Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

sinuhe

#10726 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Javila se i Hillary. Napisala knjigu. Sat i po Hillary, nisam gledao. Docekali je ovacijama :P
https://www.c-span.org/video/?433997-1/ ... r-happened
daddy-kool

#10727 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

Mene interesuje, ako je neko upoznat, kako sad "teoretičari zavjera" objašnjavaju Trumpov odnos prema establišmentu ili se računa da ga deep state želi skloniti po svaku cijenu?
raoul duke

#10728 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

daddy-kool wrote:Mene interesuje, ako je neko upoznat, kako sad "teoretičari zavjera" objašnjavaju Trumpov odnos prema establišmentu ili se računa da ga deep state želi skloniti po svaku cijenu?
Nit ce ga skloniti niti zele da ga sklone.
Trump je tu da kupi svu paznju medija, cista diverzija od pravog problema.
Nego najgori su ovi sto ga zaista smatraju "outsider-om" kojeg niko ne voli

Kad smo vec kod toga, gdje su libtardi da komentarisu Melanijinu novu haljinu? :lol:
daddy-kool

#10729 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by daddy-kool »

raoul duke wrote:

Kad smo vec kod toga, gdje su libtardi da komentarisu Melanijinu novu haljinu? :lol:
Znači Trump je establishment?

Ili je "useful idiot"?
raoul duke

#10730 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

"Useful" je sigurno, o cemu bi sad Hillary knjigu napisala da nije bilo njega? :mrgreen:
jeza u ledja

#10731 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

In other news, Trumpov approval rating skocio najvisi nivo u zadnja 2-3 mjeseca. Sad je na cak 40%. :oops:
jeza u ledja

#10732 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

daddy-kool wrote:
raoul duke wrote:

Znači Trump je establishment?

Ili je "useful idiot"?
Useful idiot, apsolutno.
tranquil

#10733 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by tranquil »

Useful idiot, definitivno. Dok čovjek zabavlja javnost sa djetinjastim svađama sa sportistima, za to vrijeme republikanski establishment, najgori od najgorih iz "swamp-a" provlače zakone koji im omogućavaju da još više jebu, i manje vade.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10734 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

Donald J. Trump‏Verified account @realDonaldTrump 29m29 minutes ago
More
Tremendous backlash against the NFL and its players for disrespect of our Country.
#StandForOurAnthem

:lol: :lol: :lol:
sinuhe

#10736 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Kazu iz Svedske ce protjerati stogodisnjakinju u Afganistan dok je Trump donio neki zakon o ilegalnim imigrantima te bi mooogli biti protjerani u ..pazi sad -Meksiko.
Strasni Trump.
seln

#10737 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

sinuhe wrote:Kazu iz Svedske ce protjerati stogodisnjakinju u Afganistan dok je Trump donio neki zakon o ilegalnim imigrantima te bi mooogli biti protjerani u ..pazi sad -Meksiko.
Strasni Trump.
Ta stogodisnjakinja je taze dosla u Svedsku, a usput prosla ihajhaj sigurnih zemalja.
Trump protjeruje ljude koji tu zive i rade 20 godina.
sinuhe

#10738 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by sinuhe »

Znaci ,our boy, Clinton je trebao rijesiti status tih ljudi.
Challenger__

#10739 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Challenger__ »

Donald Trump na sastanku sa španjolskim premijerom izrazio protivljenje odcjepljenju Katalonije: "Ja sam za ujedinjenu Španjolsku"
U Madridu Donald Trump eventualnu secesiju Baskije nazvao "glupim potezom".
seln

#10740 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

sinuhe wrote:Znaci ,our boy, Clinton je trebao rijesiti status tih ljudi.
No... your boy, Reagan.
raoul duke

#10741 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

jeza u ledja wrote:In other news, Trumpov approval rating skocio najvisi nivo u zadnja 2-3 mjeseca. Sad je na cak 40%. :oops:
Cekamo taj impeachment jos, slabo pises u zadnje vrijeme
GandalfSivi

#10742 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

raoul duke wrote:
jeza u ledja wrote:In other news, Trumpov approval rating skocio najvisi nivo u zadnja 2-3 mjeseca. Sad je na cak 40%. :oops:
Samo opusteno 8)

http://www.cnn.com/2017/09/26/politics/ ... index.html
jeza u ledja

#10743 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:
Koji impeachment? Gdje sam ja rekao da ce Trump biti impeached? Nema sanse da bude impeached dok Republikanci drze Kongres.
Primjecujem zabrinjavajuci dozu nerazumijevanja onog sto se pise na forumu kod tebe. Isto primjecujem nezdravu opsjednutost sa onim sto ja pisem. Pratis me plaho po raznim temama. Pa kad me nema, trazis da ti se javim. Je li to povezano tvojom opsjednutoscu reptilima, masonima, marsovcima?

