15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
zetareticula
#1076 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Kako smo samo lijepo odigrali jedva cekam sljedecu utakmicu 
-
smijesni_ste
- Kikibombona
#1078 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
E jbg, pa nisu San Marino.Bosnianman wrote: Iskreno mislim da ako ovako budemo igrali protiv Nigerije i Irana, da oni nemaju blage sanse i da mi sigurno prolazimo u drugi krug.![]()
![]()
Krv treba propisati za plasman u drugu fazu. Ako imamo prednost u odnosu na rivale, ona je blaga i minimalna. Zna to Susic i nasi igraci.
Nas mentalitet, 'najbolji smo i lako cemo' nas je kostao milion puta. Ova ekipa razmislja drugacije, malo vise EVROPSKI, SVAPSKI ako hocete.
-
bierkof
#1079 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Super je bilo, ja sam uzivao, pjanic je svjetska klasa.
A Dzeko trci ko mrtav konj!
A Dzeko trci ko mrtav konj!
- Kal El
#1080 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ma Luliću je takva facarados wrote:Odlicno su igrali. Prvi gol peh.
Bicakcic i Lulic ispod nivoa. Besic dobar u odbrani.
Tranzicija iz odbrane u kontru nepostojeca; to me najvise brine za naredne dvije tekme.
Lulic ne moze ulaziti u sredinu i glumiti CF. Izgledao je izgubljeno. On mora razvlaciti na boku.
Moramo igrati s 2 napadaca. Dzeko se nije vidio jer nije ni imao korisnih lopti.
Uvijek kad su himne i kad stari vidi Lulića govori "Ma ko te prep'o"
- House
#1081 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
SEO
nema veze brate , dešava se
- Renta
#1082 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ozbiljna je BiH, vrlo obiljna. No, tek sada počinju bitne utakmice.
Držim palčeve!
Držim palčeve!
-
zetareticula
#1083 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Meni je jedino to bila zamjerka Lulic, nadao sam se da ce ga na poluvremenu zamjeniti sa Viscom ali sve u svemu super utakmicaPremium wrote:Prvo pitanje koje je postavio njemacki komntator svojim sugovornicima je bilo ,, zasto ibisevic nije igrao od pocetka ,, ljudi su svasta nesto rekli ali to je pitanje za susica .
lulic ocaj majko mila bolje bi ja odigro i to puno bolje
-
El malagueño
#1084 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Do priie par godina nismo mogli dobiti madjarske, grcke nake moldavije. Sad tugujemo jer smo nezasluzeno izgubili od jednog od favorita svjetske titule na njihovom kontinentu, koji ima u svojim redovima mozda najboljeg igraca ikada. I to rezultatom 2-1, od cega jedan own goal. Ljudi ta promiena je ogromna stvar. I ako ovako nastavimo gradit repku... Nema to ce biti haos
- Sir Charles
#1085 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Bravo momci. Sjajna utakmica. #Kolasinac, jbg desava se, glavu gore. #Besic odlican, sjajno zaustavio Messija, cak mislim da bi ga stigao kod gola da mu Bicakcic nije zasmetao.
Tapatalked
Tapatalked
- House
#1086 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Gjde su futavci sa indexa što kažu 8:0 , 5:0 itd...
MOSA SNABO !
MOSA SNABO !
- moa
#1087 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Da je mujdza nije zakacio, otisla bi pored gola..dustaban wrote:Mi nikad bolje igrali nismo.
Ovo vizle Messi je pokazao da je rijec o vanzemaljcu, trebala mu je samo jedna sekunda...
U svakom slucaju nasima cestitke, ja sam bogme bio skeptik, od veceras i upadam u euforiju.
Momci svaka cast.!!!
