Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JThomas
#1076 Re: Sead Kolašinac
eto neka je medunjanin zadnji vezni iz kataloga. a ne desetka koja ga glumi na silu...
- vicious
#1077 Re: Sead Kolašinac
Nije Medunjanin ni klasična desetka, on je više osmicaJThomas wrote:eto neka je medunjanin zadnji vezni iz kataloga. a ne desetka koja ga glumi na silu...
I taj "na silu" zadnji vezni je daleko najsigurniji na lopti i sa pasovima, ali eto fali mu taj defanzivni element... idealno bi bilo kad bi pape nekako stvorio hibrid njega i SEA
- szlava
#1078 Re: Sead Kolašinac
Gennaro Gattuso je bio vjesti momak sa loptom strasan dribler a liku nije bilo ravnoga na toj poziciji
- vicious
#1079 Re: Sead Kolašinac
Čemu karikiranje? Ne treba biti dribler, nego treba sigurno prenijeti loptu prema naprijed, jer pogrešno dodavanje i izgubljena lopta u tom dijelu terena najčešće će značiti primljen gol u dva poteza.szlava wrote:Gennaro Gattuso je bio vjesti momak sa loptom strasan dribler a liku nije bilo ravnoga na toj poziciji
Uostalom, Gattuso je tek u poodmakloj fazi karijere postao to što ti kažeš.
Ali eto, i ja bih volio da vidim kako bi funkcionisala kombinacija Kolašinac-Medunjanin na DM.
- Rusilac
#1080 Re: Sead Kolašinac
jesi mu rekao da je legenda i rušilacCrvena Tifoza wrote:Imao sam tu čast da upoznam SeA.![]()
Sliku sa njim ću uokviriti i iznad ulaznih vrata staviti.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1081 Re: Sead Kolašinac
Prica o Sei stigla i do Obame.
Iz Bijele Kuce poslano pismo zahvalnice Sei,jer je tornado koji je isao na St Louis skrenuo s putanje kad je cuo da je Seo Rusilac tamo.
Iz Bijele Kuce poslano pismo zahvalnice Sei,jer je tornado koji je isao na St Louis skrenuo s putanje kad je cuo da je Seo Rusilac tamo.
-
SSemir
#1082 Re: Sead Kolašinac
taaaaaa ce susic. ta on ima pricati. on da nesto zna on bi bio aktivni forumas na klixu... ha ja
-
Stari
#1083 Re: Sead Kolašinac
A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?

-
Hodidid
#1084 Re: Sead Kolašinac
I ja mislim da treba pricekati sa pretjeranim hvaljenjem da ne bi kod prvog tezeg kiksa bilo drvlja i kamenja po covjeku. Imao je sa gaucosima par dobrih intervencija. Recimo onaj ulaz tijelom u sut i sl. Medjutim kao sto neki rekose nije mi siguran s loptom u nogama i pospor je ion. S obzirom na konstrukciju tijela ocekivano ali nemojmo praviti od covjeka Koemana.
- insaneinthebrain
#1085 Re: Sead Kolašinac
kod nas je sve tako. ili pretjerano hvaljenje ili pretjerano pljuvanje. nema izmedjuStari wrote:A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?
![]()
- Idemedosumom
#1086 Re: Sead Kolašinac
Mi zaista imamo obicaj pretjerati, ali ovaj momak je odigrao 90 minuta protiv Argentine skoro pa bez greske, uz Begovica, najbolji pojedinac bio.
Sto se mene tice, nek se Salihovic halali s pozicijom lijevog beka
Sto se mene tice, nek se Salihovic halali s pozicijom lijevog beka
-
rekla-kazala
#1087 Re: Sead Kolašinac
Prije svega vidi se da je čovjek prošao njemačku školu nogometa i to je ono što igrači koji su u BiH počeli karijeru ne mogu nikad nadoknaditi.
- Kinaski
#1088 Re: Sead Kolašinac
Nek lepi preda kapitensku SEI .
-
samkoF
#1089 Re: Sead Kolašinac
A ja od svih fudbalera pricao samo sa Darkom Ljubojevicem, onim sto je clan savezaCrvena Tifoza wrote:Imao sam tu čast da upoznam SeA.![]()
Sliku sa njim ću uokviriti i iznad ulaznih vrata staviti.
- SkyLimit
#1090 Re: Sead Kolašinac
Čuj samo solidan,Sušićeve ocjene izgleda zavise od imena igrača o kojem govori,da je Avdija ovako odigrao pohvalio bi ga poslije utakmice
Kada smo prvi put igrali protiv Argentine, debitovao je Sergej Barbarez. Sada je debitovao Sead Kolašinac. Ako je približno dobar kao Sergej, dobili smo mnogo.
- Prvi put je igrao i bio je dosta solidan. Iskreno, nisam ni očekivao nešto više od njega, jer je tek došao. Prije meča sam mu rekao da, kako god da odigra, dobro je. Njegovo vrijeme tek dolazi, dobili smo dobrog igrača za budućnost - kaže Sušić.
