Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Zvek
#10726 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Takva je IP telefonija, svugdje, štaš
Zlatni PSTN
Zlatni PSTN
- avaks
#10727 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pokušajte sa voodoo ota rootkeeper. Temp unroot opcija dok gledate D3GO a onda root. Barem kod mene tako radi bez problema. (Android 4.3 nije podržan).AnalitikaS wrote:Baš tako. Da li je neko imao i riješio sličan problem? Znači aplikacija d3go traži da se uređaj privremeno ili trajno unrootuje, a isti uopšte nije rutan, bar ako je vjerovati ovim aplikacijam check root i sl.jacojaco wrote:Probao sam sve moguće aplikacije tipa unroot nijedna ne radi jer telefon nije rootovan.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
https://play.google.com/store/apps/deta ... rootkeeper
A eto i tu D3GO aplikaciju su mogli riješiti vala, nije to nešto aman zaman ali da je njima stalo do korisnika
-
Recruit_bb
#10728 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prije tri dana sam Telemachu poslao PP. Nedo Bog odgovorit. Rijesio sam ja sam svoj problem,tj momak koji radi za Tehnomax (prijatelj) je rijesio, al nedo Bog ovdje odgovorit. Treba se do Bozica cekat na odgovor.
- avaks
#10729 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Šta će biti zamjena za Arena Sport na analognoj? Evo već 5 dana stoji obavijest da ćemo imati mogućnost gledanja Cinestar Action ali se ništa ne dešava?
Šta će biti zamjena za Arena Sport na analognoj? Evo već 5 dana stoji obavijest da ćemo imati mogućnost gledanja Cinestar Action ali se ništa ne dešava?
-
kakavdanakneiskustvu
#10730 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
avaks wrote:@Telemach
gdje to,u kojem gradu?
-
Kralj Tvrtko I.
#10731 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach: planirate li uskoro u Bihac?
- Johnny071
#10732 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jok, naleti ti u Sarajevo.Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach: planirate li uskoro u Bihac?
-
kakaljin
#10733 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Oni ne planiraju da se sire vec samo kupuju one koji se razviju,Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach: planirate li uskoro u Bihac?
-
StupskaBitanga
#10734 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa sad nesto im nije siroka ponuda za akvizicije jedino oni u Tuzli da ih kupe
Last edited by StupskaBitanga on 05/01/2014 19:41, edited 1 time in total.
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#10735 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Visoko na primjer (uz to vjerovatno i Kakanj)kakavdanakneiskustvu wrote:avaks wrote:@Telemach
gdje to,u kojem gradu?
-
zigana
#10736 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dragi Telemache, ako su vam svi tehničario kao ovaj ne znam tačno ime , e tesko vama sa takvim monterima(tehničarima). ovaj takozvani tehničar ne da veze nema nego je drzak i bezobrazan. Molio bih vas da u buduće ne zaposljavate ovakve "tehničare" kao sto je ovaj gore imenovani.I molim vas da mi privatnom porukom odgovorite kome ja mogu direktno da se zalim na ovog tehničara. Pozdra i molim nadam se brzom odgovoru.
Last edited by zigana on 06/01/2014 08:55, edited 1 time in total.
-
Kralj Tvrtko I.
#10737 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa ima se sta kupiti i u Bihacu...Misnet naprimjerkakaljin wrote:Oni ne planiraju da se sire vec samo kupuju one koji se razviju,Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach: planirate li uskoro u Bihac?
ma pitam ja zbog drugih ljudi...u Zenici sam ja zadovoljan uslugom...
- Magarece_godine
#10738 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako uzmem Trio paket, odjavim bhtelecom fiksni, kako ću plaćati RTV pretplatu ?
-
Dr_dre
#10739 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dragi Telemache, ako su vam svi tehničario kao ovaj Aldin ili Albin Hrvačić ne znam tačno ime ,ali sam za prezime siguran, e tesko vama sa takvim monterima(tehničarima). ovaj takozvani tehničar ne da veze nema nego je drzak i bezobrazan. Molio bih vas da u buduće ne zaposljavate ovakve "tehničare" kao sto je ovaj gore imenovani.I molim vas da mi privatnom porukom odgovorite kome ja mogu direktno da se zalim na ovog tehničara. Pozdra i molim nadam se brzom odgovoru.
Mami dolazio tehnicar i izgalamio se na nju,sta je ovo,sta je ono a zena ba nema pojma.Da sam se zadesio kunem se Bogom da bi dobio dobre dobre batine,qurcu nebi valjo.Kasnije sam ga trazio ali nisam ga nasao.Nisi mi smjeli reci u direkciji.
