honky tonk wrote:ma nebo i zemlja, znaci da 'brate' hara ko kuga, svuda.
zar nije "jarane" ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
honky tonk wrote:ma nebo i zemlja, znaci da 'brate' hara ko kuga, svuda.
tvoja najveća forumska ljubav.honky tonk wrote:hu iz ju?Woole Triwunovich wrote:honky brate smaraš više nego inače, šta je reć'![]()
uh jarane, zeznuta situVacija, šta će se?honky tonk wrote:isfuralo, sad je brate in, brate.
brate je uvijek bilo in, ili je tebi tek pelena otpalahonky tonk wrote:isfuralo, sad je brate in, brate.
kloniran wrote:brate je uvijek bilo in, ili je tebi tek pelena otpalahonky tonk wrote:isfuralo, sad je brate in, brate.
nije evo je jos visi.kloniran wrote:brate je uvijek bilo in, ili je tebi tek pelena otpalahonky tonk wrote:isfuralo, sad je brate in, brate.
pampers garanthonky tonk wrote:nije evo je jos visi.kloniran wrote:brate je uvijek bilo in, ili je tebi tek pelena otpalahonky tonk wrote:isfuralo, sad je brate in, brate.
ima i nas seljačića da tako govorimoRamzess Veliki wrote:Mi gradska krema ne kažemo brate nego buraz.
Glumite kremu?kloniran wrote:ima i nas seljačića da tako govorimoRamzess Veliki wrote:Mi gradska krema ne kažemo brate nego buraz.
Ha ja ... i to mi gradska krema govorimo.Big Ang wrote:e ču gradska krema
jok, imamo i mi svoju kremuRamzess Veliki wrote:Glumite kremu?kloniran wrote:ima i nas seljačića da tako govorimoRamzess Veliki wrote:Mi gradska krema ne kažemo brate nego buraz.![]()
![]()
kloniran wrote:jok, imamo i mi svoju kremuRamzess Veliki wrote: Glumite kremu?![]()
![]()
![]()
niste samo vi iz grada krema
Ne bildaju momci radi vas nego radi svog samopouzdanja i radi takmičenja sa drugim muškarcima.anaksunamun wrote:Mene odbija kad muškarac nosi majice bez rukava- to bi zakonom zabranila!
Ne znam jel bilo šta nas odbija u virtualnom svijetu, moram i to pobrojat:
1. kad stavi sliku na kojoj plazi jezik (nigdje veze stvarno)
2. slika u gaćama (kupaćim, boxericama i sl- strašno, nema veze jel zgodan il ne- al ovo mi je nepristojno)
3. slike iz teretane - vježba na nekim spravama, mišići u krupnom planu i sl., i inače kad se prenabilda- šta je ovim momcima danas???
Ukratko, specifično za cijelo Sarajevo.honky tonk wrote:halo ba ne dirajte mi krajinu![]()
![]()
![]()
'brate' je specificno za bjelave, grbavicu, buljakov potok, buca potok i jos tih sela i naselja
Ja ako ikad dignem kilu tega to ce biti samo radi sebe, a ne nekog drugog.Ramzess Veliki wrote:Ne bildaju momci radi vas nego radi svog samopouzdanja i radi takmičenja sa drugim muškarcima.anaksunamun wrote:Mene odbija kad muškarac nosi majice bez rukava- to bi zakonom zabranila!
Ne znam jel bilo šta nas odbija u virtualnom svijetu, moram i to pobrojat:
1. kad stavi sliku na kojoj plazi jezik (nigdje veze stvarno)
2. slika u gaćama (kupaćim, boxericama i sl- strašno, nema veze jel zgodan il ne- al ovo mi je nepristojno)
3. slike iz teretane - vježba na nekim spravama, mišići u krupnom planu i sl., i inače kad se prenabilda- šta je ovim momcima danas???
Šta je ovim curama danas - misle da se sve samo zbog njih dešava ...
Normalno da će vas ovo odbijati.Milloni wrote:- kada idu u prirodu da loču, pobacaju i ostave smeće![]()
![]()
- kada bacaju bilo šta kroz prozor auta![]()
![]()
- ako je na planini u farmerkama, košulji i pjevaĆkim cipelama
bolje one nego ove 'normalne' i 'kulturne'poticaj wrote:Mislim da u manjku bontona oblačenja prednjače žene, nažalost.- ako je na planini u farmerkama, košulji i pjevaĆkim cipelama
Kad smo već kod planine, proljetos na Bjelašnici tri djevojke u vrtoglavim štiklama, obučene u tigraste motive...šetkaju se, a muškarci su ih većinom požudno posmatrali. E sad, vjerovatno i oni kojima se to sviđa imaju manjak bontona, o ukusima ne bih raspravljala
.