Sirija vol. 2
- Young Erotica
#107226 Re: Sirija vol. 2
Oborilo ga sta, ima snimak druze pao kao sveća na 20 metara od aerodroma.
-
solar7
#107227 Re: Sirija vol. 2
Bitno je da je on uzoro i automatski natorio.Da su prokleti zbog svojih nedjela.
-
sarajevoxxxx
#107228 Re: Sirija vol. 2
Snimak je iz 2017. ne radi se o avionu koji je danas pao. RT danas nije objavio nikakav snimak pada aviona. I ja sam mislio da jeste i postavio sam vijest, međutim, ipak je stara vijest.Young Erotica wrote:Oborilo ga sta, ima snimak druze pao kao sveća na 20 metara od aerodroma.
- Young Erotica
#107229 Re: Sirija vol. 2
Pa dobro evo listam vesti, svi kazu pao. Nemoguće da samo ti znas da je oboren.sarajevoxxxx wrote:Snimak je iz 2017. ne radi se o avionu koji je danas pao. RT danas nije objavio nikakav snimak pada aviona. I ja sam mislio da jeste i postavio sam vijest, međutim, ipak je stara vijest.Young Erotica wrote:Oborilo ga sta, ima snimak druze pao kao sveća na 20 metara od aerodroma.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#107230 Re: Sirija vol. 2
Pa pao je avion, an-26, 500 metara od piste e sad sto svi nesto vec znaju zbog cega
...to je druga stvar, sve experti
.
-
sumirprimus
#107231 Re: Sirija vol. 2
da nije false flag???Bobi wrote:Pa pao je avion, an-26, 500 metara od piste e sad sto svi nesto vec znaju zbog cega...to je druga stvar, sve experti
.
svakako im fali racun iz derizora???
- Ja_Ja
#107232 Re: Sirija vol. 2
Nema veze kako je pao, nek savo pise da je oboren. Racunacemo mu to, nema da fali.
- DaysleepeR
#107233 Re: Sirija vol. 2
ipak nije bio napad hemijskim oružjem
dogovorena predaja grada Hammouriyeh gdje su juče postavljene zvanične zastave SirijeIt looks that the reported "Chlorine" attack in Ghouta yesterday was due to exposure to irritating fumes from high potency explosives after all
Following gruelling negotiations that began early this morning, the town of Hammouriyeh has officially surrendered. government forces are entering the town. Two more towns are currently negotiating as well and expected to hoist a white flag soon.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#107234 Re: Sirija vol. 2
arapi i zastave
-
sumirprimus
#107235 Re: Sirija vol. 2
o tom smo pricali ima godina
drze dvije zastave u podrumu pa koja strana prevagne, ili one plemenske zakletve, a onda lupe kad se najmanje nadas mucki s ledja
ili kad o necemu pricaju to se nakiti kontam pjesmica a on kune
drze dvije zastave u podrumu pa koja strana prevagne, ili one plemenske zakletve, a onda lupe kad se najmanje nadas mucki s ledja
ili kad o necemu pricaju to se nakiti kontam pjesmica a on kune
- basar
#107236 Re: Sirija vol. 2
Istočna Guta je pred konačnim oslobođenjem. Pitanje je vremena kada će se izolovati Harasta i Duma.
Narod je u okupiranim područjima već počeo mahati sirijskim zastavama. Svaka čast na hrabrosti!
Narod je u okupiranim područjima već počeo mahati sirijskim zastavama. Svaka čast na hrabrosti!
- DaysleepeR
#107237 Re: Sirija vol. 2
Russia, through Turkey, reached out to Jaysh al-Islam and Faylaq Al-Rahman in Eastern_Ghouta. Talks still ongoing. Jaysh expressed initial willingness to leave towards Daraa. Faylaq towards N. Aleppo where they would join Euphrates Shield. All depends on "total ceasefire".
- basar
#107238 Re: Sirija vol. 2
Gdje su sada slobodoumni mediji (vehabo-cionističke pudlice) da objavljuju vijesti kako narod protestuje protiv terorista i kači sirijske zastave širom I. Gute?
-
JUPITERXXX
#107239 Re: Sirija vol. 2
Cekaju svoje nove instrukcije iz tel aviva londona i vasingtona garant traze povecanje dnevnica treba lagati naveliko.basar wrote:Gdje su sada slobodoumni mediji (vehabo-cionističke pudlice) da objavljuju vijesti kako narod protestuje protiv terorista i kači sirijske zastave širom I. Gute?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#107240 Re: Sirija vol. 2
pao humor na niske grane
salik je za vas ismet horo
vrati se, o saliche
vrati se, o saliche
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#107241 Re: Sirija vol. 2
dok se salik ne vrati, ja necu citati ovu temu uopste
molim ozbiljne forumase da mi jave u pp kada se salik ukaze na forumu
- muhafuca
#107242 Re: Sirija vol. 2
Video - stanovnici Hamurije podigli Sirijske zastave i zahtjevaju odlazak rebelsa
Video : Residents of Hamuriye carrying the Syrian flag and demanding the rebels to leave
Code: Select all
https://www.facebook.com/dimashq.now/videos/1559760620816211/- insomnia78
#107243 Re: Sirija vol. 2
Ja nisam spavo od kako je krokodil procito ono naredjenjejapin_mutapi wrote:dok se salik ne vrati, ja necu citati ovu temu uopste
- basar
#107244 Re: Sirija vol. 2
Snage SAA probile prvu liniju odbrane u Misrabi, trenutno se vode borbe unutar grada, mislim da će SAA brzo ovladati cijelim mjestom.
