Tarantula_ba wrote:plain vanilla je napisao/la:ja sam uvjerena da ce i u TZ bar proci Dusica i jos neko..mislim da ce i u Zenici biti rezultata, boljih nego u TZ...zato i kazem da ne vjerujem svom drugaru, vise vjerujem forumashima
i naravno da je dobro, sto je veca konkurencija medju njima, bolje je za nas...valjda ce se napokon poceti boriti za nase glasove, ali ne samo tokom kampanje nego za vrijeme cijelog mandata
ja ti kazem da ces se iznenaditi koliko ce im u zenici biti los rezultat
kandidat za nacelnika jel nosilac liste je lik koji se zove josip dujmovic a taj je jedno vrijeme vodio kafanu spektakularnog naziva "Hard rock caffe" s orginalnim amblemom pravog hard rock kafea i lozio narod da je licenciran...jedno duze vrijeme i onda se malo proculo i bilo malo za usi i od tada se kafana zove nesto samo rock caffe il tako nesto...inace nako,birtija rokerske provinijencije...
isto taj se mislim jos uvijek tuzi s suprugom pokojnog davorina popovica jer je lik pokrenuo svoj davorin festival pa ga zena tuzila pa malo i tu cirkus...dakel jedna klasicna carsijska varalica...
kandidate za vijece ne znam...nikad nisam bio u prilici da mi kakav letak dodje do ruke a svojski se trudim da upoznam sto vise kandidata...makar preko kakve slike
dakle u zenici fenjer
Pozdrav Pedja. Posto vidim da se malo rasprava usmjerava gdje ne treba a volim konkrete stvari zelio bih odgovor na nekoliko pitanja odnosno stav NS . Pisao je vec to neko na ovom forumu ali je ostalo bez odgovora.
U Zenici je nosilac liste NS izvjesni Dujmovic poznat po nekoliko zanimljivih stvari od kojih izdvajamo samo dvije.
1- Vlasnik kafica koji je svojevoljno ukrao licencirani naziv Hard rock caffe pa je bila tuzba ! Hajde kako drugi kradu to bas i nije problem. Vec je kolega na ovom forumu pisao o tome. Ili sam to vec negdje drugo procitao.Jeste li upoznati sa ovim i kakav je Vas stav ?
2- Sta ukoliko izgubi spor koji se vodi u Sarajevu , zbog plagijata ili koristenja imena pok. Davorina Popvica i Indexa u vezi organizacije koncerata bez znanja porodice a on bude npr. vijecnik! Da li cete traziti njegovo napustanje strake i prelazak u nezavisne vijecnike jer se, cinjenica je, radi o kriminalu ?
Ovo sve pod pretpostavkom da niste znali ko je nosilac liste NS u Zenici i kakve su njegove moralne predispozicije. A trebali ste jel de?
Medutim ukoliko ste znali za ovo ... pa pobogu ko je Vama ili partiji koju predstavljate dao mandat da takvog covjeka postavite na mjesto nosioca liste NS!
Molim konkretan odgovor !
Hvala
Pozdrav Pedja.
Zelim da vjerujem da nisi vidio komentar koje su ti postavili prije mog a na osnovu kojeg sam izvukao pitanje za tebe tj. NS.
Zelim takodje da vjerujem da ne izbjegavas namjerno odgovor na pitanje u vezi nosioca liste u ZE Josipa Dujmovica.
Pitanje cu prosiriti i sta se desi sa Fondacijom koju je osnovao ?
http://www.superbosna.com/vijesti/muzik ... ima_u_bih/
Naravo, necu ti biti dosadan i vise pisati ni pitati. Ali se time svrstavate medu iste one stranke koje su nas dovele do ovoga postavljajuci ljude sa sumnjivom prosloscu na bitna mjesta. I naravno potvrdjujete da je politika ipak polikita !
Dakle ako i ne odgovorite .. dali ste mi odgovor ! Hvala
PS.
http://www.davorin.ba/muzika/davorin.asp?clanak=40