-
sumirprimus
#1088 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ovo je hajlajt ove istorijske tekme.nismo se obrukali ni najmanje,bil8 je propusta al o tom potom.dali smo go,nije im bilo svejedno.trebamo biti zadovoljni.i kaje nest protiv vede nek se sam udari n8gom uguzicu.2:1 bi svi potpisalibbprijje tekme.realn8.sad govno je ak8 nigerija pobijjedi,i s nama u nakoj kisi ili vlazi budu isli na iks.i ove komsije susjedi sto su nam predvidjsli potop nek se udarajuđ nogom uzicagu.jednih nema nikako ,a i kad su bili nose neslsvni rekord,a druugi su popusili i gore.elem glave gore i idemo daljje.P308 wrote:
-
smijesni_ste
#1089 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ma ne mogu se nama uvezati dvije senzacije u životu, a kamoli danu tako da super je ovo 
- hodža
#1090 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
AFERIM MOMCI !!!

- Kikibombona
#1091 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Da se odjavim!
Svaka cast Vedo!
LN
Svaka cast Vedo!
LN
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#1092 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
nasa grupa je jaka, ali ako ovako nastave sa igrom, prolazimo.
- SmokingMan
#1093 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
A golčina je bila,što jest jest,piša lagana...505sCrtom wrote:prvi gol u na svjetskom u istoriji bosne i hercegovine
Ibisevic
A i igra kratih pasova,u dosta slučajeva je bila jako lijepa za gledati,ekipa ima golem,golem potencijal.
Last edited by SmokingMan on 16/06/2014 02:10, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#1094 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Za mene je ovaj rezultat ravan nerijesenom, barem se tako osjecam. Prva stvar na koju sam pomislio kad je Vedo zabio je "1. gol u istoriji BiH na SP"... i to protiv repke koja ce sigurno uzeti prvenstvo.
Pokazalo se dobrim da smo igrali protiv niih 1. tekmu. Oni kada se zahuktaju, gazice sve od reda.
NE bih zelio kriviti ikoga, ali Bico ne moze onako nekontrolisano pokusati uci u blok Mesiju i pri tom ustvari izbaciti Besica iz igre, koji bi sigurno uklizao u blok Mesiju. ALi odlicna partija i Bice i svih ostalih. Nemojte srati na DZeku.. Covjek je solidno odigrao. VEdo
svjetski gol... CIjelo vrijeme molim da PApe izvadi Lulica, a on asistira
Bravo momci, bravo Pape.
KAko nas ljudi hvale na stranim TV, to je nevjerovatno. A ja mislim da mozemo i bolje... Za pocetak nase istorije SP-a, nevjerovatan rezultat.

Pokazalo se dobrim da smo igrali protiv niih 1. tekmu. Oni kada se zahuktaju, gazice sve od reda.
NE bih zelio kriviti ikoga, ali Bico ne moze onako nekontrolisano pokusati uci u blok Mesiju i pri tom ustvari izbaciti Besica iz igre, koji bi sigurno uklizao u blok Mesiju. ALi odlicna partija i Bice i svih ostalih. Nemojte srati na DZeku.. Covjek je solidno odigrao. VEdo
Bravo momci, bravo Pape.
KAko nas ljudi hvale na stranim TV, to je nevjerovatno. A ja mislim da mozemo i bolje... Za pocetak nase istorije SP-a, nevjerovatan rezultat.
-
bull21
#1095 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
"Niko nije očekivao da će Argentina ovako loše igrati"
Pa jebem ti mater da ti jebem, pa ni da kažeš da smo odlično igrali... stoko jedna retardirana, treba te pod zemlju utjerat.
Pa jebem ti mater da ti jebem, pa ni da kažeš da smo odlično igrali... stoko jedna retardirana, treba te pod zemlju utjerat.