Jednostavno drske i bezobrazne cobane koji mrze svoj posao i nikako nisu komunikativni,treba zamjeniti sa sposobnim koji jedva cekaju na posao.I dalje ima taj problem koji sam ja nekako rjesio,a ako moze da javim kolegi telemachu,posto su ga vec nahvalili,kazu da rjesava sto drugi ne mogu.Pozdrav.
-
Dr_dre
#10740 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uplatnicom,odvojeno od svega.Mada njima dajem pare sa najvecom mukom,jer ih ne zasluzuju.Ako uzmem Trio paket, odjavim bhtelecom fiksni, kako ću plaćati RTV pretplatu ?
-
zigana
#10741 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dosao je kasnije drugi momak, normala i rijesio problem, bio crko razdjelnik na stubu. Medjutim ovaj kretenčič ,on moje ukucane pravio budalom kao ne valjaju adapteri na modemu, kao nisu orginal ustvari on pojma sa mozgom nema. Nece maneken ruke da isprlja. Meni nek ga vise ne salju.Dr_dre wrote:Dragi Telemache, ako su vam svi tehničario kao ovaj ne znam tačno ime ,e tesko vama sa takvim monterima(tehničarima). ovaj takozvani tehničar ne da veze nema nego je drzak i bezobrazan. Molio bih vas da u buduće ne zaposljavate ovakve "tehničare" kao sto je ovaj gore imenovani.I molim vas da mi privatnom porukom odgovorite kome ja mogu direktno da se zalim na ovog tehničara. Pozdra i molim nadam se brzom odgovoru.
Mami dolazio tehnicar i izgalamio se na nju,sta je ovo,sta je ono a zena ba nema pojma.Da sam se zadesio kunem se Bogom da bi dobio dobre dobre batine,qurcu nebi valjo.Kasnije sam ga trazio ali nisam ga nasao.Nisi mi smjeli reci u direkciji.
Jednostavno drske i bezobrazne cobane koji mrze svoj posao i nikako nisu komunikativni,treba zamjeniti sa sposobnim koji jedva cekaju na posao.I dalje ima taj problem koji sam ja nekako rjesio,a ako moze da javim kolegi telemachu,posto su ga vec nahvalili,kazu da rjesava sto drugi ne mogu.Pozdrav.
Last edited by zigana on 06/01/2014 08:58, edited 2 times in total.
- Maharadza
#10742 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jarane takvih imaš svugdje! Sličan kreten je tako i mome dedi bukvalno ušao u stan bez pitanja i nagovarao ga da odjavi telemach i prijavi HS uz onu ispranu patriotsku: "Pa dedo to su srbi, četnici, cigani, masoni, mi smo domaći, treba gurati naše ljude....bla-bla!" Do danas mi krivo što se nisam zatekao tu da ga priupitam da li ga je stid prepadati jadne penzionere i napadati ih kao da su veleizdajnici što ne koriste njegovu čobansku kablovsku koja eno ni FTV i TV Sa ne može prikazati bez smetnji ("snijeg"), u usta mu se "patriotska" pokenjam i nogom naguram!Dr_dre wrote:Dragi Telemache, ako su vam svi tehničario kao ovaj Aldin ili Albin Hrvačić ne znam tačno ime ,ali sam za prezime siguran, e tesko vama sa takvim monterima(tehničarima). ovaj takozvani tehničar ne da veze nema nego je drzak i bezobrazan. Molio bih vas da u buduće ne zaposljavate ovakve "tehničare" kao sto je ovaj gore imenovani.I molim vas da mi privatnom porukom odgovorite kome ja mogu direktno da se zalim na ovog tehničara. Pozdra i molim nadam se brzom odgovoru.
-
zigana
#10743 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sto se tice usluge ja sam prezadovoljan, ali me to izritiralo, kao on pametan kaze stari nosa neki instrumen, i kao on pametan a dosao obucen kao maneken i nesta smrmlja nista ga nije razumio, hem sto ne zna posao te sto kaze stari brzo prica ne mozes ga nista pohvatati. Nego mi krivo dosao umjesto da rijesi problem on nista jos pravi budalom. tri dana zivakamo dok nije dosao normalan tehnicar i rijesio problem, momak sve zivo iskontrolisao i na kraju problem bio razdjel na stubu. Takvi ljudi trebaju da rade a ne ovi manekeni kao ovaj debilčić.Maharadza wrote:Ma jarane takvih imaš svugdje! Sličan kreten je tako i mome dedi bukvalno ušao u stan bez pitanja i nagovarao ga da odjavi telemach i prijavi HS uz onu ispranu patriotsku: "Pa dedo to su srbi, četnici, cigani, masoni, mi smo domaći, treba gurati naše ljude....bla-bla!" Do danas mi krivo što se nisam zatekao tu da ga priupitam da li ga je stid prepadati jadne penzionere i napadati ih kao da su veleizdajnici što ne koriste njegovu čobansku kablovsku koja eno ni FTV i TV Sa ne može prikazati bez smetnji (snijeg), u usta mu se "patriotska" pokenjam i nogom naguram!Dr_dre wrote:Dragi Telemache, ako su vam svi tehničario kao ovaj
ne znam tačno ime ,
e tesko vama sa takvim monterima(tehničarima). ovaj takozvani tehničar ne da veze nema nego je drzak i bezobrazan. Molio bih vas da u buduće ne zaposljavate ovakve "tehničare" kao sto je ovaj gore imenovani.I molim vas da mi privatnom porukom odgovorite kome ja mogu direktno da se zalim na ovog tehničara. Pozdra i molim nadam se brzom odgovoru.
