Sto se tebe tice, prestani lagati za pocetak. ok?dr_Evil wrote: ↑13/10/2025 14:44Sto se mene tice, kao sto ti rekoh prije 2 godine, Hamas je izraelski, prema tome Hamas je pobijedio. Vjerovatno 100.000 mrtvih Palestinaca(vrijeme ce pokazati), potpuno unistena infrastruktura Palestine, okupirana zapadna obala na koljenima. Njihova misija je izvrsena, vise se nije moglo zbog priziva savijesti gradjana u drzavama sponzorima nacistickog rezima.sumirprimus wrote: ↑13/10/2025 14:20 joj lazi cuj sumirovi, moji su samo moji ukucani i niko vise.
ne lazi.
ali da sam podrzavao revoluciju i popoziciju u siriji kontra krvolocnog diktatora asada jesam.
kao i ovde, dobro je da su taoci konacno pusteni na slobodu i da se izbije i taj adut bibiju iz ruku.
onda slijedi tezi dio, nije hamas pobijedio nego izgubio kao i srbija 99te kosovo.
samo sad im to mora neko javit i razoruzat ih.
ups
S druge strane unistena sloboda visokog obrazovanja i sloboda govora u USA kao predvodniku modernog svijetu. Nije malo.
Za koju godinu cemo opet ovdje da se pisemo, iznosimo iste argumente, samo me je strah da se ne radi o godinama.
Drugo tvoje zablude su samo tvoje i jos ponekoga ko se upeca. Dakle ne slazem se s tvojom tvrdjnom da je hamas izraleski projekat, nema potrebe, sami su levati, oni ce njima pokazati, klasicno krcenje bez pokrica, ko i hezbolah, vrijeme i tehnologije ih pregazile.
Hamas je jedino uspio nastetiti palestinskoj stvari, ako se sjetimo prvo su bacali kroz prozore clanove plo,a prije pedera i izraelaca.