Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
freelancerBIH wrote:Btw. Evo kontam se izmedju ryzen 5 2400G ili da cekam release Ryzena 5 3400G, ali nikako ne mogu da nadjem za kad je predvidjen release date
Ryzen 3000 serija izlazi 7. jula, također tada izlaze i nove ploce X570 cipset, dok ce B550 cipset izaci nesto kasnije.
Optimus09 wrote:https://www.olx.ba/artikal/33356605/goo ... gb-sata-3/
Je li moguce 240 GB 65KM ?
Vjerovatno slabiji kvalitet,ali jeftino
Vrijeme je da se kupi jedan,vec par mjeseci planiram samsung evo,ali nema od toga nista
Brate ne kupuj to smeće
Niti Kingston A400
niti te neke off-brand kurce
niti Silicon Power SSD-ove
SSD se uzima Crucial MX serija ili Samsung EVO
Radi 20-30KM ćeš popušiti foru na duže staze
Vrijeme je da se kupi jedan,vec par mjeseci planiram samsung evo,ali nema od toga nista
Brate ne kupuj to smeće
Niti Kingston A400
Brate ne kupuj to smeće
Niti Kingston A400
source: kod mene 3 SSD-a u računaru
Sta je problem sa A400?
Na 50% kapaciteta se uspori da dodje do nivoa HDD-a.
Kakvog su kvaliteta Western Digital SSD-ovi? Konkretno Western Digital Green SSD 240 Gb M.2?
Znam da Western Digital pravi najbolje HDD-ove, ali nisam upoznat sa kvalitetom njihovih SSD-ova
Leopard_SA wrote:Kakvog su kvaliteta Western Digital SSD-ovi? Konkretno Western Digital Green SSD 240 Gb M.2?
Znam da Western Digital pravi najbolje HDD-ove, ali nisam upoznat sa kvalitetom njihovih SSD-ova
Leopard_SA wrote:Kakvog su kvaliteta Western Digital SSD-ovi? Konkretno Western Digital Green SSD 240 Gb M.2?
Normala su.
Znaci mogu ocekivati pouzdanost i normalne brzine pisanja i citanja podataka kada iskoristim vise od 50% memorije SSD-a?
Normala su.
Znaci mogu ocekivati pouzdanost i normalne brzine pisanja i citanja podataka kada iskoristim vise od 50% memorije SSD-a?
Mogu naruciti i preko oficijalne stranice cruciala, mozda je jeftinije, mrsko mi gledati.
Posljednji put kada sam gledao, nije više bilo dostave za BiH. Taman kontao da naručim 16GB DDR4. MX500 m.2 kod mene odličan.
Da, slao sam im ja poruku, kao mogli bi jedino skontati nesto za staru musteriju, ali zasad nece biti oficijalno dostave. Uglavnom, on ionako narucuje u njemacku, pa zato govorim.
Ako imas M.2 slot na ploci ovo ti je odlicna ponuda sa 3.god lokalne garancije
freelancerBIH wrote:Btw. Evo kontam se izmedju ryzen 5 2400G ili da cekam release Ryzena 5 3400G, ali nikako ne mogu da nadjem za kad je predvidjen release date
Ryzen 3000 serija izlazi 7. jula, također tada izlaze i nove ploce X570 cipset, dok ce B550 cipset izaci nesto kasnije.
Da da znam za ove normalne bez integrisane grafike, a jel i ovi Picasso 3400G APU-i izlaze 7. ?
DonieBrasco wrote:Ovi za destop (PC) racunare izlaze 7. jula, ako ti mislis na ove za laptope neki su vec na trzistu a neki treba da izađu.
Nije nije brate, mislim na
Ryzen 3 2200G (APU)
i
Ryzen 5 3400G (APU isto)
oni su kao refresh ovih 2200 i 2400G varijanti za desktop racunare sa malo brzim clockovima... Negdje je bilo govora da ce ih 27. maja releasat ali nisam nista uspio pronaci u vezi release datuma........
Kontam ako bih vec uzimao 2400G, bolje onda jos malo sacekat dok urade release 3400G varijante, vjerovatno ce biti slicne cijene a moze se izvuci malo vise performansi iz ovog refresha