Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10726 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jel znate dda ce remzija zarobit sansu i tako pobjec u onaj svoj dvor od boltonovih... al ce da je 
- Capajebo
#10727 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kako vrijeme odmice, sve vise navijam za Cercei... ona mi je uz Eurona plaho gotivna u zadnje vrijeme kako serija pada kvalitetom 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Pandakonda
#10729 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da vidimo kako Remzi dere jarca

-
Juliuscezar
#10730 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
http://www.businessinsider.com/here-are ... 012-4?op=1
12. Tywin Lannister sa 2.1 milijardom tj. bio je
je li sad brat naslijedio
12. Tywin Lannister sa 2.1 milijardom tj. bio je
- Pandakonda
#10731 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ramsay neshvaćena dobrica
- animus
#10732 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Black swan wrote:
Odlican primjer manipulacije. Kad ovo procitas dao bi mu i krvi.
- esmasaric
#10733 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako Sansu ubiju. To će biti malo kasnije. Neće u bitci, u bitci će Rickona.bhnapoleon1 wrote:Ne bi se kladio na Sansu, moze serija i bez njeesmasaric wrote:Bilo je tako malo tvistovamislim, neočekivanih događaja.
Malo ko će sada od bitnijih likova zaginuti, čuvaju ih za posebne prilikemislim na one koji nisu uključeni u ovu bitku, a u bitci svi osim Johna i Sanse bi mogli glavu izgubiti.
- madridist
#10734 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Previse sranja se desilo sa Sansom da bi je debeli krkno tek tako.
-
Amar_Chulle_Custic
#10735 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ned Stark je tu bio jednu sezonu, i može se reći da je on jedini, A lik koji je umro.madridist wrote:Previse sranja se desilo sa Sansom da bi je debeli krkno tek tako.
Faktički ni jedan glavni lik, od tad, do sad nije umro (sem Jon-a).
Tako da, uprkos svim tim šokantnim ubistvima, realno - očekivati je da ovi s A liste ne umru, a to su:
Arya
Jon
Sansa
Daenerys
Tyrion
Oni su 100% sigurni.
Svi ostali, ne baš.
- Pandakonda
#10736 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Hoću se ismijat ako Jon opet umre sutra

-
drogon2
#10737 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Neces se ismijat,odmah da ti kazemPandakonda wrote:Hoću se ismijat ako Jon opet umre sutra![]()
-
Forumerrer
#10738 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A Robb i mater mu?Amar_Chulle_Custic wrote:Ned Stark je tu bio jednu sezonu, i može se reći da je on jedini, A lik koji je umro.
Moze li mi neko reci da li sva kopilad nose prezime Snow ili je slucajnost da su i Jon i Ramsey Snow? Nisam to bas upratio.
- zlaataan
#10739 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sva kopilad sa Sjevera nose prezime Snow, iz Dornea Sand, Riječnih zemalja Rivers itd.Forumerrer wrote:A Robb i mater mu?Amar_Chulle_Custic wrote:Ned Stark je tu bio jednu sezonu, i može se reći da je on jedini, A lik koji je umro.
Moze li mi neko reci da li sva kopilad nose prezime Snow ili je slucajnost da su i Jon i Ramsey Snow? Nisam to bas upratio.
- Pandakonda
#10740 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ramsay više nije kopile jer ga je stari legitimisao, tako da je on sad zvanično Ramsay Bolton a ne Snow. Nisam siguran ali mislim da Rickon koji je sad de facto glavni u kući Stark, ima pravo da legitimiše Jona.
Jon, Sansa, Rickon, Davos, Tormund, dvoje od ovih gine 100%
Podrška Boltonima jer mi je više dosadio Jon sa svojim prenemaganjem

