Eneshaga nas ne plaća da odgovaramo anonimusima
HS kablovska
Moderator: anex
- kloniran
#10726 Re: HS kablovska
Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist
-
miralemmi4
#10727 Re: HS kablovska
jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?kloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist![]()
-
The Realist
#10728 Re: HS kablovska
A da ti odjebeš lagano sa teme i tražiš odgovore tamo gdje ih možeš naći, jer jasno je svima šta hoćeš ovdje, ostalima se živo fućka za sukob dvojice, trojice navedenih i nikako ti ne mogu pomoći.
-
miralemmi4
#10729 Re: HS kablovska
HvalaThe Realist wrote:A da ti odjebeš lagano sa teme i tražiš odgovore tamo gdje ih možeš naći, jer jasno je svima šta hoćeš ovdje, ostalima se živo fućka za sukob dvojice, trojice navedenih i nikako ti ne mogu pomoći.
Sta je tu problem kada pitam da li se vodi krivicni postupak protiv Enesa ili ne? Ne pitam tebe ako ne znas. Zar tebe to ne interesuje?
- Benq
#10730 Re: HS kablovska
Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...miralemmi4 wrote:jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?kloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist![]()
- kloniran
#10731 Re: HS kablovska
Otisao bi on da ima radnicka u gradu iz kojeg piseBenq wrote:Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...miralemmi4 wrote:jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?kloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist![]()
- supercali
#10732 Re: HS kablovska
kad odgovoris kako si konkretno ostecen mozda ti mh i odgovori na pitanjemiralemmi4 wrote:Dok ne odgovore ovi iz MH Company zasto su rekli da je MH isto HS do tada cu traziti sve sto je lose za njihsupercali wrote:znaci suplja prica da si ostecen
ajde znamo da si poltron tog drugog i radi nesto u firmi a ne pljuj druge da bi se uvukao u guzicu drugog lopova
- supercali
#10733 Re: HS kablovska
pitas na krivoj adresi pravac sud i pitaj tamo ako te zanimamiralemmi4 wrote:Jel tu sta lose kada pitam dali protiv Enesa:supercali wrote:znaci suplja prica da si ostecen
ajde znamo da si poltron tog drugog i radi nesto u firmi a ne pljuj druge da bi se uvukao u guzicu drugog lopova
Kolegij tužilaca vodi krivični postupak protiv Hajdarevića zbog gore navedenih krađa (pod predmetom broj: KTP-332/08) ?
- Benq
#10734 Re: HS kablovska
Drug nemoj vise majke ti , pucat cusupercali wrote:kad odgovoris kako si konkretno ostecen mozda ti mh i odgovori na pitanjemiralemmi4 wrote:Dok ne odgovore ovi iz MH Company zasto su rekli da je MH isto HS do tada cu traziti sve sto je lose za njihsupercali wrote:znaci suplja prica da si ostecen
- supercali
#10735 Re: HS kablovska
pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec
-
miralemmi4
#10736 Re: HS kablovska
Izvini sto sam te povredio, sa pitanjem o tome dali se protiv enesa vodi krivicni postupak. Necu vise, samo nemoj mi prijetiti.supercali wrote:pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec
- Benq
#10737 Re: HS kablovska
Eh ranit cu semiralemmi4 wrote:Izvini sto sam te povredio, sa pitanjem o tome dali se protiv enesa vodi krivicni postupak. Necu vise, samo nemoj mi prijetiti.supercali wrote:pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec
-
miralemmi4
#10738 Re: HS kablovska
Benq wrote:Eh ranit cu semiralemmi4 wrote:Izvini sto sam te povredio, sa pitanjem o tome dali se protiv enesa vodi krivicni postupak. Necu vise, samo nemoj mi prijetiti.supercali wrote:pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec![]()
Sebe mozes mene ne diraj
-
FaceOff
#10739 Re: HS kablovska
Jel zna neko hoce li HS poceti odmah emitovati program N1 televizije koja starta u oktobru???
-
sarajevo_com
#10740 Re: HS kablovska
NećeFaceOff wrote:Jel zna neko hoce li HS poceti odmah emitovati program N1 televizije koja starta u oktobru???

-
The Realist
#10741 Re: HS kablovska
Pošto sam na HS-u, zanima me što mi Kabanica ne popravi HD kanale, jer vidim da je on poštenjačina, ili onaj advokat, kako god? Eto, tako fini ljudi, de neka korisniku naprave kako treba uslugu. Pridržat ću mu ja ljestve dok se penje na banderu.miralemmi4 wrote: Hvala![]()
Sta je tu problem kada pitam da li se vodi krivicni postupak protiv Enesa ili ne? Ne pitam tebe ako ne znas. Zar tebe to ne interesuje?