Last edited by zigana on 06/01/2014 08:57, edited 1 time in total.
-
gidra
#10744 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
što plaćaš to?Dr_dre wrote:Uplatnicom,odvojeno od svega.Mada njima dajem pare sa najvecom mukom,jer ih ne zasluzuju.Ako uzmem Trio paket, odjavim bhtelecom fiksni, kako ću plaćati RTV pretplatu ?
Ja sam uvijek plaćao redovno, ali kad sam odjavio telekomov fiksni tad sam i prestao, nikad mi ništa nije kući došlo, nit' su kakvi inkasanti navraćali evo već godinu i po.
- rajv0sa
#10745 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni je dolazio neki bas normala lik, dao mi milion onih kablova gratis, hodo po tavanu, polomio se da bude bolji signal 
- plagijator1975
#10746 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni poslije iskljucenja fiksnog telefona dosli za neka 3 mjeseca na vrata da placam, i tako nastavio placat RTV taksu. Sve placam, al ovo mi je najmrze!gidra wrote:što plaćaš to?Dr_dre wrote:Uplatnicom,odvojeno od svega.Mada njima dajem pare sa najvecom mukom,jer ih ne zasluzuju.Ako uzmem Trio paket, odjavim bhtelecom fiksni, kako ću plaćati RTV pretplatu ?
Ja sam uvijek plaćao redovno, ali kad sam odjavio telekomov fiksni tad sam i prestao, nikad mi ništa nije kući došlo, nit' su kakvi inkasanti navraćali evo već godinu i po.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Recruit_bb
#10747 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni je jednom tehnicar dolazio,samo mama bila kuci i trebao je razvodnik da promijeni i on njoj rekao kao nisam ti ja dosao ormare pomicati. Starijoj zeni na TI. Drugi put kad smo brat i ja bili u kuci dosao isti tehnicari sam se odao da je to on bio,da je mami tako i tako rekao. Lik je dosao,lupam,oko 12.Ja i buraz smo ga zatvorili do 4.Sjedio jadnik do 4 sata kod mene u dnevnoj,i tek smo ga onda pustili, a prije toga nas molio da ga pustimo,davao nam 20 km da ga pustimo.
- Maharadza
#10748 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Recruit_bb wrote:Meni je jednom tehnicar dolazio,samo mama bila kuci i trebao je razvodnik da promijeni i on njoj rekao kao nisam ti ja dosao ormare pomicati. Starijoj zeni na TI. Drugi put kad smo brat i ja bili u kuci dosao isti tehnicari sam se odao da je to on bio,da je mami tako i tako rekao. Lik je dosao,lupam,oko 12.Ja i buraz smo ga zatvorili do 4.Sjedio jadnik do 4 sata kod mene u dnevnoj,i tek smo ga onda pustili, a prije toga nas molio da ga pustimo,davao nam 20 km da ga pustimo.

- Haris033
#10749 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Korisnik sam trio-mix paketa (bez ikakvih pogodnosti) već dvije godine i plaćam pretplatu 50 KM mjesečno, i zanima me da li će nam ostaviti ove HD programe???SamoGledam wrote:Pozdrav! Htio bih pitati,do kada ce nam biti dostupni ovi kanali sto su otkljucani,da li do 15 januara ili?
Mislim na nas obicne korisnike koji nismo iskoristili nikakve akcije,koji koristimo duo i trio pakete!
Hvala!
- avaks
#10750 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Još 8 dana a onda kud koji mili moji
Imamo valjda SK paket do marta "kao akciju" a nadati se kakvim pogodnostima vala. SBB uvodi nove kanale i povećali su već brzine neta a ovi naši nula bodova za sada...
Imamo valjda SK paket do marta "kao akciju" a nadati se kakvim pogodnostima vala. SBB uvodi nove kanale i povećali su već brzine neta a ovi naši nula bodova za sada...