Moj "rezime",zakljucak: Ja sam momak ,koji zaista vrlo cesto sam sebe iznenadjuje svojim "ponasanjem",ali nije ni cudo,kakva nam je situacija u zemlji,tako da ponekada ne treba zamjeriti na nekada nekim kritikama,losim "rijecnikom",i sl,jer to nije ipak iz "zle namjere",jer da jeste,ne bih bio uopste tu,niti koristio to i to-vise je to,sto kazu iz "ljubavi"

))
Znaci,ovako,prije svega ja se izvinjavam TELEMACHU ,uposlenicima koji su bili mozda "uvrijedjeni",sa moje strane,iako to ne treba shvacati ozbiljno,ponavljam,nije iz "zle namjere",a zaista bio sam "los" po pitanju komentarisanja i svega toga u vezi Telemaha,usluga,itd,i sl,ja se zaista od srca izvinjavam tim ljudima,uposlenicima,mnogi me u Zenici poznaju,i znaju da nisam onakav kakvim se predstavljam,i to zaista ne znam zasto to tako radim,mozda da bih oko sebe "izgradio nekakav zid sigurnosti"-iako sam ja taj "zid zabetonirao davnih dana oko sebe",u ovoj jako nesigurnoj zemlji,pa prema tome,da ne duzim,izvinjavam se TELEMACH uposlenicima na ovom forumu,na FB stranici,koji su dozivjeli neugodnosti sa moje strane,ipak najvise sam tu ja ostecen,jer sam se pokazao u "losem svjetlu",tako da,nemojte zamjeriti!
Rezime po pitanju TELEKABEL/TELEMACH komapnije: Zaista,jako dobre ponude,povoljne ponude,za svakoga ima paket koji mu odgovara najvise i po toj raznovrsnosti ponuda,smatram da je TELEKABEL/TELEMACH jedna medju vodecim kompanijama u BiH po pitanju usluga digitalne tv,net_a i telefonije!
..."Ne uvlacim se nikome ,zna se u sto",nemam razloga,vec ovim zelim da se samo izvinem koliko je to moguce,svima koji su dozivjeli neugodnosti sa moje strane,a istina je sasvim drugacija,znaci istina je-ovo gore navedeno,ovaj rezime!
Hvala i toliko od korisnika ZenicaAB po pitanju nepotrebnog komentarisanja,i dosadjivanja! Svako dobro forumasi vama,a Telekabel/Telemach kompaniji,mnogo uspijeha u buducem radu!
Pozdrav.