HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kloniran

#10726 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist :D

Eneshaga nas ne plaća da odgovaramo anonimusima :D
miralemmi4

#10727 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

kloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist :D

jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?
The Realist

#10728 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

A da ti odjebeš lagano sa teme i tražiš odgovore tamo gdje ih možeš naći, jer jasno je svima šta hoćeš ovdje, ostalima se živo fućka za sukob dvojice, trojice navedenih i nikako ti ne mogu pomoći.
miralemmi4

#10729 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

The Realist wrote:A da ti odjebeš lagano sa teme i tražiš odgovore tamo gdje ih možeš naći, jer jasno je svima šta hoćeš ovdje, ostalima se živo fućka za sukob dvojice, trojice navedenih i nikako ti ne mogu pomoći.
Hvala :kiss:

Sta je tu problem kada pitam da li se vodi krivicni postupak protiv Enesa ili ne? Ne pitam tebe ako ne znas. Zar tebe to ne interesuje?
Benq

#10730 Re: HS kablovska

Post by Benq »

miralemmi4 wrote:
kloniran wrote:Pa dok ne ostavis kontakt podatke ne odgovaramo, jel tako The Realist :D

jesi li ti znao da se protiv Enesa vodi krivicni postupak? Jel to istina ili nije?
Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
kloniran

#10731 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

Benq wrote:
miralemmi4 wrote:

Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
Otisao bi on da ima radnicka u gradu iz kojeg pise :lol:
supercali

#10732 Re: HS kablovska

Post by supercali »

miralemmi4 wrote:
supercali wrote:znaci suplja prica da si ostecen
ajde znamo da si poltron tog drugog i radi nesto u firmi a ne pljuj druge da bi se uvukao u guzicu drugog lopova
Dok ne odgovore ovi iz MH Company zasto su rekli da je MH isto HS do tada cu traziti sve sto je lose za njih :D
kad odgovoris kako si konkretno ostecen mozda ti mh i odgovori na pitanje
supercali

#10733 Re: HS kablovska

Post by supercali »

miralemmi4 wrote:
ajde znamo da si poltron tog drugog i radi nesto u firmi a ne pljuj druge da bi se uvukao u guzicu drugog lopova
Jel tu sta lose kada pitam dali protiv Enesa:

Kolegij tužilaca vodi krivični postupak protiv Hajdarevića zbog gore navedenih krađa (pod predmetom broj: KTP-332/08) ?
pitas na krivoj adresi pravac sud i pitaj tamo ako te zanima
Benq

#10734 Re: HS kablovska

Post by Benq »

supercali wrote:
miralemmi4 wrote:
Dok ne odgovore ovi iz MH Company zasto su rekli da je MH isto HS do tada cu traziti sve sto je lose za njih :D
kad odgovoris kako si konkretno ostecen mozda ti mh i odgovori na pitanje
Drug nemoj vise majke ti , pucat cu :D
supercali

#10735 Re: HS kablovska

Post by supercali »

pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec
miralemmi4

#10736 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

supercali wrote:pucaj al u pravcu ovog miralema ili kako vec
Izvini sto sam te povredio, sa pitanjem o tome dali se protiv enesa vodi krivicni postupak. Necu vise, samo nemoj mi prijetiti.
Benq

#10737 Re: HS kablovska

Post by Benq »

miralemmi4 wrote:
Izvini sto sam te povredio, sa pitanjem o tome dali se protiv enesa vodi krivicni postupak. Necu vise, samo nemoj mi prijetiti.
Eh ranit cu se :lol: :pisnuo:
miralemmi4

#10738 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

Benq wrote:
miralemmi4 wrote:
Eh ranit cu se :lol: :pisnuo:

Sebe mozes mene ne diraj :D
FaceOff

#10739 Re: HS kablovska

Post by FaceOff »

Jel zna neko hoce li HS poceti odmah emitovati program N1 televizije koja starta u oktobru???
sarajevo_com

#10740 Re: HS kablovska

Post by sarajevo_com »

FaceOff wrote:Jel zna neko hoce li HS poceti odmah emitovati program N1 televizije koja starta u oktobru???
Neće

Image
The Realist

#10741 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

miralemmi4 wrote: Hvala :kiss:

Sta je tu problem kada pitam da li se vodi krivicni postupak protiv Enesa ili ne? Ne pitam tebe ako ne znas. Zar tebe to ne interesuje?
Pošto sam na HS-u, zanima me što mi Kabanica ne popravi HD kanale, jer vidim da je on poštenjačina, ili onaj advokat, kako god? Eto, tako fini ljudi, de neka korisniku naprave kako treba uslugu. Pridržat ću mu ja ljestve dok se penje na banderu.

