koliko ja znam, mora se polagati u At. priznati možeš samo onu dozvolu koju si izvadio prije nego si prijavio boravak u At.rio5 wrote:servus![]()
u planu sam da polazem vozacku dozvolu, drzavljanin sam bosne i hercegovine a imam austrijsku vizu i zivim trenutno u austriji, gledano sam financijske strane polagao bi vozacki u bosni jer kosta duplo ako ne i troduplo manje ali zanima me da li bi onda mogao tu vozacku prevesti i korisitit u austriji ili moram to uradit u austriji zato sto imam njhiovu vizu, ozenjen sam svabicom i prijavljen da zivim u becu
mada, moja prijateljica je nedavno položila u BiH vozački (živi u beču već skoro 4 god) i uspjela je prevesti ali baš jedva, morala je da donese neke potvrde da je prijavljena i u BiH, da je bila neprekidno nekoliko mjeseci tu, obavila vožnju, testove bla bla, čak su joj tražili i pasoš da vide kada je ulazila i izlazila (ima putovnicu tako da je to otpalo), ona se izvukla na to da je imala ferije na uniju, obzirom da je student, mada mislim da su joj i oko toga tražili neke potvrde, kao da nije polagala ništa u tom periodu ili tako šta slično.