- gnjev
#1096 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Odmah ga udaljit sa tva
Nek ide na rtrs
Nek ide na rtrs
Last edited by gnjev on 16/06/2014 02:10, edited 1 time in total.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#1097 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
ovaj mesi je lazov samo takav..
supak kaze, mi vladali loptom .. supak
supak kaze, mi vladali loptom .. supak
-
north
#1098 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Bravo momci
...sa ovakvim rezultatom nećemo klonuti siguran sam, plašio sam se katastrofe nakon ranog primljeniog gola, a zadnjih par minuta smo natjerali argentince da strahuju za pobjedu....minimalan poraz protiv takvog protivnika sa takvim igračima, debi na Marakani pred 80 milja i postignut gol
...ja sam više nego zadovoljan prikazanim
.....a sad Nigerija, ako to uzmemo mi smo jednom nogom u drugom krugu, pogotovo je bitno što smo zijanili samo sa jednim golom razlike od gaučosa uz dati gol što može biti bitno, jer će Argentina morati dodati gas i vjerovatno uzeti Nigeriju i Iran sa više od gola razlike, bar se tako nadam 
- _mufljuz_
#1099 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
nema sta nek smo osjetili i poraz - ko mu jebe mater - mi smo nacija koja ima ljudi koliko argentina ima igrackog kadra i uspjeli smo da im pariramo desetinama i stotinama puta slabiji po svakom pitanju.....
ja mogu samo reci svakacastiram - igra je bila fantasticna sreca nas ni veceras nije milovala - zalutalo smece pretvoreno u autogol - greska bicakcica sto je nije glavom nabio (prepao se vjerovatno onog sto ce uslijedit poslije) lopta iznenadjenom kolasincu udara u suprotnu nogu i to je to..... messi gadja u stativu i pogadja - jebi ga aura uspjesnog prati i aura srece - a o tome mozemo barem mi tabirit koji smo masili protiv portugala gadjajuci 3-4 stative i precke u barazu u jednom napadu.........
lulica ne smijemo blatit i drkat po njemu - jednostavno nije njegovo vece bilo - susic je to trebao ranije da vidi (nije sad tema susic al tako je kako je) - da ga zamijeni i da u ranijoj fazi nego 65 minuta i nakon sto smo primili pogodak ubaci ibisevica....
...al....lako je bit djeneral poslije bitke - ova bitka je bila dostojanstvena - sa puno suteva u gol i mnogo opasnih sansi po argentinu - sreca ih je sluzila samo tako.....
idemo na slejdeci mec i tema moze pod kljuc.....
ja mogu samo reci svakacastiram - igra je bila fantasticna sreca nas ni veceras nije milovala - zalutalo smece pretvoreno u autogol - greska bicakcica sto je nije glavom nabio (prepao se vjerovatno onog sto ce uslijedit poslije) lopta iznenadjenom kolasincu udara u suprotnu nogu i to je to..... messi gadja u stativu i pogadja - jebi ga aura uspjesnog prati i aura srece - a o tome mozemo barem mi tabirit koji smo masili protiv portugala gadjajuci 3-4 stative i precke u barazu u jednom napadu.........
lulica ne smijemo blatit i drkat po njemu - jednostavno nije njegovo vece bilo - susic je to trebao ranije da vidi (nije sad tema susic al tako je kako je) - da ga zamijeni i da u ranijoj fazi nego 65 minuta i nakon sto smo primili pogodak ubaci ibisevica....
...al....lako je bit djeneral poslije bitke - ova bitka je bila dostojanstvena - sa puno suteva u gol i mnogo opasnih sansi po argentinu - sreca ih je sluzila samo tako.....
idemo na slejdeci mec i tema moze pod kljuc.....
-
Static-X
#1100 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Mislim da je bilo malo i treme ocekivano. plus igrati pred onolikom njihovom mrakom.
Onih zadnjih 15 min da smo malo manje panicili i davali lopte u prazno, mogao je puci jos jedan gol.
Znaci nesretan prvi gol i malo trebe nas je kostalo bar remija.
Al ja opet prezadovoljan. Bojao sam se debakla al smo pokazali potpuno drugo.
Hvala Zmajevi, ponosu Bosne
Hvala Bosno
Onih zadnjih 15 min da smo malo manje panicili i davali lopte u prazno, mogao je puci jos jedan gol.
Znaci nesretan prvi gol i malo trebe nas je kostalo bar remija.
Al ja opet prezadovoljan. Bojao sam se debakla al smo pokazali potpuno drugo.
Hvala Zmajevi, ponosu Bosne
Hvala Bosno