Naucite kako zivjeti u demokratiji ljudi. Na vasu veliku zalost ne zivimo u serijatskoj drzavi
Izrael je opet pocinio zlocin!
-
Korisnica_
#10701 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Opet histericni napadi kad neko kaze nesto protiv forumske mantre o zlim cifutima i jadnim Palestincima-
Naucite kako zivjeti u demokratiji ljudi. Na vasu veliku zalost ne zivimo u serijatskoj drzavi
-
omar little
#10702 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ja se ne uzbudjujem
samo fino pitam sta znaci islamist ?
prvi put se obracam trolu ovom, kako zna gdje stojim na politickom spektrumu. 
-
crn,visok
#10703 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
E, javljaju se iz tabora gdje je dijete u utrobi terorist i treba da bude eliminirano za budućnost i sigurnost Izraela. Teroristi ovo, teroristi ono, a ti teroristi ubiše trojicu civila dosad (na kraju ispade da to zapravio i nisu bili oni), a u osvetničkom napadu skoro 2 000 ljudi, većinom civili. I vas još nije sram da izokrećete činjenice i svakoga ko stane na stranu Palestinaca odmah krstite kao teroristu i islamista?Korisnica_ wrote:Super je, samo sto se ne uklapa u islamisticki crno-bijeli svijetomar little wrote:niti je dobro, niti je perspektiva, nego hasbara i opravdavanje zlocina.Korisnica_ wrote:Dobar clanak s izraelskog perspektiva![]()
-
omar little
#10704 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
a, sta je demokracija po tebi?Korisnica_ wrote:Opet histericni napadi kad neko kaze nesto protiv forumske mantre o zlim cifutima i jadnim Palestincima-
-
kanaan
#10705 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Korisnice, cega??????:-D
- Man of steel
#10706 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne postoje riječi koje mogu opravdati politiku Izraela.
Ubiti preko hiljadu civila, od čega četiri stotine djece pa makar to bilo i u samoodbrani kako oni tvrde, se ne može ničim opravdati.
Izrael je agresorska, zločinačka i fašistička država i svi oni koji je podržavaju bi se trebali dobro zapitati kakva budućnost njihovu djecu očekuje u svijetu gdje se prihvaća i opravdava ovakav Izrael.
Ubiti preko hiljadu civila, od čega četiri stotine djece pa makar to bilo i u samoodbrani kako oni tvrde, se ne može ničim opravdati.
Izrael je agresorska, zločinačka i fašistička država i svi oni koji je podržavaju bi se trebali dobro zapitati kakva budućnost njihovu djecu očekuje u svijetu gdje se prihvaća i opravdava ovakav Izrael.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#10707 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Teških droga i košer slanine, oppps slanina ne može biti košer. Nema veze neki to ne znajukanaan wrote:Korisnice, cega??????:-D
- Grover
- insomnia78
#10709 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa normala da bi
Meni bi smjesno kako novinari zalijezu
Osim one stare iskusne ratnice
Isprati je pogledom
Meni bi smjesno kako novinari zalijezu
Osim one stare iskusne ratnice
Isprati je pogledom
-
Crvena Tifoza
#10710 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
L u c i f e r wrote:Daj izvor za to o ruskoj tv.KumAli wrote:Nemaju svoj jasan identitet. Afro Amerikanac ima drugaciji pogled na svijet od Mexikanca ili muslimana. Evangelista drugaciji od protestanta. To je zajednica naroda. Najgledanija televizija u Americi je Ruska televizija. Ogroman broj Rusa tamo zivi recimo. Svi ko jedni Amerikanci? To je glupost. Kada stvarno zapne negdje i kada nastane negdje ozbiljan rat gdje Americki narod pocinje masovno da gine; odmah pola Amerikanaca izlazi na ulice. Ukoliko to jos duze potraje jos 25% izlazi na ulice. Vec vidjeno u Vietnamu, Afganistanu itd.insomnia78 wrote: Ti se fakat sve vise ukopavas
Amerika nema svoj identitet?
Svi ko jedan ce stati iza USA
Kod Arapa, šiti, suniti, alevije, druzi, kurdi, plemena, picke materine
Amerika nema pojma sta je svoj interes. Imaju exportni deficit 800 miljarde godisnje. To znaci godisnje se zaduzuju za 800 miljardi. Svaki ekonomista koji je imao makro ekonomiju ce ti reci da ce to kad tad dovesti do velike krize. Znaci do krize poput one iz 1930.
