Care, oni su ti prestigli Moderate. I izbor stoji izmedju njih i Socialdemokrata. A jebeni whitetrashovci ciji je primarni cilj u zivotu naci slobodno mjesto na kozi i istetovirati iskliseizirane citate "Family is everything" sve vise i vise se pomjeraju u desno.Point. wrote: Ma ne vjerujem da će baš imati najviše glasova, možda blizu moderata.
Desničari osvajaju Evropu!
- Ommadawn
#1076 Re: Desničari osvajaju Evropu!
- bingov buraz
#1077 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Bas zgodno kako ti automobili planu pred izbore.
Softverska greška.
Softverska greška.
- Point.
#1078 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ne vjerujem u ove ankete baš, vidjećemo u septembru. Vjerujem u švede da nisu toliko glupi.Ommadawn wrote:Care, oni su ti prestigli Moderate. I izbor stoji izmedju njih i Socialdemokrata. A jebeni whitetrashovci ciji je primarni cilj u zivotu naci slobodno mjesto na kozi i istetovirati iskliseizirane citate "Family is everything" sve vise i vise se pomjeraju u desno.Point. wrote: Ma ne vjerujem da će baš imati najviše glasova, možda blizu moderata.
- insomnia78
#1079 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Hoce to kad liberalni debili naprimaju mrake s koca i konopca
- CPT
#1080 Re: Desničari osvajaju Evropu!
jasta... zbog toga "najvise" fasista ima tamo gdje je najmanje "mraka s koca i konopca"insomnia78 wrote:Hoce to kad liberalni debili naprimaju mrake s koca i konopca
- Ommadawn
#1081 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Madjarska, Poljska i Ceska su najbolji primjeri a za njima ne zaostaju ni ostale drzave Istocne Evrope.
- Ommadawn
#1082 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Dabogda moj dobri Point da bude kako ti kazes. Al´ uzmi u obzir da sam ja po prirodi skeptik i pesimistPoint. wrote:Ne vjerujem u ove ankete baš, vidjećemo u septembru. Vjerujem u švede da nisu toliko glupi.Ommadawn wrote:Care, oni su ti prestigli Moderate. I izbor stoji izmedju njih i Socialdemokrata. A jebeni whitetrashovci ciji je primarni cilj u zivotu naci slobodno mjesto na kozi i istetovirati iskliseizirane citate "Family is everything" sve vise i vise se pomjeraju u desno.Point. wrote: Ma ne vjerujem da će baš imati najviše glasova, možda blizu moderata.
- dječak sa šibicama
#1083 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ne moraju ni drzati predizbornu kampanju, samo puste ove sto su ih leftardi dopremili iz subsaharske Afrike i bliskog istoka da divljaju po ulicama.
- Ommadawn
#1084 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa nedavno su zapalili masu auta po ovim velikim gradovima i sve mi se cini da je to uradjeno radi dolazecih izbora. Provokacija, provokacija i ponovo provokacija. A narod glup...dječak sa šibicama wrote:Ne moraju ni drzati predizbornu kampanju, samo puste ove sto su ih leftardi dopremili iz subsaharske Afrike i bliskog istoka da divljaju po ulicama.
- Point.
#1085 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ja se sve pitam ko to glasa za njih, s kim god od Šveda pričaš svi se ograđuju od njih i ibrete se njihovoj popularnosti a vamo 20% imaju glasova.Ommadawn wrote: Dabogda moj dobri Point da bude kako ti kazes. Al´ uzmi u obzir da sam ja po prirodi skeptik i pesimist
Last edited by Point. on 15/08/2018 17:22, edited 2 times in total.
- sinuhe
#1086 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Plakati Svedskih demokrata nekad dok su tavorili u nizim ligama:

I sad:

I sad:

- CPT
#1087 Re: Desničari osvajaju Evropu!
da da... puna Madjarska (ili SAD) onih iz subsaharska Afrike... to ce biti todječak sa šibicama wrote:Ne moraju ni drzati predizbornu kampanju, samo puste ove sto su ih leftardi dopremili iz subsaharske Afrike i bliskog istoka da divljaju po ulicama.
- dječak sa šibicama
#1088 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Da, fasisticka Europa... bas me interesuje koliko je migranata primila nefasisticka Saudi Arabija ili Katar.
- Ommadawn
#1089 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Pa ja ih sve češće i češće srećem i čujem kako kažu “Ma nisam ja rasista ali vidiš onaj Åkesson ima pravo”.Point. wrote:Ja se sve pitam ko to glasa za njih, s kim god od Šveda pričaš svi se ograđuju od njih i ibrete se njihovoj popularnosti a vamo 20% imaju glasova.Ommadawn wrote: Dabogda moj dobri Point da bude kako ti kazes. Al´ uzmi u obzir da sam ja po prirodi skeptik i pesimist
Jedan od mojih dobrih drugova mi nedavno šalje poruku “Kad ćemo van na pivo” i ja odgovaram “Nikada”. I tip prvo misli da ga zajebavam ali kad je skontao da mislim ozbiljno onda pita “Pa zašto?” i ja mu kažem da je loše za njega da ima prijatelja koji je useljenik. Eh onda krene lavina objašnjavanja kako Sverigedemokraterna nisu rasisti, kako je Švedska primila previše izbjeglica, kako ovo kako ono na šta ja nisam uopšte odgovarao. Do njega je samog da razmisli i da analizira.
Eto imaš i onog našeg lika u Norrköpingu koji im se pridružio. Moralna vertikala... Pa “En arg blatte” također Bošnjo - neko ga je već postavljao ovdje, Sverigedemokraterna koriste takve ljude kao kondome.
- animals
#1090 Re: Desničari osvajaju Evropu!
E kad bi se znalo jel rasista onaj koji kaze, dosta onome koji ga jebe..
ili je human onaj koji kaze jebi me...
ili je human onaj koji kaze jebi me...
- Point.
#1091 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Kako se zove taj lik iz Norrköpinga?Ommadawn wrote:Pa ja ih sve češće i češće srećem i čujem kako kažu “Ma nisam ja rasista ali vidiš onaj Åkesson ima pravo”.Point. wrote:Ja se sve pitam ko to glasa za njih, s kim god od Šveda pričaš svi se ograđuju od njih i ibrete se njihovoj popularnosti a vamo 20% imaju glasova.Ommadawn wrote: Dabogda moj dobri Point da bude kako ti kazes. Al´ uzmi u obzir da sam ja po prirodi skeptik i pesimist
Jedan od mojih dobrih drugova mi nedavno šalje poruku “Kad ćemo van na pivo” i ja odgovaram “Nikada”. I tip prvo misli da ga zajebavam ali kad je skontao da mislim ozbiljno onda pita “Pa zašto?” i ja mu kažem da je loše za njega da ima prijatelja koji je useljenik. Eh onda krene lavina objašnjavanja kako Sverigedemokraterna nisu rasisti, kako je Švedska primila previše izbjeglica, kako ovo kako ono na šta ja nisam uopšte odgovarao. Do njega je samog da razmisli i da analizira.
Eto imaš i onog našeg lika u Norrköpingu koji im se pridružio. Moralna vertikala... Pa “En arg blatte” također Bošnjo - neko ga je već postavljao ovdje, Sverigedemokraterna koriste takve ljude kao kondome.
Jadna li je ta partija kojoj se čitav program svodi na pitanje doseljenika. Eto, ja sam optimista i vjerujem da švedi kao narod neće dopustiti sebi da ti kreteni pobijede i sjebu zemlju u rekordnom vremenu.
- animals
#1092 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Kad naucite kako se postaje rasist onda diskutujte..
imas pravi rasista i normalni ljudi kojima je dosta da ih neko muze..
znaci ne osvajaju desnicari Evropu, vec desnicari su onih koji kazu dosta muzenju...
znaci ne osvajaju desnicari Evropu, vec desnicari su onih koji kazu dosta muzenju...
- CPT
#1093 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ko je govorio o fasistickoj Evropi? SA&Katar stardard?dječak sa šibicama wrote:Da, fasisticka Europa... bas me interesuje koliko je migranata primila nefasisticka Saudi Arabija ili Katar.
- Point.
#1094 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ko ih muze?
- Kikibombona
#1095 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Za sta se zalazu svedski desnicari?Point. wrote:Kako se zove taj lik iz Norrköpinga?
Jadna li je ta partija kojoj se čitav program svodi na pitanje doseljenika. Eto, ja sam optimista i vjerujem da švedi kao narod neće dopustiti sebi da ti kreteni pobijede i sjebu zemlju u rekordnom vremenu.
Ja bih to rijesio ostrom kaznenom politikom za sve dosljake, nebitno odakle dolaze. Teze krivicno djelo, ubistvo, silovanje ili pljacka - oduzeti drzavljanstvo i deportovati. Za manje prestupe lupati kaznene bodove, nakupi 3 komada, aj cao.
To je po meni posteno. Ako si dosao u neku zemlju, postuj zakone. Ako neces - razguli. I mi bi poludili da nam dodju Bolivijci praviti sranje, polomili bi ih nacisto.
- Point.
#1096 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Ko ih muze?animals wrote:Kad naucite kako se postaje rasist onda diskutujte..
- CPT
#1097 Re: Desničari osvajaju Evropu!
da... muzenja je plaho bilo, pogotovo u Madjarskoj & Co.animals wrote:Kad naucite kako se postaje rasist onda diskutujte..
- animals
#1098 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Da zivis na zapadu, svatio bih..Point. wrote:Ko ih muze?animals wrote:Kad naucite kako se postaje rasist onda diskutujte..
- animals
#1099 Re: Desničari osvajaju Evropu!
E Madjari su vec jeben narod..tu bi se moglo naci puno pravi rasista..CPT wrote:da... muzenja je plaho bilo, pogotovo u Madjarskoj & Co.animals wrote:Kad naucite kako se postaje rasist onda diskutujte..
- Point.
#1100 Re: Desničari osvajaju Evropu!
Zvuči kao ideja, često sam pomišljao na tako nešto no u očima zakona oni su švedski državljani i to bi bilo neizvodljivo.Kikibombona wrote:Za sta se zalazu svedski desnicari?Point. wrote:Kako se zove taj lik iz Norrköpinga?
Ja bih to rijesio ostrom kaznenom politikom za sve dosljake, nebitno odakle dolaze. Teze krivicno djelo, ubistvo, silovanje ili pljacka - oduzeti drzavljanstvo i deportovati. Za manje prestupe lupati kaznene bodove, nakupi 3 komada, aj cao.
To je po meni posteno. Ako si dosao u neku zemlju, postuj zakone. Ako neces - razguli. I mi bi poludili da nam dodju Bolivijci praviti sranje, polomili bi ih nacisto.
Fazon sa ovim desničarima je što sve doseljenike stavljaju u isti koš i što misle da su doseljenici uzrok svih problema. Ozbiljne ekonomske politike nemaju, sve im se svodi na priču o doseljenicima. Takva partija nije ozbiljna i ne može voditi sređenu i dobrostojeću državu poput Švedske.