Oslobođenjem Misrabe ostaje još Mudajrah koja će pasti automatski nakon nje i onda će I.Guta biti presječena na dva dijela - sjeverni (Harasta i Duma) i južni (Irbin, Zamalka i Džobar)
Ono što je bitno je to da su ta preostala područja urbani dijelovi i ne mislim da će se SAA zalijetati i ginuti olahko. Mislim da će to područja biti poravnato kao što sam ranije govorio, neće ostati kamen na kamenu.
Bitno je iskoristiti ovaj tajming i izvući što više civila iz tog područja. To je teška misija jer teroristi neće dozvoliti da se to desi, jer već imaju instrukcije da pokušaju ići na kartu međunarodnog pritiska, raznim slikama, videima, raznim maršovima za mir, pješačenje od Zavidovića do Gute bla bla, - nešto slično kao u Halepu.
Ako vahabo-cionisti imaju imalo ljudskosti pustit će civile da se spase, ali mislim da nemaju.
Oslobođenjem Misrabe ostaje još Mudajrah koja će pasti automatski nakon nje i onda će I.Guta biti presječena na dva dijela - sjeverni (Harasta i Duma) i južni (Irbin, Zamalka i Džobar)
Ono što je bitno je to da su ta preostala područja urbani dijelovi i ne mislim da će se SAA zalijetati i ginuti olahko. Mislim da će to područja biti poravnato kao što sam ranije govorio, neće ostati kamen na kamenu.
Bitno je iskoristiti ovaj tajming i izvući što više civila iz tog područja. To je teška misija jer teroristi neće dozvoliti da se to desi, jer već imaju instrukcije da pokušaju ići na kartu međunarodnog pritiska, raznim slikama, videima, raznim maršovima za mir, pješačenje od Zavidovića do Gute bla bla, - nešto slično kao u Halepu.
Ako vahabo-cionisti imaju imalo ljudskosti pustit će civile da se spase, ali mislim da nemaju.
- Klavikula
#107245 Re: Sirija vol. 2
na kakvim je granama humor najbolje se vidi po tebijapin_mutapi wrote:pao humor na niske grane
vrati se, o saliche
od onih silnih mapa spao si na ova sitna podjebavanja
bojkotujem temu dok se ne uozbiljis i pozivam ozbiljne forumase da isto ucine.
-
sarajevoxxxx
#107246 Re: Sirija vol. 2
Nakon pada aviona i pogibije 28 oficira u Siriji: Najmanje šest pripadnika ruskih službi bezbjednosti poginulo u padu helikoptera u Čečeniji
Prema preliminarnim podacima, jedna osoba je preživjela pad helikoptera Mi-8 u Čečeniji, a šest je poginulo, javila je agencija Tass, pozivajući se na neimenovani izvor iz lokalne policije.
U helikopteru je ukupno bilo devet osoba, javile su ruske novinske agencije.
Prema riječima neimenovanog izvora iz lokalne službe za vanredne situacije agencije Tass, helikopter se srušio na udaljenosti od osam kilometara od granice s Gruzijom.
Do nesreće je došlo dan nakon što se u Siriji srušio ruski transportni avion Antonov-26, kada je poginulo najmanje 28 ruskih oficir.
saff
Prema preliminarnim podacima, jedna osoba je preživjela pad helikoptera Mi-8 u Čečeniji, a šest je poginulo, javila je agencija Tass, pozivajući se na neimenovani izvor iz lokalne policije.
U helikopteru je ukupno bilo devet osoba, javile su ruske novinske agencije.
Prema riječima neimenovanog izvora iz lokalne službe za vanredne situacije agencije Tass, helikopter se srušio na udaljenosti od osam kilometara od granice s Gruzijom.
Do nesreće je došlo dan nakon što se u Siriji srušio ruski transportni avion Antonov-26, kada je poginulo najmanje 28 ruskih oficir.
saff
-
nesloga
#107247 Re: Sirija vol. 2
Mislim da ce Asad jos jacim udarom i masakriranjem civila u dva urbana dijela Gute izvuci deblji kraj na kraju jer ce ga Ameri tomahawcima i avijacijom sprijeciti da sve sravni i osvoji, jer strateski im treba takva remetilacka teritorija par km od samog centra Damaska, ako nista za neki prevrat u buducnosti ako vec nije moguce trenutno. Tako da bi Asadu vjerovatno bolje bilo da sto manje pritisce Gutu i da se koncentrise na Idlib i sjeverno od Halepa i da barem dio kurdske teritorije Afrina uzme pod svoje ako ne i sam grad Afrin, u protivnom Turci i dzihadlije ce okruziti Halep s tri strane.basar wrote:Snage SAA probile prvu liniju odbrane u Misrabi, trenutno se vode borbe unutar grada, mislim da će SAA brzo ovladati cijelim mjestom.
-
sarajevoxxxx
#107250 Re: Sirija vol. 2
Počeo kontranapad boraca opozicije u Guti. Naselje Muhamedija ponovo u rukama opozicije.