Nigdje nisam napisao da ce Trump biti impeachovan, bar ne tako brzo. Cak ni ne mislim da treba biti impeachovan tako brzo. Isto kao sto nikad nisam napisao da ce Clintonova sigurno pobjediti. No u tvojoj glavi gdje stvari funkcionisu na binarnoj osnovi nema puno mjesta za iole komplikovanije odgovore, jelde. Da ti nisu sta uradili ti marsovci kad su te posjetili? :o

Usput, poletio si ko muha. U istoj anketi koju sam citirao (Gallup) Trump je ponovo pao na samo 36% podrske. Otprilike tamo gdje je bio vec mjesecima. Kao sto sam i ranije rekao, tek kad eventualno padne na ispod 30%, onda ce se mozda poceti stvarati klima za impeachment.

Sto se tice Trumpa. Sta reci novo? Gafovi u medijima, smijurija u politici. Apsolutno nista se konkretno jos nije postignuto, evo jos malo pa ce godina dana.

A Muller radi svoje. Kad se sve zavrsi, pricace se, a debili koji su ga podrzavali ce se hvatati za glavu.
Vec se sad mnogi hvataju.
raoul duke

#10744 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by raoul duke »

Postovi zbog kojih ti repliciram
jeza u ledja wrote:Po dokazima koje je objavio sam Don Trump Jr, sada jasno i nedvosmisleno znamo da:
a) je ruska vlada radila na postavljanju Trumpa za predsjednika
b) da je Trumpova kampanja znala za ovo, i
c) da su aktivno saradjivali sa ruskom vladom sa ovim ciljem.
jeza u ledja wrote:Meni je ovo dovoljno krupno da mu FBI kuca na vrata, a HoR pokrece impeachment proceduru.
Ko se i dalje pita u cemu je problem, da napomenemo da su Rusi hakirali DNC emailove prosle godine, i onda lagano curkali vijesti preko WikiLeaks. Naravno, to je ilegalno, a Trumpova kampanja je radila sa Rusima na dobijanju tih i Clintoninih emailova i drugih stvari u vezi Hillary dobijenih ilegalnim metodama od strane neprijateljske strane vlade. Jebem ako ovo nije veleizdaja.
jeza u ledja wrote: Nisu znali da je Trump i krevetu s Rusima, nisu znali da je tako izabran.
jeza u ledja wrote:Nigdje nisam napisao da ce Trump biti impeachovan
A ti opet ad hominem na mene zbog mojih postova sa drugih tema, dok mene nazivas opsjednutim :D
Dzaba mi govoris to za poll, jer me ne zanima. Davno sam rekao da ne gotivim Trumpa, pisem jedino iz razloga sto je licemjerstvo vas Hillary supportera upravo najveci razlog Trumpetove pobjede.
NajdraziVodjaa

#10745 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by NajdraziVodjaa »

Ma nije on to govorio isto ko sto nije govorio da ce Hillary rutinski da pobjedi Trumpa :oops:

Bas sam pratio tu temu jos za vrijeme izbora kod republikanaca govorio je da su sanse Trumpa za nominaciju pored nekakvog Kasicha i jos nekog latino pokemona veoma male :oops:
jeza u ledja