- zlaataan
#10741 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Legitimisao ga je Tommen I Baratheon na molbu Roosea. Rickon bi mogao Jona legitimisati, ako bi se prije toga proglasio Kraljem na Sjeveru, pa kao kralj da ga legitimiše.Pandakonda wrote:Ramsay više nije kopile jer ga je stari legitimisao, tako da je on sad zvanično Ramsay Bolton a ne Snow. Nisam siguran ali mislim da Rickon koji je sad de facto glavni u kući Stark, ima pravo da legitimiše Jona.
-
drogon2
#10742 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma kakav Rickon.Ramsay mu tamo iza scene govori if you think this has a happy ending you haven't been paying attention
Uostalom zar iko ovdje moze mislit da ce Ramsay pustit Rickona 
- aCme
#10743 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Producenti David Benioff i DB Weiss istakli su kako imaju još 10-15 napisanih sati priče za čitavu seriju, dok je reditelj Jack Bender nedavno rekao kako će sedma sezona imati sedam epizoda.
http://www.mtv.rs/vesti/pocele-pripreme ... e-prestola
http://www.mtv.rs/vesti/pocele-pripreme ... e-prestola
-
Amar_Chulle_Custic
#10744 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Robb i mater mu nikad nisu bili glavni likovi. Cat je bila zapravo vaznija za plott od Robb-a.Forumerrer wrote:A Robb i mater mu?Amar_Chulle_Custic wrote:Ned Stark je tu bio jednu sezonu, i može se reći da je on jedini, A lik koji je umro.
Skontaj, ko je bio bitniji lik prije nego je Robb ustao za pobunu, Sansa ili Robb? Ili bilo koji lik od pobrojanih gore.
Robb je imao samo ulogu pokretanja pobune, kuhanja i to je to. Sem tog, nikakvu tezinu nije donio prici.
Cat je druga prica, ne mogu je nazvati glavnim likom, jer ni ona nije imala aman nekih uloga.
Fazon je sto svi bitniji likovi imaju poglavlja u knjigama. Jon, Arya, Daenerys, Tyrion, Brann...
Cat je imala poglavlj@, ali je to ne svrstava u glsvnog lika jer je ona fakticki samo bila "oko", kamera, sta god, za Robbobu partiju - do smrti. Osim tog, nikakve uloge nije igrala.
Ja se smijem kladit u bilo sta da ni Jon, ni Brann, ni Arya ni Daenerys nece umrijet ove sezone.
Rickon, Davos, Tormund - neko ce vjerovatno.
Najbolji primjer je Davos. Nije glavni lik,ali ga oni namjerno privuku publici, da bi ga ubili kasnije. Ja tipujem na njeg, Rickona... Tormund mozda ali ne vjerujem
Sta ce Davos? Koja je njegova uloga? Nema vise za sto zivjeti, njegova vjernost je bila Stannisu usmjerena, Stannis mrtav. Volio je Shereen... mrtva. Sinovi mu izginuli na Blackwater, ne znam imal zenu... njegovo je odbrojano iakomi je drag lik.
I onda se prica: jao jest dobra serija got, nema glavnog.lika i svi umiru, a nije tako...
-
Juliuscezar
#10745 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Wun Wun definitvno gine
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10746 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ujutro u cetri oklok imadete detalja izvjestaj...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10747 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa kako ti se da 
-
1Dante1
#10748 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Robb i Catelyn su za nas sto nismo citali knjige imali istu tezinu kao ti glavni likovi koje si pobrojao. U seriji su dobili puno prostora i bili su hypani, zato je Red Wedding toliki sok bio.Amar_Chulle_Custic wrote:Robb i mater mu nikad nisu bili glavni likovi. Cat je bila zapravo vaznija za plott od Robb-a.Forumerrer wrote:A Robb i mater mu?Amar_Chulle_Custic wrote:Ned Stark je tu bio jednu sezonu, i može se reći da je on jedini, A lik koji je umro.
Skontaj, ko je bio bitniji lik prije nego je Robb ustao za pobunu, Sansa ili Robb? Ili bilo koji lik od pobrojanih gore.
Robb je imao samo ulogu pokretanja pobune, kuhanja i to je to. Sem tog, nikakvu tezinu nije donio prici.
Cat je druga prica, ne mogu je nazvati glavnim likom, jer ni ona nije imala aman nekih uloga.
Fazon je sto svi bitniji likovi imaju poglavlja u knjigama. Jon, Arya, Daenerys, Tyrion, Brann...
Cat je imala poglavlj@, ali je to ne svrstava u glsvnog lika jer je ona fakticki samo bila "oko", kamera, sta god, za Robbobu partiju - do smrti. Osim tog, nikakve uloge nije igrala.
Ja se smijem kladit u bilo sta da ni Jon, ni Brann, ni Arya ni Daenerys nece umrijet ove sezone.
Rickon, Davos, Tormund - neko ce vjerovatno.
Najbolji primjer je Davos. Nije glavni lik,ali ga oni namjerno privuku publici, da bi ga ubili kasnije. Ja tipujem na njeg, Rickona... Tormund mozda ali ne vjerujem
Sta ce Davos? Koja je njegova uloga? Nema vise za sto zivjeti, njegova vjernost je bila Stannisu usmjerena, Stannis mrtav. Volio je Shereen... mrtva. Sinovi mu izginuli na Blackwater, ne znam imal zenu... njegovo je odbrojano iakomi je drag lik.
I onda se prica: jao jest dobra serija got, nema glavnog.lika i svi umiru, a nije tako...
-
asker
#10749 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Rob i Cat su u seriji bili strasni likovi. To je bilo u vrijeme dok je rijec, cast i postenje nesto znacilo. Mene je tako serija kupila, poslije toga razne nelogicne akrobacije su ukakile dosta.
Sjetite se hapsenja Tyriona u onoj kafani, kad je bilo dovoljno samo da se Cat predstavi, a vojnici slucajni prolaznici izvuku maceve spremni da ginu ako treba.
Pa kad se sjever ujedini iza Roba, zbog casti, odanosti porodici Stark.
Sad niko nikog ne hebe 1%, a ko fol sve neki vitezovi, lordovi klinci palci.
Sjetite se hapsenja Tyriona u onoj kafani, kad je bilo dovoljno samo da se Cat predstavi, a vojnici slucajni prolaznici izvuku maceve spremni da ginu ako treba.
Pa kad se sjever ujedini iza Roba, zbog casti, odanosti porodici Stark.
Sad niko nikog ne hebe 1%, a ko fol sve neki vitezovi, lordovi klinci palci.
-
Forumerrer
#10750 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Opet se prica o likovima i poglavljima u knjigama... Fulio si podforum.
Idi na drugi podforum i tamo mozes pricati i o glavnim likovima iz knjige kojih nema u seriji i ostala sranja.
Idi na drugi podforum i tamo mozes pricati i o glavnim likovima iz knjige kojih nema u seriji i ostala sranja.