Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:Kad pomislim da ce polufinale igrati litvanija ili turska dodje mi da se samoranim
Mi bi obe reprezentacije danas dobili bez previše truda
Jašta bi.
Mi da nam je trebala pobjeda od 1 razlike u Sloveniji protiv Litvanije izgubili bi..
Takvi smo ti mi.
kamen spoticanja wrote:Kad pomislim da ce polufinale igrati litvanija ili turska dodje mi da se samoranim
Povodom toga gdje ko igra...
svako bira sta mu odgovara. jedno je sigurno, ova drzava nikom nista nije dala, a mnoge talentovane sportiste je unistila. Razni uhljupi su sjebali sto su mogli sjebati, diletanti vode sportske saveze i rade samo za svoj racun.
Pustite patriotizam i tzv patriote. Znam ja te sto se busaju u prsa Bosnom, a rade sve ono sto nije patriotski...
E nek je ovog turskog zepcaka montejunas zalijepio onako momacki za kraj. Iako ne izgleda nesto posebno ova litvanija mislim da ce napraviti problema amerikancima
spree wrote:E nek je ovog turskog zepcaka montejunas zalijepio onako momacki za kraj. Iako ne izgleda nesto posebno ova litvanija mislim da ce napraviti problema amerikancima
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Što ti ga Litvanija napravi problem amerikancima i ja ću
irac300 wrote:Bravo braćo Litvanci. Emire Turčine... znaš već kako dalje.
spree wrote:E nek je ovog turskog zepcaka montejunas zalijepio onako momacki za kraj. Iako ne izgleda nesto posebno ova litvanija mislim da ce napraviti problema amerikancima
samo smijesno je kako se svi boje da poloze pored amera. pa cak i centri da probaju hook-shot. pa nek te zalijepi jebo te on. ovako pokusavaju neke pasove kroz reket, a ameri brzi kao munje i svaku presijeku.
p.s. bice razlika jedno 25 skokova na strani amera
p.p.s. ne moze slovenacka cetvorka pleja da ugura ledjima