#10746 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

raoul duke wrote:Postovi zbog kojih ti repliciram
jeza u ledja wrote:Po dokazima koje je objavio sam Don Trump Jr, sada jasno i nedvosmisleno znamo da:
jeza u ledja wrote:Meni je ovo dovoljno krupno da mu FBI kuca na vrata, a HoR pokrece impeachment proceduru.
Ko se i dalje pita u cemu je problem, da napomenemo da su Rusi hakirali DNC emailove prosle godine, i onda lagano curkali vijesti preko WikiLeaks. Naravno, to je ilegalno, a Trumpova kampanja je radila sa Rusima na dobijanju tih i Clintoninih emailova i drugih stvari u vezi Hillary dobijenih ilegalnim metodama od strane neprijateljske strane vlade. Jebem ako ovo nije veleizdaja.
jeza u ledja wrote: Nisu znali da je Trump i krevetu s Rusima, nisu znali da je tako izabran.
A ti opet ad hominem na mene zbog mojih postova sa drugih tema, dok mene nazivas opsjednutim :D
Gdje sam napisao da ce Trump biti impeachovan? Ne moze biti impeached dok Republikanci drze Predstavnicki Dom. Oni su ti koji o tome odlucuju, niko drugi. Jedino ako mu opadne podrska, kao sto rekoh, na vrlo niske cifre, onda mozda.
U suprotnom, tesko da ce se nesto desiti do sljedecih izbora za Predstavnicki Dom koji su za godinu dana. A i na tim izborima testo da ce Republikanci izgubiti vecinu.
Predsjednik SAD legalno ima imunitet. Znaci cak i da bude optuzen za neko kriminalno djelo, jedino ga Predstavnicki Dom (HoR) moze - politickim sudom nogirati. Jedino da Muller i kompanija daju jasne dokaze o izdaji i to velikoj vecini ljudi postane jasno - tek onda mozda republikanski Kongres promjeni misljenje. Znaci gledaj da taj procenat padne u 20-e i ostane tamo duze vrijeme. U suprotnom nece se desiti nista do bar sljedeceg ljeta. To je moje misljenje.
Ja ne izbacujem bombasticne izjave i grandiozna predvidjanja. Nikad sa sigurnoscu ne tvrdim nesto, nit vidim da je problem ako nesto ne budem u pravu. Tako je bilo u vezi izbora, tako je i sad. Ali ocigledno tebi to ne dopire kroz glavu, jer izgleda ne razumijes takav jezik uopste, sto citiranjem postova iznad opet pokazujes.

Nekima od vas se ovdje rasprava svodila na to "vidjecete da ce Trump pobijediti" i onda ha ha, hu hu, svima koji su mislili drukcije. "Sta sam vam reko" i taj fazon. Otprilike nivo prepucavanja na fudbalskim temama.

I da jos jednom nacrtam - mislim da ce se u buducnosti dokazati da je Trump radio sa Rusima na svom izboru, bilo kao njihova marioneta, bilo u dogovoru sa njima. Mislim da ce Trump ostati zapisan kao najveca mrlja u americkoj historiji predsjednickih izbora. Vec je sad tako svakom imalo pametnom. Nixonova impeachment procedura se desila tek skoro dvije godine nakon sto je izabran, isto tako za nesto sto se desilo nelegalno tokom kampanje, i to kad je druga stranka drzala Kongres. I njegova podrska nikad nije pala ispod otprilike jedne cetvrtine glasaca, koji vjerovatno nikad nisu vjerovali u cijelu pricu ili im nije bilo bitno. To dovoljno govori o tome sta se moze ocekivati u vezi Trumpa. On ako bude impeachovan pola ljudi koji su glasali za njega nikad se nece sloziti s tim. Ili ce misliti da mu je sve napakovano, ili ce (vjerovatnije) reci sta ima veze sto je radio s Rusima. No dok ona druga grupa njegovih glasaca ne promjeni misljenje, mislim da Trump nece i ne treba biti impeachovan, jer moje je misljenje da ta grupa njegovih glasaca sama treba da se uvjeri u ublehu za koju su glasali. A za to treba proci vrijeme. U suprotnom od njega ce se napraviti zrtva establishmenta i deep state. Ti glasaci trebaju da se uvjere u svu glupost svog rezona, tj. barem dovoljno veliki dio njih da politika u ovoj zemlji ponovo krene normalnim vodama.
jeza u ledja

#10747 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

NajdraziVodjaa wrote:Ma nije on to govorio isto ko sto nije govorio da ce Hillary rutinski da pobjedi Trumpa :oops:

Bas sam pratio tu temu jos za vrijeme izbora kod republikanaca govorio je da su sanse Trumpa za nominaciju pored nekakvog Kasicha i jos nekog latino pokemona veoma male :oops:
I ja sam pratio temu gdje si ti pisao da si potajno zaljubljen u Hillary Clinton. :oops:
Avetinho

#10748 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Avetinho »

raoul duke wrote:Postovi zbog kojih ti repliciram
Dzaba mi govoris to za poll, jer me ne zanima. Davno sam rekao da ne gotivim Trumpa, pisem jedino iz razloga sto je licemjerstvo vas Hillary supportera upravo najveci razlog Trumpetove pobjede.
Ovo je lijepo, kad lik sam za sebe prizna da je trol. A ne kao celo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10749 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Velkoski »

jeza u ledja

#10750 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

:roll:

Danas izasao clanak da ga je Rex Tillerson (americka verzija MVP) nazvao "moronom" na nekom sastanku ljetos. (Trump nije bio tu prisutan) :lol:

https://www.nbcnews.com/politics/white- ... ce-n806451

Znaci njegova desna ruka u Kabinetu ga pred ostalim zvanicnicima naziva moronom. :lol:
Hahaha :lol: :lol: :lol: kakav imbecil jbt. :roll:
Post Reply