Comrad wrote:Pretjera ga i ti brate.elcaliente wrote:Ali Ronaldo koji place je bio vrh.
Covjek nas hladno podera sam i iskulira nas kao da nas nema ili kao da mu nikada nista nismo rekli. Covjek je od pocetka znao da ce nas proci i da ce nas razavliti. Samo nam se smijao.
A ovo za Grke je stavrno vise postalo smijesno, nema nista po cemu je nasa repka bolja od njihove a mi kazemo da smo bolji.
Bod kao kuca, opet vam kazem.
Nasa pobjeda bi bila senzacija koja bi odjeknula svijetom a njihova pobjeda normala, niko se nebi iznenadio.
Imamo najveci broj golova (zajedno sa njemcima), najbolju gol razliku, prvi u grupi i sad senzacija ako dobijemo jednu Grcku, koja jeste dobra ekipa, ali opet.
I mi moramo pobijediti neku vecu repku, ako mislimo otici na bilo koje takmicenje. Jer ako sad ne pobijedmo, opet nam dolazi baraz i opet nas ceka neka malo jaca ekipa. Od toga se ne moze pobjeci, pustite se vise ganjanja nerijesenih utakmica. Kakvo nerijeseno, kakvi bakraci - samo pobjeda dolazi u obzir.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako cemo pobjediti L repke i 2 puta Slovacku gdje treba potpisati X protiv Grčke