HAHAHA
Provala godine!
- arman1
#10711 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
U načelu slažem se sa tvojim postom osim jednog. Pojam nacionalista :KumAli wrote:Ipak treba praviti razliku izmedju jevreja i cionista. Ortodoxni jevreji su za mirno unistenje Izraela:
Ima masa jevreja koji su za dvije drzava :Palestinu i Izreal po granicama iz 1948. Ti jevreji su ostri kriticari zionistickog rezima.
Zionisti su u biti Israelski nacionalisti. Oni netrebaju nuzno imati veze sa jevrejima kao religijom.
Nacionalizam je ideologija ili svjetonazor u kojoj je nacionalni identitet presudan za formiranje i opstojnost jedne suverene države. Prema nazoru pristalica nacionalizma, za pripadnike jednog naroda je odnos prema naciji važniji od svakog drugog elementa osobnog ili grupnog identiteta i od svakog drugog odnosa lojalnosti.
Pojam "nacionalizam" se u jeziku koristi u pozitivnom, i u negativnom smislu:
u pozitivnom smislu nacionalizam je isto što i domoljublje (patriotizam). Ovdje prepoznajemo činjenicu da se ideja nacionalizma nastavlja na etnički (narodi) identitet - osobinu koja je toliko uobičajena u ljudskom rodu da uopće ne postoji povijesno sjećanje na vrijeme u kojem ljudi sebe nisu doživljavali kao pripadnike nekog naroda;
u negativnom smislu nacionalizam se poistovjećuje sa šovinizmom prema nepripadnicima vlastite nacije. Ovdje prepoznajemo činjenicu da su pronositelji nacionalističkih ideja prečesto pribjegavali gradnjama negativnih stereotipa o drugim narodima, kako bi motivirali pripadnike vlastitog naroda na okupljanja radi stvarne ili zamišljene opasnosti od agresivnosti drugih naroda;
Nacionalisti smatraju da je za narode razvoj vlasite individualnosti - putem neovisnosti - ispravniji i produktivniji od razvijanja raznih međunarodnih asocijacija i višenacionalnih država.
Pravo svake nacije na suverenu državu priznato je u međunarodnom pravu (članci 1 i 55 Povelje Ujedinjenih naroda).
Sebe smatram nacionalistom-patriotom, a ne šovinistom. U izraelu i u našem bližem komšiluku preovladava šovinizam.
- Zmijuga loma
- agent_zero
#10713 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dosta je i tebe više provokatorice. Sram te i stid bilo da braniš ubice nevine djece i civila! Seli se u izrael kad ih toliko voliš i braniš!Korisnica_ wrote:Opet histericni napadi kad neko kaze nesto protiv forumske mantre o zlim cifutima i jadnim Palestincima-
-
swanfilter
#10714 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sve mi se cini da je Korisnica Edina Izraelka. Oboje citaju Klix forum ....
- arman1
#10715 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zvat će mo je Lily.swanfilter wrote:Sve mi se cini da je Korisnica Edina Izraelka. Oboje citaju Klix forum ....
-
rangoj
#10716 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
- Situacija u kojoj se on našao jasno opisuje količinu primitivizma i nekulture u kojoj živimo... žalosno i jadno... :/
- Situacija u kojoj se on našao jasno opisuje količinu primitivizma i nekulture u kojoj živimo... žalosno i jadno... :/
- Sezam
#10717 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sto se mene tice, ko ga jebe. Dobrovoljno je otisao zivjeti u jednu od najfasistickijih i najrasistickijih zemalja na planeti, postavljao slike kako uziva na plazi, vjerovatno nepunih sat vremena voznje od dijelova planete u kojem danas, kao i zadnjih nekoliko desetina godina, ljudi zive u rezervatima i bivaju tretirani gore od zivotinja. Njemu fino, kupa se u izraelskom moru, izigrava antifasisturangoj wrote:Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
On realno ne moze vise nikom muda pod bubrege prodavati.