Za Enesa me ne zanima, nisam na MH.
miralemmi4

#10742 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

The Realist wrote:
miralemmi4 wrote: Hvala :kiss:

Pošto sam na HS-u, zanima me što mi Kabanica ne popravi HD kanale, jer vidim da je on poštenjačina, ili onaj advokat, kako god? Eto, tako fini ljudi, de neka korisniku naprave kako treba uslugu. Pridržat ću mu ja ljestve dok se penje na banderu.

Za Enesa me ne zanima, nisam na MH.
Tako sam procitao na vijesti.ba ,da je pod predmetom broj: KTP-332/08 pokrenut krivicni postupak protiv suvlasnika HS Enesa i Enesa suvlasnika MH. Sad dali je pokrenut ili nije to ne znam :run: Ne podrzavam kradje.
Tech-l4

#10743 Re: HS kablovska

Post by Tech-l4 »

Ahahahahaha, konstantno trazi da mu mi odgovorimo :D

Zipa sad ovo : "ODGOVOR" ... ne zanima nas,sto se tice odogovora imas trolu ili ti ga tramvaj i fino prosetaj :D :D btw pozdravi rodbinu Abaz, babu tetka amiđu sta god ti dodje Abaz Fadil ;) :D :evil: nace tesko je prepoznati advokata. :D :evil: :P :mrgreen: :izet:
Benq wrote:Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
Potpis :thumbup: :mrgreen: :-)

HD Arene, sinoc bilo uzivanje^2 :thumbup:
miralemmi4

#10744 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

Tech-l4 wrote:

Ahahahahaha, konstantno trazi da mu mi odgovorimo :D

Zipa sad ovo : "ODGOVOR" ... ne zanima nas,sto se tice odogovora imas trolu ili ti ga tramvaj i fino prosetaj :D :D btw pozdravi rodbinu Abaz, babu tetka amiđu sta god ti dodje Abaz Fadil ;) :D :evil: nace tesko je prepoznati advokata. :D :evil: :P :mrgreen: :izet:
Benq wrote:Jesi smor... sta nas boli qrac jel se vodi ili ne vodi , popusti vise covjece. Ako ti se ne svidja , idi sutra u Radnicku i odjavi jebenu uslugu , ne smaraj vise ovdje tako ti Boga...
Potpis :thumbup: :mrgreen: :-)

HD Arene, sinoc bilo uzivanje^2 :thumbup:
Kolegij tužilaca vodi krivični postupak protiv Hajdarevića zbog gore navedenih krađa predmet broj: KTP-332/08

Jel ovo istina ili nije? I kada ce te vi iz MH odgovoriti sto ste prevarili nas korisnike kada ste rekli da MH isto HS?
chakany

#10745 Re: HS kablovska

Post by chakany »

A jeste se raspisali, majko rođena.
Za jedan dan, tri stranice se popunile :lol: I vrtite se konstantno u krug. Aco Kabanica, Telemach, Hajdarević, pa onda opet malo Kabanica, pa njegova žena, pa Telemach, Hajdarević.
Joj najjači ste, uljepšali ste mi jutro :lol:
Tech-l4

#10746 Re: HS kablovska

Post by Tech-l4 »

chakany wrote:A jeste se raspisali, majko rođena.
Za jedan dan, tri stranice se popunile :lol: I vrtite se konstantno u krug. Aco Kabanica, Telemach, Hajdarević, pa onda opet malo Kabanica, pa njegova žena, pa Telemach, Hajdarević.
Joj najjači ste, uljepšali ste mi jutro :lol:

Hahahahahahahaha prc prc :D :D :D :D
supercali

#10747 Re: HS kablovska

Post by supercali »

Opet tebe ko korisnika ne treba da boli ista sto se tice njihovih odnosa sve dok imas uslugu koju placas

Boli me neka stvar je li pokrenut 1 ili 51 postupak protiv bilo kojeg suvlasnika a nijedan nije cist siguran sam
miralemmi4

#10748 Re: HS kablovska

Post by miralemmi4 »

.
Jose_Mourinho

#10749 Re: Odg: HS kablovska

Post by Jose_Mourinho »

Al jebo majku mozak rijetko ko koristi, koji ste vi kurac prevareni?? Jestel dobili paket koji ste izabrali?? Sad zvala se firma HS ili MH isto ti dodje, ipak fol njima ne dodje oni fol ugovor ne bi potpisali haha a da slučajno nije stanje da niste mogli birati?? Kurac bi odbili potpisat ugovor i ostali na običnoj anteni koga vi lažete ;)

I sto je najgore 90% ovih seronja uopste ni nema potpisan ugovor jer ni godina nemaju da ga potpisu nego im je na starce i starci potpisivali ;)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#10750 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

sve dok mi je usluga onakva kakvu sam potpisao u ugovoru i dok mi se njihov support javlja na telefon kao HS (mada bi me zabolio i da se jave kao MH) i otklanja mi probleme apsolutno me ne interesuje njihova unutrasnja organizacija ali izgleda da ovdje forumasa koji sa tim svim imaju i te kako veze ili imaju veze sa konkurentskim firmama.
Locked