- USAblues
#1091 Re: Sead Kolašinac
samkoF wrote:[b]A ja od svih fudbalera pricao samo s ... saveza[/b]Crvena Tifoza wrote:Imao sam tu čast da upoznam SeA.![]()
Sliku sa njim ću uokviriti i iznad ulaznih vrata staviti., al mogu ti reci da mu je godra bilo jer mozda je mislio da je na ignore od BH navijaca al kad sam mu prisao pozdravio ga i cestitao na uspjesnom radu u savezu i na postignutim rezultatima, bogami bi mu pravo drago i izgledao mi je kao malo iznenadjen.E kontam nesto , sigurno sam pokupio dobar sevap
-
Crvena Tifoza
#1092 Re: Sead Kolašinac
Meni je bilo žao Fejzića. Ovi navijači koji su uspjeli ući u hotel sve trče oko naših popularnijih igrača a pored njega prolaze kao da nije tu. A on se jadan nešto lafo zadao u "touch screen" na recepciji.samkoF wrote:A ja od svih fudbalera pricao samo sa Darkom Ljubojevicem, onim sto je clan savezaCrvena Tifoza wrote:Imao sam tu čast da upoznam SeA.![]()
Sliku sa njim ću uokviriti i iznad ulaznih vrata staviti., al mogu ti reci da mu je godra bilo jer mozda je mislio da je na ignore od BH navijaca al kad sam mu prisao pozdravio ga i cestitao na uspjesnom radu u savezu i na postignutim rezultatima, bogami bi mu pravo drago i izgledao mi je kao malo iznenadjen.E kontam nesto , sigurno sam pokupio dobar sevap
-
samkoF
#1093 Re: Sead Kolašinac
Jesi i ti to odsjeo u Westinu il sta?I ako nisi, koji dan si onda to bio u hotelu, jel subota, nedelja il kad?
Stvarno nije bas fer od Susica da je rekao samo solidno, momak je odigrao bas momacki, za extra pohvalu.Ja se ne mogu sjetiti da je njega iko prosao od argentinaca bar jednom, eto ako grijesim nek me neko ispravi.
Stvarno nije bas fer od Susica da je rekao samo solidno, momak je odigrao bas momacki, za extra pohvalu.Ja se ne mogu sjetiti da je njega iko prosao od argentinaca bar jednom, eto ako grijesim nek me neko ispravi.
Last edited by samkoF on 21/11/2013 05:48, edited 1 time in total.
- Infaze Studio
#1094 Re: Sead Kolašinac
PA to je vise malo zbog njegovih fizickih predispozicija, koje su nama u ovoj repki nevidjene I velike pozrtvovanosti, koja je isto tako, slabija tackaStari wrote:A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?
![]()
Momak moze I loptu iskontrolisati kada treba I kad to sve zbrojis, puna saka brade. Sa Lulicem na krilu, to ti je armirani beton lijeva strana.
Poduplas bok I na drugoj strani, sa Mujdzom I Hajrom, I bokovi su sigurni.
-
samkoF
#1095 Re: Sead Kolašinac
Potpuno se slaze s tobom sto se tice i lijeve i desne strane , mozda cak i susic tako razmislja ali njega je izgleda strah staviti misketa na klupu il nekog od igraca koji "moraju" igrati.Infaze Studio wrote:PA to je vise malo zbog njegovih fizickih predispozicija, koje su nama u ovoj repki nevidjene I velike pozrtvovanosti, koja je isto tako, slabija tackaStari wrote:A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?
![]()
![]()
Momak moze I loptu iskontrolisati kada treba I kad to sve zbrojis, puna saka brade. Sa Lulicem na krilu, to ti je armirani beton lijeva strana.![]()
- Infaze Studio
#1096 Re: Sead Kolašinac
Ide Miske na jelovinu, no sikiriki. NAdam se da nije suplje Papetovo nagovjestavanje takvog raspleta. Volio bih samo da se to desilo vec u ponedjeljak, ali cuce se...samkoF wrote:Potpuno se slaze s tobom sto se tice i lijeve i desne strane , mozda cak i susic tako razmislja ali njega je izgleda strah staviti misketa na klupu il nekog od igraca koji "moraju" igrati.Infaze Studio wrote:PA to je vise malo zbog njegovih fizickih predispozicija, koje su nama u ovoj repki nevidjene I velike pozrtvovanosti, koja je isto tako, slabija tackaStari wrote:A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?
![]()
![]()
Momak moze I loptu iskontrolisati kada treba I kad to sve zbrojis, puna saka brade. Sa Lulicem na krilu, to ti je armirani beton lijeva strana.![]()
- DonVitoN
#1097 Re: Sead Kolašinac
Da li postoji video zapis pa da vidimo kako Seo prica bosanski.
Pa fakat toliko novinara a niko nista..
- Rusilac
#1098 Re: Sead Kolašinac
Nema ništa fakat, a baš sam mislio biće znam da je rušilac izjavljivao kako dobro zna bosanski, jer su ga roditelji naučili. A niko ne voli djecu kao sandžački roditelji.DonVitoN wrote:Da li postoji video zapis pa da vidimo kako Seo prica bosanski.
Možda je stidan. Trebamo pitati majstora10 (selam za tvoju familiju) da nam sredi kakav klip, kao 'Pozdrav vjernim momčilucima'.
-
AzRimiRzA
#1099 Re: Sead Kolašinac
Ja sam par rijeci sa njim razmjenio, cestito mu na dobroj igri i tako. Cini mi se da je malo stidan to je to.