nou nou nou, nisam jošalchak.ba wrote:varalicoPeggy_Sue wrote:100% tačnoalchak.ba wrote:svi su na ovaj ili onaj nacin varali. Nije prevara samo puka jebacina
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Peggy_Sue
#1076 Re: Varate li?
- alchak.ba
#1077 Re: Varate li?
Naglasak na jos
st cekas?
st cekas?
- Peggy_Sue
#1078 Re: Varate li?
Pa nikad ne reci nikad, da džaba sad ne lupetam i morališem, nikad ne znaš šta se može desit.alchak.ba wrote:Naglasak na jos
st cekas?
Sad zasad sam anđelak pravi
- alchak.ba
#1079 Re: Varate li?
Eki andjelak. Ove su najopasnije.
- Peggy_Sue
#1080 Re: Varate li?
Misliš ?alchak.ba wrote:Eki andjelak. Ove su najopasnije.
- alchak.ba
#1081 Re: Varate li?
Znam
- Tigar1
#1082 Re: Varate li?
U vezi dok smo bili jesam bio ''lud i neozbiljan'' (prva faza veze od nekoliko mjeseci) pa bi se safataj nešto ''ta trane'' one night stand..
Sada u braku ne pada mi na pamet, zbog obraza, časti, njenog odnosa prema meni, mojih i njenih roditelja i bliže rodbine... mase stvari koje se stave na tas vage i pokažu mnogo teže od 10,15 minuta, pola sata tjelesnog užitka pa taman da je dotična mješavina Lise Ann, Pamele, Kim Karsashian i Monice Belucci u jednoj
Na kraju krajeva ima stara apačka poslovica koja kaže ''kad se ugasi svijeća sve su ine iste'' što se uvijek pokaže tačnim.
Sada u braku ne pada mi na pamet, zbog obraza, časti, njenog odnosa prema meni, mojih i njenih roditelja i bliže rodbine... mase stvari koje se stave na tas vage i pokažu mnogo teže od 10,15 minuta, pola sata tjelesnog užitka pa taman da je dotična mješavina Lise Ann, Pamele, Kim Karsashian i Monice Belucci u jednoj
Na kraju krajeva ima stara apačka poslovica koja kaže ''kad se ugasi svijeća sve su ine iste'' što se uvijek pokaže tačnim.
- alchak.ba
#1084 Re: Varate li?
zloco zlocestaPeggy_Sue wrote:alchak.ba wrote:Znam
- Peggy_Sue
#1085 Re: Varate li?
Alčak pravialchak.ba wrote:zloco zlocestaPeggy_Sue wrote:alchak.ba wrote:Znam
- alchak.ba
#1086 Re: Varate li?
Kukavico, kritikoat ce nas zbog chata tako d ja 
-
Erased
#1089 Re: Varate li?
Ponekad. Naravno sto dalje od mjesta gdje zivim tako da su male sanse da se bilo sta sazna. A sto se ne zna i ne boli . To sam sto puta rekao i svojoj zeni: "sve dok ne znam, ne boli me". Druga je stvar sto neko uopce ne zeli da sakrije pa se cak i dici time.
- htcxone
#1090 Re: Varate li?
ja ipak mislim da ljudi koji to rade nisu sazreli za vezu i brak, jednostavno nisu svjesni sta je toErased wrote:Ponekad. Naravno sto dalje od mjesta gdje zivim tako da su male sanse da se bilo sta sazna. A sto se ne zna i ne boli . To sam sto puta rekao i svojoj zeni: "sve dok ne znam, ne boli me". Druga je stvar sto neko uopce ne zeli da sakrije pa se cak i dici time.
neka mi neko kaze da ISKRENO nekoga voli a da ga je prevario? nema teorije, cim ti mozes tamo nekoj slati poruke i leći u krevet sa njom dok osoba koju NAVODNO voliš misli da si umoran od posla i da spavaš nije moguće da tu prevarenu ossobu voliš... to je jednostavno šuplja priča
ako volis "mjenjati" onda fino budeš slobodan pa udri gdje stigneš... mada ja mislim da 90% ovdje na forumu ovih "sto redovno varaju i idu na vikendice" samo prosipa šuplju i neke svoje "želje"
gdje nema iskrenosti i povjerenja, nema ni ljubavi
- hanny12
#1091 Re: Varate li?
ali ima interesa i mozda obaveza prema djecigdje nema iskrenosti i povjerenja, nema ni ljubavi
- htcxone
#1092 Re: Varate li?
i zbog toga se oženitE? hrabro nema štahanny12 wrote:ali ima interesa i mozda obaveza prema djecigdje nema iskrenosti i povjerenja, nema ni ljubavi
- hanny12
#1093 Re: Varate li?
to je hrabro i egoisticno
-
Erased
#1094 Re: Varate li?
Uopste nisam trazio moralne pridike ni ocjene da li ja volim svoju zenu ili ne. O tome samo ja mogu dati ocjenu i niko drugi. Ja sam samo bio iskren jer se trazio odgovor a nisam dosao da moralisem. Uostalom, svako ima svoje razloge za bilo kakvo cinjenje ili necinjenje.htcxone wrote:ja ipak mislim da ljudi koji to rade nisu sazreli za vezu i brak, jednostavno nisu svjesni sta je toErased wrote:Ponekad. Naravno sto dalje od mjesta gdje zivim tako da su male sanse da se bilo sta sazna. A sto se ne zna i ne boli . To sam sto puta rekao i svojoj zeni: "sve dok ne znam, ne boli me". Druga je stvar sto neko uopce ne zeli da sakrije pa se cak i dici time.
