sha_ba wrote:enDzi nope
ni maWo?
sha_ba wrote:enDzi nope
sWaboBig Ang wrote:sha_ba wrote:enDzi nope
ni maWo?
u sustini ne. ali moze preoblikovati neku svoju osobinu ovisno o okolnostima.Big Ang wrote:
Vjerujete li u ovo?![]()
Vjerujete li da se muškarac može promijeniti?
mislis li da je to promjena ili okolnosti koje traju dok traje ljubav Šta fali žabcu?Big Ang wrote:
Vjerujete li u ovo?![]()

To sto ona kupuje je njena stvar, njen novac i u to se necu mijesati iako misli mda nije racionalno. Isto tako kada ja kazem da nesto hocu a uradim, ona zna da mi ne moze reci "nemoj".registrovana onako wrote:u sustini ne. ali moze preoblikovati neku svoju osobinu ovisno o okolnostima.Big Ang wrote:
Vjerujete li u ovo?![]()
npr eniac djeluje okrenut svojim pravilima. medjutim tapka poslusno jer je volimislis li da je to promjena ili okolnosti koje traju dok traje ljubav
Ne bi mogla. Svako svoje.sha_ba wrote:sve je to super eniac, a kako bi se ponasao da nastavi kupovati istim intenzitetom al da trosi VASE pare?
Postoje zajednicki troskovi (rezije, ishrana i slicno). Ostalo neka svako sebi vodi finansije kako hoce. Ali u konkretnoj situaciji, vise joj se isplati da trosi svoj nego moj novac. Ima ga visesha_ba wrote:ok hvala na odgovoru
zar djelujem ko neko ko bi bio sa nekim ko ceka ikoga dok radi nepotrebne stvari.Eniac wrote:
To sto ona kupuje je njena stvar, njen novac i u to se necu mijesati iako misli mda nije racionalno. Isto tako kada ja kazem da nesto hocu a uradim, ona zna da mi ne moze reci "nemoj".
Niko nije savrsen i moras se nauciti podnositi osobine drugih koje ti se ne svidjaju. Jer ne postoji niko ko nema osobine koje ti se nece svidjeti.
Egoizam je ako ono sta zelim da uradim njoj strasno smeta, a meni puno ne znaci. Tu cu popustiti. Ako mi znaci, popustiti necu i ona to zna.
Kompromis je kljucna rijec.
A tebe sigurno ne bih cekao dok kupujes 10. par neporebnih cipela
Zato sto kada ih napisem vidim da daju drugu poruku od one koja mi je glavi dok sam ih pisao. Prvi post je izgledao iskljuciv, a to nije ono sta sam htio reci.sha_ba wrote:sto mijenjas postove?
sad ne izgledaEniac wrote:Zato sto kada ih napisem vidim da daju drugu poruku od one koja mi je glavi dok sam ih pisao. Prvi post je izgledao iskljuciv, a to nije ono sta sam htio reci.sha_ba wrote:sto mijenjas postove?
sha_ba wrote:ok ba, sad mozes ici, tema je zene pitaju zene
do cipelica jeMilloni wrote:On se izgleda svaki dan osjeca kao zensko...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Konacno neko ko razumije.Milloni wrote:On se izgleda svaki dan osjeca kao zensko...
Znam, ali jednoumlje je opsna stvar.sha_ba wrote:ok ba, sad mozes ici, tema je zene pitaju zene
Big Ang wrote:
Vjerujete li u ovo?![]()
Kako ti duras PMS?Eniac wrote:Konacno neko ko razumije.Milloni wrote:On se izgleda svaki dan osjeca kao zensko...