pobogu ljudi, jeste li normalni, isto kao kakva djeca s raspravom "Ko je bolje navijao". Svega vam, je li ikad iko u historiji interneta, uspio ubjediti onu drugu stranu da su baš oni bili bolji u navijanju?
Imamo mi prećih problema od tog ko se dokle čuo, a to je da je OD ZADNJIH OSAM DERBIJA, NJIH ŠEST ZAVRŠILO REZULTATOM 0:0. Derbi je nekad bio najbolja utakmica u državi, a sad... Zicer za odigrati na kladari tačan rezultat 0:0, uložiti stoju i obogatiti se preko noći.
Imamo mi prećih problema od tog ko se dokle čuo, a to je da je OD ZADNJIH OSAM DERBIJA, NJIH ŠEST ZAVRŠILO REZULTATOM 0:0. Derbi je nekad bio najbolja utakmica u državi, a sad... Zicer za odigrati na kladari tačan rezultat 0:0, uložiti stoju i obogatiti se preko noći.
-
Dialer
#1091 Re: Sarajevski derbi
Slavio se rodjendan kluba, sta ste vi slavili sinoc?strong69 wrote:Argumentovano...LSD wrote: Nema ništa reci po tom pitanju, isto kao što i ti nemaš šta reci za onaj dernek na koševu poslije prošlog derbija sa Blekijem i sa mikrofonom u glavnoj ulozi.
- smoki_choko
#1092 Re: Sarajevski derbi
ma tema lock da se ne prepucavamo vise. bio derbi i prosao.
- BSn
#1093 Re: Sarajevski derbi
Tako, fino snimite kako to treba da izgleda, pa da poslije mozete makar nesto pokusati, da ne palite sami sebi stadion, da vam parole imaju nekog smisla, a i da se cujete podjahkad.
Utakmica klasicni derbi posljednjih godina - nista ni s cim, niko ni skim... Zeljo (u padu forme jos od zime) iscupo bod na nafaku i osigurao 2. mjesto. Komsijama ostalo da se cupaju za trece.
-
Dialer
#1094 Re: Sarajevski derbi
Ovo je snimano skoro sa juga. Tako da to nema nekog smisla, onaj gore clip je objasnio. Hvala dovidjenja, kad naucite igracemo seBSn wrote:
Tako, fino snimite kako to treba da izgleda, pa da poslije mozete makar nesto pokusati, da ne palite sami sebi stadion, da vam parole imaju nekog smisla, a i da se cujete podjahkad.
- stochar
#1095 Re: Sarajevski derbi
potpisujem!hz__semir wrote:Pobogu ljudi, jeste li normalni, isto kao kakva djeca s raspravom "Ko je bolje navijao". Svega vam, je li ikad iko u historiji interneta, uspio ubjediti onu drugu stranu da su baš oni bili bolji u navijanju?
-
north
#1096 Re: Sarajevski derbi
hz__semir wrote:Pobogu ljudi, jeste li normalni, isto kao kakva djeca s raspravom "Ko je bolje navijao". Svega vam, je li ikad iko u historiji interneta, uspio ubjediti onu drugu stranu da su baš oni bili bolji u navijanju?
- BSn
#1098 Re: Sarajevski derbi
hz__semir wrote:Pobogu ljudi, jeste li normalni, isto kao kakva djeca s raspravom "Ko je bolje navijao". Svega vam, je li ikad iko u historiji interneta, uspio ubjediti onu drugu stranu da su baš oni bili bolji u navijanju?
Ostalo je jos samo pod*ebavanje o navijanju (mada ni ono vise nema nikakvog smisla), jer ovo vise nije ni tragikomicno... Sramota da treneri prvenstveno nemaju petlje da na svom stadionu krenu na pobjedu. Kao izvlakusa sramota izgubiti u derbiju, pa veca je sramota ono sto gledamo iz godine u godinu. Ja fakat ne pamtim kad sam gled'o derbi u kojem se igralo s nekim ciljem nesto. Vise ni 6 KM ne moze napuniti Kosevo, jer ko ce ba vise gledati 0:0 i ubijanje igre. Eto, vise se ni ne valjaju, nit nesto ostro igraju, sad samo ne rade nista. Ni klupa, ni oni na terenu. Igraju na nista, to i ostvare i onda suplje...
-
chsk
#1099 Re: Sarajevski derbi
Znate kako kazu: "Prepucavanje preko interneta je ravno ucestvovanju na paraolimpijadi, i ako pobjedis, opet si retardiran.."
- Pitar s Kariba
#1100 Re: Sarajevski derbi
kemo lakača, stari pitar i gospodin, jednom je rekao, kad ga je neko pitao "kako to da to da ti nikad nećeš priznati da je željo bio bio bolji, već uvijek i samo fk saraj'vo?". kaže on: "jesi li ti ikad vidio u partizanskim filmovima da su partizani izgubili od švaba? e kad u partizanskim filmovima švabe pobijede tad ću i ja reći da je željo bio bolji!"
tako i ova naša priča o navijanju
.. samo što su nekad, u kemino vrijeme, ljudi raspravljali o igri i imali o čemu da raspravljaju ... a nama ostaje samo navijanje
... nažalost

tako i ova naša priča o navijanju