Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Quaresma

#10701 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

e hebemu ja bio resetovao ruter, kontam nešto do mene
Quaresma

#10702 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

Meni sad nema nikako interneta
radiša

#10703 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

ja nemam sad kompjutera neko mi mazno,dva dobra nikako
afannedim

#10704 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Kod mene stari paket sve za 10. I svi kanali
Praetorious

#10705 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Nisam imao internet od iza 17 sati do lijeganja u krevetac iza ponoći ... samo da se zna ...
Ovo postaje najlošiji operater u SA, u odnosu stabilnost/ponuda/cijena/odnos prema korinicima.
MTV

#10706 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sto ih nisi zvao?

Kad mi se desi duzi period da neradi navalim im se na kosti, a kad je prekid 5-10-15 minuta sacekam.

Juce je meni samo internet stopao, TV je normalno radio.
Praetorious

#10707 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

A vidio sam da su bili jučer čitav dan u Banani, pa sam znao da je neki veći problem. Sumnjam da bi bilo koristi da ih zovem, ne bih im rekao ništa novo...
Danas radi, ako prestane onda ću ih zvati.
Quaresma

#10708 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Quaresma »

sinoc ih ja zvao kazu morali raditi valjda imali problema sa optikom, štali već
isto toliko dugo nisam imao neta koliko i ti, s tim da sam ja opet jutros morao resetovati router i sve ponovo štimati da bih imao net.

inače, kako kod nas u krajini postoji iskljucivo BH Telecom, ja sam se preporodio sa Logosoftom, meni je trebao iskljucivo internet, sa telemachom i hs.om to nisam mogao dobiti, morao sam uzeti i kablovsku, logosoft je nudio sam net i kod njih sam onda i priključio.
ljudi su ažurni bili, u srijedu podnesem zahtjev, iduci dan dolazi covjek da prikljuci net, posto sam imao problema nekih sa zgradom, morao sam pricekati da oni nesto ne odrade, tako da sam čekao još neka dva tri dana zbog vikenda, brzo su to odradili i dobio sam net, o tome sam pričao par stranica unazad. I što se tiče podrške kad ih zoveš, sinoć su mi se odmah javili i rekli u čemu je problem.

dakle s moje strane nema problema, e sad ako već ne prate ostale provajdere, tu bi već trebali da se trznu
Naslovnica

#10709 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Nema više kanala koji su bili u sklopu novogodišnjeg paketića.
MTV

#10710 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Meni TV nikako neradi. Sve pise dobrodosli u Super TV i onda crna slika, nema ni epg nista. Internet i telefon radi.
Dzontra_Volta

#10711 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Naslovnica wrote:Nema više kanala koji su bili u sklopu novogodišnjeg paketića.
Nisam ih ni gledao, tako da mi je svejedno što su ih ukinuli. Ono što primjećujem skoro svaki dan je i dalje nedostatak SK kanala i čačkanje po streamovima.
radiša

#10712 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by radiša »

MTV wrote:Meni TV nikako neradi. Sve pise dobrodosli u Super TV i onda crna slika, nema ni epg nista. Internet i telefon radi.
kod mene radi.
MTV

#10713 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sad na resiveru pise.
Could not connect to remote server
Bla bla bla i Opera logo.

Joj neda mi ih se zvat al ono nikako.
Naslovnica

#10714 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

Dzontra_Volta wrote:
Naslovnica wrote:Nema više kanala koji su bili u sklopu novogodišnjeg paketića.
Nisam ih ni gledao, tako da mi je svejedno što su ih ukinuli. Ono što primjećujem skoro svaki dan je i dalje nedostatak SK kanala i čačkanje po streamovima.
A meni godio CNN. Jutros se razočarah kada vidjeh da ga nema. Već sam negdje napisao da sam operisan on sporta, tako da, što se mene tiče, ne treba mi niti jedan sportski kanal.
Ali u potpunosti razumijem bijes korisnika LoLa u vezi SK i uz njih sam!
Naslovnica

#10715 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Naslovnica »

MTV wrote:Sad na resiveru pise.
Could not connect to remote server
Bla bla bla i Opera logo.

Joj neda mi ih se zvat al ono nikako.
Kada je kod mene neki belaj, obično moram zvati preko mobilnog, jer i fiksni bude down.
Dzontra_Volta

#10716 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

Dobro je kad nađem stream na engleskom jeziku (FA Cup), ali sinoć NBA gledam na bjeloruskom jeziku. *bem ti :twisted:
MTV

#10717 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Proradilo nakon 5 tog reseta.

