ovo je najjače bilo
Farma
Moderator: anex
-
Igbala
#1077 Re: Farma
ne da mu, da se Gospoda ne naljutikaranana wrote:kara li ovaj djetic ovu? zadnjih par dana nisam nesto pratio, ali kad god prebacim zhvale se u krevetu, ali nisam vidio akciju. je li bilo sta konkretnije?
samo se tako maze, iskorištava ga životom, starija od njega 4-5 godina
- plagijator1975
#1078 Re: Farma
"Gospoda" brate prava, donesi mi vode, daj rakije, daj da jedem itd, Svi slušaju bez pogovora!
N4
N4
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1080 Re: Farma
Igbala wrote:
-
Mustang1
#1081 Re: Farma
Jel ovo on popio ili je ovakav i inace ?

-
Mustang1
#1082 Re: Farma
A jebo ga Babo blentavi ako probudi sad ovu

- karanana
#1083 Re: Farma
ma definitivno ova glumica hoce da se sexa sa gospodom.
-
Igbala
#1084 Re: Farma
popio, fakat je doveo "evo ti je, je*ala te ona"Bubalo1 wrote:Jel ovo on popio ili je ovakav i inace ?![]()
koji car
-
Igbala
#1086 Re: Farma
neće glumica filmski poljubac, ali ga želi u krevetuBubalo1 wrote:Sto ima vruce usne aaaaah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Haj Vozdra
#1087 Re: AW: Farma
Memo car! Nikad nisam glasao ni za kakav riality ali glasat ću za Memu, živhan coik!
- dječak sa šibicama
#1088 Re: Farma
Dobro je sto kad popije, izleti neke stvari, kao sinoc recimo ono kad rece da je alkohol dobio od zadruge, da su zaduzili Danijela da mu sipa, i da je dobio nalog od zadruge da se vrti vise oko Gordane glumice (sad je i ocito da imaju zadatke i da puno toga na farmi nije spontano vec rezirano)
E sad, to mi se ne svidja, ovi ce zbog gledanosti napijati covjeka i trpati mu alkohol, to je po meni klasicno zlostavljanje. Jer Ekrem bas i nije kapacitet da... mislim, svi ste ga vidjeli, covjek je podlozan manipulacijama.
Ko da je cirkuski klovn. Ne treba im to, mozemo se smijati Ekremu dok je to u granicama njegove volje, svako zlostavljanje ovog tipa je za osudu. To je moje misljenje.
E sad, to mi se ne svidja, ovi ce zbog gledanosti napijati covjeka i trpati mu alkohol, to je po meni klasicno zlostavljanje. Jer Ekrem bas i nije kapacitet da... mislim, svi ste ga vidjeli, covjek je podlozan manipulacijama.
Ko da je cirkuski klovn. Ne treba im to, mozemo se smijati Ekremu dok je to u granicama njegove volje, svako zlostavljanje ovog tipa je za osudu. To je moje misljenje.
-
Igbala
#1089 Re: Farma
Upravu si, ja sam mislila da Ekrem izmišlja to za zadrugu i zadatke jer je popio, ali sam skontala da je istinu rekao, jer su poslije ubacili u kadar Jovanu (ili neku drugu) kako spava, a tamo se čuo Ekrem da priča, logično da je zanimljivije gledati nekog budnog ali nisu htjeli da čujemo šta Gospoda priča, baš bezveze od njihdječak sa šibicama wrote:Dobro je sto kad popije, izleti neke stvari, kao sinoc recimo ono kad rece da je alkohol dobio od zadruge, da su zaduzili Danijela da mu sipa, i da je dobio nalog od zadruge da se vrti vise oko Gordane glumice (sad je i ocito da imaju zadatke i da puno toga na farmi nije spontano vec rezirano)
I ono kad je šaputao Staniji da Milan ostaje, a Sandra ispada...pa da će Zorica biti direktno nominovana...baš da vidimo