neka mi neko kaze da ISKRENO nekoga voli a da ga je prevario? nema teorije, cim ti mozes tamo nekoj slati poruke i leći u krevet sa njom dok osoba koju NAVODNO voliš misli da si umoran od posla i da spavaš nije moguće da tu prevarenu ossobu voliš... to je jednostavno šuplja priča
ako volis "mjenjati" onda fino budeš slobodan pa udri gdje stigneš... mada ja mislim da 90% ovdje na forumu ovih "sto redovno varaju i idu na vikendice" samo prosipa šuplju i neke svoje "želje"![]()
gdje nema iskrenosti i povjerenja, nema ni ljubavi
-
sokkia
#1095 Re: Varate li?
m@m@ wrote:mene zanima,
1. ako ste s nekim u braku radi interesa, djece ili zbog toga sto nemate hrabrosti zapoceti novi zivot iz pocetka...da li ste sretni i da li mislite da je vas bracni drug sretan i vasa djeca pogotovo?
2. zasto varate bracnog druga?
na to pitanje je jako teško odgovoriti.
milion razloga može biti za prevaru tako da cak prevara može biti i opravdana.
ukratko jedan primjer:
imam dobrog poznanika koji se nekad zahvaljivao bogu što mu je podario ženu kakvu je samo mogao poželjeti.
a nedavno slušam pricu o njemu za koju sam vjerovao da je puka zajebancija i nisam mogao vjerovat u to (doduše ni sad ne vjerujem)
povjerio se nam jednom zajednickom prijatelju i žalio kako mu žena u zadnje vreme skoro nikako ne da.
kaže da mora uciniti nešto posebno ili joj kupiti neku stvar ili poklon nimalo jeftin da bi dobio.
imaju djecu i razvod nije opcija.
e sad, ako taj potraži sa strane jel bi mu zamjerila, ja ne bi.
-
Erased
#1096 Re: Varate li?
Sejtan ne miruje. Jednostavno.m@m@ wrote:sokkia wrote:m@m@ wrote:mene zanima,
1. ako ste s nekim u braku radi interesa, djece ili zbog toga sto nemate hrabrosti zapoceti novi zivot iz pocetka...da li ste sretni i da li mislite da je vas bracni drug sretan i vasa djeca pogotovo?
ukratko jedan primjer:
imam dobrog poznanika koji se nekad zahvaljivao bogu što mu je podario ženu kakvu je samo mogao poželjeti.
a nedavno slušam pricu o njemu za koju sam vjerovao da je puka zajebancija i nisam mogao vjerovat u to (doduše ni sad ne vjerujem)
povjerio se nam jednom zajednickom prijatelju i žalio kako mu žena u zadnje vreme skoro nikako ne da.
kaže da mora uciniti nešto posebno ili joj kupiti neku stvar ili poklon nimalo jeftin da bi dobio.
opet cujem imaju djecu rzvod nije opcija...hajd dobro
cula sam za milion takvih slucajeva, nista novo ali da li je sa zenom pricao o tome, rekao joj takva i takva stvar...mozda je ona nasla nekoga tja valjda i nju nekad zasvrbi samo je ne cese ON...da bi brak opstao, sex je jako vazan ali i razgovor. ja ne zamjeram nikome, samo me zanimaju razlozi.
-
Erased
#1097 Re: Varate li?
Ne mora znacit da ima nekog. Obicno one i oni koji svrljaju sa strane su savrseni ljubavnici i kod kuce. Znam provjereno.valter033 wrote:Pa valjda mu je jasno koliko je sati. To "odbacivanje" je klasicno u takvim situacijama. Znam ih bar 5-6, isti scenario. Eh pa sad ako njemu to ne smeta, ne smeta mu sto zena ima nekog drugog i sto ga taj gleda kao levata, onda nek mu razvod i dalje nije opcija radi djece.. btw. djeca kao razlog za ostajanje u braku su samo puka izvlakusa jer se ili boji kako ce to sve proci ili je toliko voli da ce pristati i na varijantu da izlaze on, supruga i suprugin momak..sokkia wrote:m@m@ wrote:mene zanima,
ukratko jedan primjer:
-
Erased
#1098 Re: Varate li?
Bujrum! Pitaj moju zenu.m@m@ wrote:Ne mora znacit da ima nekog. Obicno one i oni koji svrljaju sa strane su savrseni ljubavnici i kod kuce. Znam provjereno.![]()
ko im kaze da su savrseni ljubavnici ...zene???
![]()
-
sokkia
#1099 Re: Varate li?
ljudi, njegova žena je pokrivena, znaci pod hidžabom je.
kako da ima drugog?
e zaboravio sam napisat da je tražio njeno odobrenje da dovede još jednu-ono po zakonu
ona ko fol pristala ali mu od tad neda
kako da ima drugog?
e zaboravio sam napisat da je tražio njeno odobrenje da dovede još jednu-ono po zakonu
ona ko fol pristala ali mu od tad neda
-
Erased
#1100 Re: Varate li?
Ne znam za tebe ali na njenu radost to se kod nas desava najmanje tri puta sedmicno po jedno dva-tri sata (mislim predigre i sve ostalo). Ja se zaista trudim da bude zadovoljna u svakom pogledu. Sad, ako joj ne valja ni to ja sam joj rekao: bujrum nadji ti boljeg, nemam nista protiv. Mozda ti ovo izgleda kao suplja ali ja sam samo realan, ne idealiziram.m@m@ wrote:pa zato te i pitam eeeeeeej sta ocekujes da ti kaze, da si mogao i bolje, da si prerano svrsio, da kad imate odnose bude taaako dobro da je drzi do slijedece hefte, mjeseca...?
![]()