Za Enesa me ne zanima, nisam na MH.
-
miralemmi4
#10742 Re: HS kablovska
Tako sam procitao na vijesti.ba ,da je pod predmetom broj: KTP-332/08 pokrenut krivicni postupak protiv suvlasnika HS Enesa i Enesa suvlasnika MH. Sad dali je pokrenut ili nije to ne znamThe Realist wrote:Pošto sam na HS-u, zanima me što mi Kabanica ne popravi HD kanale, jer vidim da je on poštenjačina, ili onaj advokat, kako god? Eto, tako fini ljudi, de neka korisniku naprave kako treba uslugu. Pridržat ću mu ja ljestve dok se penje na banderu.miralemmi4 wrote: Hvala![]()
Za Enesa me ne zanima, nisam na MH.
- Tech-l4
#10743 Re: HS kablovska
Ahahahahaha, konstantno trazi da mu mi odgovorimokloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist![]()
jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?
Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
Otisao bi on da ima radnicka u gradu iz kojeg pise
Zipa sad ovo : "ODGOVOR" ... ne zanima nas,sto se tice odogovora imas trolu ili ti ga tramvaj i fino prosetaj
PotpisBenq wrote:Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
HD Arene, sinoc bilo uzivanje^2
-
miralemmi4
#10744 Re: HS kablovska
Kolegij tužilaca vodi krivični postupak protiv Hajdarevića zbog gore navedenih krađa predmet broj: KTP-332/08Tech-l4 wrote:Ahahahahaha, konstantno trazi da mu mi odgovorimokloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist![]()
jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?
Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
Otisao bi on da ima radnicka u gradu iz kojeg pise![]()
Zipa sad ovo : "ODGOVOR" ... ne zanima nas,sto se tice odogovora imas trolu ili ti ga tramvaj i fino prosetaj![]()
btw pozdravi rodbinu Abaz, babu tetka amiđu sta god ti dodje Abaz Fadil
![]()
![]()
nace tesko je prepoznati advokata.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PotpisBenq wrote:Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...![]()
![]()
![]()
HD Arene, sinoc bilo uzivanje^2
Jel ovo istina ili nije? I kada ce te vi iz MH odgovoriti sto ste prevarili nas korisnike kada ste rekli da MH isto HS?
- chakany
#10745 Re: HS kablovska
A jeste se raspisali, majko rođena.
Za jedan dan, tri stranice se popunile
I vrtite se konstantno u krug. Aco Kabanica, Telemach, Hajdarević, pa onda opet malo Kabanica, pa njegova žena, pa Telemach, Hajdarević.
Joj najjači ste, uljepšali ste mi jutro
Za jedan dan, tri stranice se popunile
- Tech-l4
#10746 Re: HS kablovska
chakany wrote:A jeste se raspisali, majko rođena.
Za jedan dan, tri stranice se popunileI vrtite se konstantno u krug. Aco Kabanica, Telemach, Hajdarević, pa onda opet malo Kabanica, pa njegova žena, pa Telemach, Hajdarević.
Hahahahahahahaha prc prc
- supercali
#10747 Re: HS kablovska
Opet tebe ko korisnika ne treba da boli ista sto se tice njihovih odnosa sve dok imas uslugu koju placas
Boli me neka stvar je li pokrenut 1 ili 51 postupak protiv bilo kojeg suvlasnika a nijedan nije cist siguran sam
Boli me neka stvar je li pokrenut 1 ili 51 postupak protiv bilo kojeg suvlasnika a nijedan nije cist siguran sam
-
Jose_Mourinho
#10749 Re: Odg: HS kablovska
Al jebo majku mozak rijetko ko koristi, koji ste vi kurac prevareni?? Jestel dobili paket koji ste izabrali?? Sad zvala se firma HS ili MH isto ti dodje, ipak fol njima ne dodje oni fol ugovor ne bi potpisali haha a da slučajno nije stanje da niste mogli birati?? Kurac bi odbili potpisat ugovor i ostali na običnoj anteni koga vi lažete 
I sto je najgore 90% ovih seronja uopste ni nema potpisan ugovor jer ni godina nemaju da ga potpisu nego im je na starce i starci potpisivali
I sto je najgore 90% ovih seronja uopste ni nema potpisan ugovor jer ni godina nemaju da ga potpisu nego im je na starce i starci potpisivali
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10750 Re: HS kablovska
sve dok mi je usluga onakva kakvu sam potpisao u ugovoru i dok mi se njihov support javlja na telefon kao HS (mada bi me zabolio i da se jave kao MH) i otklanja mi probleme apsolutno me ne interesuje njihova unutrasnja organizacija ali izgleda da ovdje forumasa koji sa tim svim imaju i te kako veze ili imaju veze sa konkurentskim firmama.