- arman1
#10718 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
+1Sezam wrote:Sto se mene tice, ko ga jebe. Dobrovoljno je otisao zivjeti u jednu od najfasistickijih i najrasistickijih zemalja na planeti, postavljao slike kako uziva na plazi, vjerovatno nepunih sat vremena voznje od dijelova planete u kojem danas, kao i zadnjih nekoliko desetina godina, ljudi zive u rezervatima i bivaju tretirani gore od zivotinja. Njemu fino, kupa se u izraelskom moru, izigrava antifasisturangoj wrote:Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
- Situacija u kojoj se on našao jasno opisuje količinu primitivizma i nekulture u kojoj živimo... žalosno i jadno... :/![]()
-
rangoj
#10719 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
U toj, kako ti kažeš "fašističkoj zemlji" normalno živi i radi preko milion i šesto hiljada Arapa - muslimana. (1600000!!)Sezam wrote:Sto se mene tice, ko ga jebe. Dobrovoljno je otisao zivjeti u jednu od najfasistickijih i najrasistickijih zemalja na planeti, postavljao slike kako uziva na plazi, vjerovatno nepunih sat vremena voznje od dijelova planete u kojem danas, kao i zadnjih nekoliko desetina godina, ljudi zive u rezervatima i bivaju tretirani gore od zivotinja. Njemu fino, kupa se u izraelskom moru, izigrava antifasisturangoj wrote:Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
- Situacija u kojoj se on našao jasno opisuje količinu primitivizma i nekulture u kojoj živimo... žalosno i jadno... :/![]()
Ne znam zasto bi se Edo tamo osjećao lose i kao stranac!?
Ja ga 100% podržavam, on je zrtva zadrtog mentaliteta...
-
L u c i f e r
#10720 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael vec decenijama tlaci palestince.
Sam je isko belaja.
Sam je isko belaja.
-
Korisnica_
#10721 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Primitivizam i islamizam su usko povezane pojave i najveci problemi danasnjeg bosanskog drustva.rangoj wrote:Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
I mene je sramota sto sam iz BiH.
-
Korisnica_
#10722 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dosta je vise vas islamista koji ne mozete podnositi da ima ljudi kojima hodze nisu isprali mozak.agent_zero wrote: Dosta je i tebe više provokatorice. Sram te i stid bilo da braniš ubice nevine djece i civila! Seli se u izrael kad ih toliko voliš i braniš!
Zivimo u demokratiji, live with it.
I usput, da vidimo vas kojima su ljudski zivoti toliko bitni kako osudjujete svoje islamiste u Iraku i Siriji
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/40-hi ... /140807060
Deset puta vise ubijenih Arapa od strane "brace Muslimana", a 90% pro-Palestinaca na forumu suti.
Ne smeta vama ubijanje nevinih, smeta vam samo jevrejsko ubijanje muslimana.
Licemjeri jedni.
Fuj.
-
kanaan
#10723 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mene isto sramota,sto zivis u BIH.Korisnica_ wrote:Primitivizam i islamizam su usko povezane pojave i najveci problemi danasnjeg bosanskog drustva.rangoj wrote:Kad sam juce pričitao tekst koji je Edo Maajka objavio na svom profilu, stvarno ne bilo sramota sto živim u Bosni!!
I mene je sramota sto sam iz BiH.
- Sezam
#10724 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Meni nije jasno kako je nekom poput tebe dozvoljeno siriti mrznju na ovom forumu?Korisnica_ wrote:Dosta je vise vas islamista koji ne mozete podnositi da ima ljudi kojima hodze nisu isprali mozak.agent_zero wrote: Dosta je i tebe više provokatorice. Sram te i stid bilo da braniš ubice nevine djece i civila! Seli se u izrael kad ih toliko voliš i braniš!
Zivimo u demokratiji, live with it.
I usput, da vidimo vas kojima su ljudski zivoti toliko bitni kako osudjujete svoje islamiste u Iraku i Siriji
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/40-hi ... /140807060
Deset puta vise ubijenih Arapa od strane "brace Muslimana", a 90% pro-Palestinaca na forumu suti.
Ne smeta vama ubijanje nevinih, smeta vam samo jevrejsko ubijanje muslimana.
Licemjeri jedni.
Fuj.
-
Eek-A-Mouse
#10725 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Korisnice imas li ti nesto muslimansko u sebi?