Možda je zadruga Zorici naredila da postavi za sluge Ša i Ljubu, haj im ga znaj
- Haj Vozdra
#1090 Re: AW: Farma
Ma Ekrem je drama inteligentan,ozbiljan sam.
Zajebava narod kako mu je volja.
A memo je primjer kako se bez alkohola može veseliti
- karanana
#1091 Re: AW: Farma
bez alkohola?Haj Vozdra wrote:Ma Ekrem je drama inteligentan,ozbiljan sam.
hoces da kazes da u petak nije pio?
- Haj Vozdra
#1092 Re: AW: Farma
Ja kako sam skontao nije pio, nego samo sok.karanana wrote:bez alkohola?Haj Vozdra wrote:Ma Ekrem je drama inteligentan,ozbiljan sam.
Al ako ima snimka, neka ga neko nađe
-
Igbala
#1093 Re: AW: Farma
Memo je rekao da ne puši i ne pije, samo nekad 5-6 puta u godini i to višnjevačuHaj Vozdra wrote:Ja kako sam skontao nije pio, nego samo sok.karanana wrote:bez alkohola?Haj Vozdra wrote:Ma Ekrem je drama inteligentan,ozbiljan sam.
Al ako ima snimka, neka ga neko nađe
rekao je piti kada bude žurka, ali mislim da na ovoj nije pio, bar ja nisam vidjela
- dječak sa šibicama
#1094 Re: Farma
Memo je rekao i da je bio u istocnoj Ruandi i da nikada nije gledao Farmu
a vidjeli smo po FB statusima, da je itekako pratio Farmu.
Pusti sta Memo prica...
Ja se nadam da je popio malo u petak, jer ako se onako ponasa kad je trijezan, kakav je onda kad je pijan
ne vjerujem da je samo glumio zbog publike, ima on posebne tikove, obratite paznju na nogu kad sjedi, cupka li cupka. Zivci mu nisu dobri 
Pusti sta Memo prica...
Ja se nadam da je popio malo u petak, jer ako se onako ponasa kad je trijezan, kakav je onda kad je pijan
- Haj Vozdra
#1095 Re: AW: Farma
Ekrem je pametan, kako on lahko sebi pozive nabija
Pozdravljam ovog i onog, a smiješno mi je kad kaže "Kako si mi? Jesi viđao onog i onog " ko da će mu neko odg.
I naravno da će glasati koga pozdravi, ma pametan coik, malo radi a zna šta treba raditi da ne bi bio kažnjen, a ukopava lahko druge farmere
Memo do pobjede
Memo do pobjede
- dječak sa šibicama
#1096 Re: Farma
Cijela Astorija i Queens ce glasati za Ekrema
sto ce ga reci 2.000.000 potencijalnih glasaca
I mogu da pozdravim zenu Igbalu, Igbala kako si, kako su djeca
I mogu da pozdravim zenu Igbalu, Igbala kako si, kako su djeca
-
Nucleo1985
#1097 Re: Farma
Ekrem pozdravlja Mila Djukanovica, pa kaze: eto moj Milo nikako da se vidimo. TI kad si god htio da me vidis, JA nisam imao vremena. Nema dalje!!!! Oplak'o sam na to!!

- Haj Vozdra
#1098 Re: AW: Farma
Ispravka:Nucleo1985 wrote:Ekrem pozdravlja Mila Djukanovica, pa kaze: eto moj Milo nikako da se vidimo. TI kad si god htio da me vidis, JA nisam imao vremena. Nema dalje!!!! Oplak'o sam na to!!![]()
![]()
![]()
Eto moj milo nikako da se viđimo,ti kad si hteo da me viđiš, ja njesam imo vremena
- dječak sa šibicama
#1099 Re: Farma
Ekrem je onaj tip, kad se uslika sa Bred Pitom, svi pitaju "ko je onaj pored Ekrema?".
- dječak sa šibicama
#1100 Re: Farma
Od ovo troje, Tarot, Ljuba, Sandra, ova Ljuba dobije preko 80%
I onda se ja pitam, koji ja klinac ovo gledam
kad ova hinja od osobe, dobije toliko glasova. Istina, uduplani su joj glasovi, ali i bez toga je premocno dobila.
I onda se ja pitam, koji ja klinac ovo gledam