Faaaalaaaduboka_misao wrote: moze se poslati mail i bez registracije ispunis onaj form na njihovoj stranici.
idem poslati
Moderator: anex
Faaaalaaaduboka_misao wrote: moze se poslati mail i bez registracije ispunis onaj form na njihovoj stranici.
Iskreno ne vidim svrhu slanja mejla Vitacostu, kad izračunaš troškove kad bi od njih naručivao izađe 10$ +3,5 KM = 17,7 KM po trenutnom kursu dolara, dok su trenutni troškovi naručivanja sa iherb-a 4$ + 9,5 KM = 15,18 KM.ladyblue18 wrote:Nismo, ali sve su prilike da je do USPS-a kao sto sam i tvrdila, oni su promijenili nacin slanja i mislim da ce nas dosta odustati od daljeg narucivanja.
Posalji mejl vitacostu i ti.
To puno jeftiniji moraš uzeti s rezervom, sve zavisi od artikla do artikla. Ako imaju ograničenje na težinu paketa onda i ta 'jeftinoća' može biti problemladyblue18 wrote:Ali su puno jeftiniji od iherb-a
I imaju paypal
A sto se tice tezine to ne znam, mozda miloni zna
Sve je to u redu, ali šta poslije prve narudžbe, nećemo valjda tražiti treću stranicu i onda opet samo iskoristiti prvu narudžbu i čekati na neku novu stranicuMilloni wrote:Mislim da je tezina malo manja nego na iherbu.
Sinoc sam gledala jos neke proizvode, ima i po 10$ jeftinijih nego na iherbu..a ne znam... ne kosta nista poslati mail, i iskoristiti popust na prvu narudzbu.
Hahaha, ajooj mila majko, ne znaš jel bi plakao ili se smijaoQueen_of_hearts wrote:Jucer stigao paketic,3.5KM
Sokirana sam cinjenicom,da u paketu nista nije dirano,osim elfovog rumenila kojem je neki genijalac razderao onu vanjsku kutijicu (pa zalijepio poslije selotejpom ostatke kutije za rumenilo ) ,otvarao rumenilo (onu foliju sto stiti ogledalo sam nasla na dnu paketa) i nije zatvorio rumenilo kako treba uopste,pa je praha bilo po paketu .Sreca,nije se razbilo,nije izmrvljeno........![]()
Mislim,wtf......sta je ocekivao,da su kristali heroina utisnuti u rumenilo
I da,odljepivala sam onaj njihov smedji selotejp sa paketa jedno 7-8 krugova,prije nego sam ugledala karton uopste