Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sociolog wrote: ↑07/05/2026 19:37
Šta reći, koju poruku poslati...
Liga sampiona je 90 minuta. Ja mislim da ovi iz zadruge do sabaha supljiraju
Mislio sam u smislu od 18h-22/22.30h..se može gledati televizija u zajedničkoj sobi, dnevnom boravku, i uglavnom je kanal na Zadruzi, to je nevjerovatno, to je nemoguče opisati, objasniti, i to nisu samo stariji ljudi..raje ima od 18/80+ godina
dr_Evil wrote: ↑06/05/2026 14:05
...pretukao rodjenu mater, pa onda rodjenog brata...
'rodjeni brat', pa hajde... i nekako, ali 'rodjena mater' je novi nivo. sa kakvim se ljudima ti druzis? jer, to bas i ne mozes objasniti dosadom na poslu...
Na stranu moja dosada - ali mene iskreno pocinje da sekira tvoja
eto ti lijeka za dosadu onda - tudja sekiracija. win - win...
DaysleepeR wrote: ↑04/05/2026 14:47
Posao zaštitara bi morao da nosi određenu vrstu odgovornosti.
Nekoga ili nešto štitiš na svom poslu.
Samim tim, ako postoji mjera protiv tebe, automatski ti prestaje radni odnos u toj branši.
Jebi ga buraz, ponašaj se fino, ne prijeti bivšoj supruzi.
To otvara i ovu dimenziju. Recimo, ulazim u banku i prolazim pored naoružanog zaštitara sklonog nasilnim ispadima. Ako je k tome ustao na lijevu nogu, slijedi konkurs za profesora fizike u Visokom.
Samim tim, ako postoji mjera protiv tebe, automatski ti prestaje radni odnos u toj branši.
To otvara i ovu dimenziju. Recimo, ulazim u banku i prolazim pored naoružanog zaštitara sklonog nasilnim ispadima. Ako je k tome ustao na lijevu nogu, slijedi konkurs za profesora fizike u Visokom.
Ne znam koliko hodate po bankama, upratite koliko se zastitara odjednom promjenilo