Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
czhuay wrote: ↑02/01/2021 18:21
da Vam saljemo podatke u pp da nam onda ponudite HBO 3 mjeseca ili novi box zbog gubitka Arenasport kanala ma hajte molim vas
Zdravo czhuay,
Možete nam se javiti pozivom na broj našeg Kontakt centra, putem e-maila ili se informisati na našem Korisničkom servisu.
U svakom slučaju, stojimo Vam na raspolaganju i ukoliko se odlučite za saradnju na ovaj način rado ćemo proslijediti Vaše podatke kolegama u Timu za brigu o korisnicima.
Ona grupa je hit, bojkot Tmacha, psovke u punom aranzmanu.
Ljudi malo pretjeruju.
Raskidajte ugovore, ali gdje preci, to je pitanje. Tmach i dalje ima najbolju uslugu, i pored svega, najbolji net. Jedino Logosoft ali malo ljudi ima pristup. Njihova slagalica je top ponuda.
Van Halen wrote: ↑02/01/2021 18:53
Ne ja,da li oni imaju pravo traziti da se sve isplati,ja licno ne vjerujem da ce oni ponuditi opciju da se mozes samostalno raskinut bez penala pa me interesuje s obzirom da su oni prekrsili ugovor moze li se raskinuti ugovor bez ikakvih penala jer hocu to da uradim,hvala
Pa ako na aneksu ugovora imas da ti pise u dodatnim opcijama "arena sport SD" ,onda mozes raskinuti ugovor jednostrano...ako nemas da pise,onda nije sigurno ali nemoj nasjedati da te prepadaju oni sa tuzbama ili nekom naplatom...od toga nema nista i idu na prepad
Lopta je u tvojim nogama i ti odlucujes sta ces...raskinuti ili prihvati ovaj njihov bezobrazluk
dječak sa šibicama wrote: ↑02/01/2021 19:01
Ljudi malo pretjeruju.
Raskidajte ugovore, ali gdje preci, to je pitanje. Tmach i dalje ima najbolju uslugu, i pored svega, najbolji net. Jedino Logosoft ali malo ljudi ima pristup. Njihova slagalica je top ponuda.
Van Halen wrote: ↑02/01/2021 18:53
Ne ja,da li oni imaju pravo traziti da se sve isplati,ja licno ne vjerujem da ce oni ponuditi opciju da se mozes samostalno raskinut bez penala pa me interesuje s obzirom da su oni prekrsili ugovor moze li se raskinuti ugovor bez ikakvih penala jer hocu to da uradim,hvala
Pa ako na aneksu ugovora imas da ti pise u dodatnim opcijama "arena sport SD" ,onda mozes raskinuti ugovor jednostrano...ako nemas da pise,onda nije sigurno ali nemoj nasjedati da te prepadaju oni sa tuzbama ili nekom naplatom...od toga nema nista i idu na prepad
Lopta je u tvojim nogama i ti odlucujes sta ces...raskinuti ili prihvati ovaj njihov bezobrazluk
Ok hvala posto bruku raje razmislja vjerovatno na ovaj nacin. Ako mogu bez penala,odmah bih raskinuo.
Ljudi malo pretjeruju.
Ljudi malo pretjeruju.
caseytron wrote: ↑02/01/2021 19:14
Sto prije shvatite da vam treba samo internet, lakse ce vam biti. Internet hvala Bogu pristupacan svima, samo malo guglanja i imate kanale
nema takve opcije kod nas da se zasebno nudi internet od ostalih usluga sem bh telekoma ali su brzine minimalne za ono što si naumio odgovarao bi trion sa njihovim paketom od 34 marke i brzinama 200/100
Moze li mala pomoc? Imam na mob eon aplikaciju i kad sam kod roditelja ne mogu sa eon-a sadrzaj koji gledam prebaciti na njihov tv. Dole u donjem desnom uglu imam znak tv i kad ga stisnem nista se ne desava. Mob je iphone, a njihov tv je Phillips 43pus6503/12, smart led. Sa yt svaki video mogu prebaciti na njihov tv, ali sa eon-a nista.
Mislim da im smart nije android, vec saphi smart. Ne znam ima li to ikakve veze.
Ma tuzba bi bilo na nivou americkog konzumerizma, iako je evidentno u ovom slucaju da smo svi kolektivno navuceni. Cinjenica je i da je ugovorna stavka predvidjala Arene, i da tu uslugu Telemach vise ne moze pruziti, niti ispostovati ugovor. Bojim se da je za mene ovim potezom koristenje Telemach usluga zavrseno. Bio sam zadovoljan, ali nazalost, jednostavno se ne zelim dalje maltretirati kad mi je oduzet sadrzaj koji sam najvise pratio. Nerado, ali BHT je trenutno ta bolja opcija, i to je to.
caseytron wrote: ↑02/01/2021 19:14
Sto prije shvatite da vam treba samo internet, lakse ce vam biti. Internet hvala Bogu pristupacan svima, samo malo guglanja i imate kanale
nema takve opcije kod nas da se zasebno nudi internet od ostalih usluga sem bh telekoma ali su brzine minimalne za ono što si naumio odgovarao bi trion sa njihovim paketom od 34 marke i brzinama 200/100
Ni ne treba, ma kakvih 200, 50mbps i radi sve bez problema. Android box, aliexpress i uzivate u sportu na godisnjem nivou za minimalnu cijenu
Ljudi malo pretjeruju.
Po meni ako se gleda samo internet TM-u samo još Logosoft može prismrditi jer oni imaju onu slagalicu i trenutnu akciju gdje imaš 120/10mbps za nekih ~48KM na 24 mjeseca?! Ali kod njih je opet belaj dostupnost tako da samo rijetki imaju taj "luksuz" da biraju, ugl. je ili BHT ili TM.
Last edited by Maharadza on 02/01/2021 19:46, edited 7 times in total.
Ljudi malo pretjeruju.
Ima li Logosoft Arene?
Ima i to sljedece:
Spoiler
Show
1. Arena Sport 1
2. Arena Sport 2
3. Arena Sport 3
4. Arena Sport 4
5. Arena Sport 1 SRB
6. Arena Sport 1 HR
7. Arena Sport 1 HD
8. Arena Sport 2 HD
9. Arena Sport 3 HD
10. Arena Sport 4 HD
11. Arena Sport 1 SRB HD
12. Arena Sport 1 HR HD
13. Arena Esport HD
14. Arena Sport Fight HD
@Telemach Jedno pitanje nevezano za Arena Sport jeste - fiksni telefon koji sam dobio gratis od Telemacha se pokvario nakon par godina, da li postoji opcija da dobijem zamjenski ili, ako ga moram ja kupiti koji da kupim a da je kompatibilan? Ili može svaki fiksni telefon?