Jbg meni paketic traje do 1.2.2016. onaj ugovor a sta ti cekas.
fortaleza

#10718 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by fortaleza »

Dzontra_Volta wrote:Dobro je kad nađem stream na engleskom jeziku (FA Cup), ali sinoć NBA gledam na bjeloruskom jeziku. *bem ti :twisted:
http://arenavision.in

NBA na engleskom s jako dobrom slikom, samo instaliraš Acestream i/ili Sopcast.

p.s. Imam SK, ali baš i ne prenose pretjerano NBA pa se također mora snalaziti.
Dzontra_Volta

#10719 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Dzontra_Volta »

fortaleza wrote:
Dzontra_Volta wrote:Dobro je kad nađem stream na engleskom jeziku (FA Cup), ali sinoć NBA gledam na bjeloruskom jeziku. *bem ti :twisted:

Znam za arenavision.in, ali sinoc LAC-NOP bilo samo na španskom. Tako da mi je bilo lakše upaliti android tv box pa gledati na bjeloruskom kanalu, preko http://www.vidsoftware.ru

U svakom slučaju, ne želim da se zamaram sa streamovima, ako mogu imati to na običnom TV-u koristeći najobičniji daljinski upravljač.
kakaljin

#10720 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kakaljin »

Dzontra_Volta wrote:
fortaleza wrote:

Znam za arenavision.in, ali sinoc LAC-NOP bilo samo na španskom. Tako da mi je bilo lakše upaliti android tv box pa gledati na bjeloruskom kanalu, preko http://www.vidsoftware.ru

U svakom slučaju, ne želim da se zamaram sa streamovima, ako mogu imati to na običnom TV-u koristeći najobičniji daljinski upravljač.
Ovo je bit svega, zasto placamo pretplatu na tv, kada po nekima nam je dovoljno da uzmemo internet i sve pratimo preko streama ili CS-a na satalitskoj.
ado-šampion

#10721 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ado-šampion »

Plavo-bijeli wrote:
Naslovnica wrote:
Plavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
Brko, ako ti treba stabilnost i da linija ne buca, onda se prešaltaj na BH Telecom.
Ja sam sa BH Telecoma prešao na LoL prije nekoliko godina.
Na LoL-u je sve bolje, osim stabilnosti.
Što se stabilnosti tiče, iz mog ličnog iskustva, BHT je bez premca.
Hvala na prijedlogu. Imam svakako godinu dana još ugovora sa LOL-om, vidjet ćemo da li će se poboljšati do tad, a ako ne razmotrit cu BHTelecom. Možda se u međuvremenu BHTel još poboljša...
Ja sam isto bio na MojaTV pa sam presao na Logosoft. Ako trazis stabilnost, Logosoft nula bodova, mala kisica padne steka slika i slicno. Telecom je za tri nivoa iznad po tome. Ali zato oni tu stabilnost jako dobro naplate. 4 puta sporijim internetom, bez HD kanala, plus 7 maraka TV pretplata...

Ja sam pola novembra i pola decembra (dakle mjesec dana ukupno) radio od kuce i nisam imao problema s internetom. Zavisi gdje stanujes, recimo u tom periodu prijatelju na Grbavici bilo sve katastrofa tako da je presao na Telemach. Medjutim, ako hoces 100% stabilan internet i ako ti posao zavisi od toga mislim da je Telecom najbolji.
MTV

#10722 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Jos dva kanala manje. Otisle Ultra i Mini Ultra.

Ostaje jos samo AXN Adria od Telemacha.
MTV

#10723 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

SUPER TV: Privremeni prekid emitovanja Fishing and Hunting, SK Golf, Ultra i Mini ultra kanala

Poštovani korisnici,

Shodno prethodnoj obavijesti u vezi prestanka emitovanja Sport klub kanala zbog isticanja ugovora o regulisanju autorskih prava između Logosofta i zastupnika ovog TV sadržaja, dužni smo da Vas obavijestimo da smo primorani da privremeno obustavimo emitovanje i preostalih TV kanala koji su pokriveni istim ugovorom.

Stoga se iz ponude SUPER TV privremeno obustavlja emitovanje sadržaja sljedećih TV kanala: Fishing and Hunting, SK Golf, Ultra, Mini ultra.

Logosoft ulaže značajne napore da se ova posebno neugodna situacija riješi što je moguće prije kako bismo našim pretplatnicima omogućili da prate sadržaj omiljenih kanala.

Ovim putem se izvinjavamo zbog neugodnosti i molimo za razumijevanje.

Vaš Logosoft

https://www.lol.ba/Novosti.aspx?id=ee3d ... 70eccc7a7c
ElRe

#10724 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by ElRe »

Telemach zaratio i sa MTELom :D
afannedim

#10725 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Od telemach vanago ništa nam ne treba. Ubacite vi nama cartoon network i boomerang za djecu. J.Bo njihovu ekavici.
Post Reply