todd_smith wrote:Znas sta je najgora stvar u vezi Milosa, to sto je on fkt dobar igrac.
Eh to mene najvise nervira. On je vrhunski talenat, najjaci tehnicar u ekipi, ali lik jedostavno igra kao da mu je svejedno u zadnjih 12 mjeseci
To mene nervira
Da ne zna, rekao bi covjek ko ga jebe vidis da ne umije, ali zna i moze i to je ono sto najvise nervira insana kad ga gleda
Znao sam da je Miloš rođen u Beogradu,ali nisam znao da je Crnogorac

.Dakle,klasa je i umjetnik,ali u skladu sa genetikom malo je polijen.On nije ZABORAVIO i NIKAD neće zaboraviti igrati.Golovi koje je prošle godine zabio i pripremio u Evropi,kao i golovi u proljetnom dijelu premijer lige NISU bili slučajni!!! Znam da vas najviše nervira njegovo osciliranje u formi,ali vjerujem da je to igrač koga vrijedi ČEKATI i ISTRPITI.Druga su stvar vaša,ili naša pitarska očekivanja.Ja volim Saida,ali sjetimo se da poslije fantastične partije protiv Levskog,nije ništa uradio protiv zete

.Ne može ni Miloš,kao ni bilo ko drugi biti stalno u formi.Ne branim ga i znam da i on može bolje,ali fudbal nije posao kao svaki drugi,te smatram da bi bilo dobro da imamo psihologa u klubu koji bi vjerovatno mogao dosta pomoći igračima.Sa druge strane Alispahić neće nikad više nadoći i biti ni sjena onog Alispahića od prije koju godinu.Malo je igrača kojih se NK Dinamo riješio a da su poslije napravili neku karijeru,u stvari znam samo jednog na kome je Mamić pojeo jedno veliko debelo govno

( i neka je),a to je Andrej Kramarić.Miloš je magistar ekonomije i nije glup frajer,možda je jednostavno vidio da uprava nema ambicije u Evropi ove godine i sam sebi rekao...koji se k..ac ja ovdje lomatam.Ljudi...DA SE NE LAŽEMO.Čim se vidjelo da će na golu u Evropi biti onaj džidžan,znalo se (bar sam ja znao) da od Evrope nema ništa.NE MOŽE se na trke sa običnim golfom dvicom,treba ti jači automobil ili jači motor u koji treba U-L-O-Ž-I-T-I MNOGO NOVCA.Tako to ide.I da se malo našalim na kraju...Gospoda iz uprave se sigurno dobro i kvalitetno hrane ali NE BI SMJELI misliti da samo zbog toga što smo mi pitari,možemo i moramo svariti svaku pitu od govana koju oni naprave.Ovaj oštraković NE MOŽE I NE SMIJE BITI prvi izbor čak ni u premijer ligi.IMA LI IKO OČI,IMA LI?????????