Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
-
sumirprimus
#10701 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
hoce giga kaje da je ona s njim zbog cash flowa 
- 512MB
#10702 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Upast u staSeyfo wrote:Da hoće upasti ovaj Konjislav, pa da vidimo koliko mu treba da promijeni ploču...
- insomnia78
#10703 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Bgm dobra Ajla
- 512MB
#10704 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Cim je Ajla ugledala Panameru kao iz niotkud stvorila se ljubav... i to pazi kaze Ajlica "prvo smo bili samo friends"Tomahawk11 wrote:Nisu nas informisali o tome.512MB wrote: Gdje pise cim se on bavi dole? Rade obadvoje u butiku?
Možda još uvijek ima tu holandsku firmu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10705 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Legendo, što si toliko negativan.512MB wrote:Cim je Ajla ugledala Panameru kao iz niotkud stvorila se ljubav... i to pazi kaze Ajlica "prvo smo bili samo friends"Tomahawk11 wrote:Nisu nas informisali o tome.512MB wrote: Gdje pise cim se on bavi dole? Rade obadvoje u butiku?
Možda još uvijek ima tu holandsku firmu.
Evo vidiš, sigurno se i Mirzi svidjela. Sad to što ima Panameru mu je, svakako, bio dodatni plus.insomnia78 wrote:Bgm dobra Ajla
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#10706 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Neću im nikad halalit onih 270 maraka proćerdanih za zahtjev, a neće ni da ti kažu zašto si odbijen.konjislav wrote:Znaci ipak nema veze do predsjednika. Nikome ne daju. Bio sam u pravu sve vrijeme.Jimmy McNulty wrote:Meni je sestra USA citizen i za vrijeme Obamine administracije nisam mogao dobiti turističku vizu. Odbi me onaj čiko u ambasadi sa merakom.konjislav wrote: O tome ti pricam. Sa Trumpom meni ne dadose ni turisticku vizu. Dotle je to doslo.
Nikome ne daju da se dokopa najbolje zemlje na svijetu, upravo jer je najbolja i cuvaju je samo za sebe. Bagra. Da je meni tamo da upadnem.
- stakasa
#10707 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Meni uopste nije cudno sto se je Ajla vratila, imace sto puta bolji zivot nego u tom malom mjestu na granici gdje je bila. Ali ove samoreklame, pa nije zar da ovaka ofirnost moze proci u RL? Ne bi bila prva pa ona Hana sa zubima egzistenciju izgradila na ovu foru ali me uvijek nanovo fascinira
-
Seyfo
#10708 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa u najbolju zemlju na svijetu. Maltene da ga hoće kako katapultirati i da upadne, makar sletio na jezero Michigan ili Mohave pustinju. Otad pa na dalje samo med i mlijekojer je, jel, u najboljoj...zna se već.512MB wrote:Upast u staSeyfo wrote:Da hoće upasti ovaj Konjislav, pa da vidimo koliko mu treba da promijeni ploču...
-
Seyfo
#10709 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Samohvala samohvala svaki dan, vidite me, gledajte me, ja ovo, ja ono, ja ne bi nikad ono, ja ne bi nikad ono, ...a kad bilo ko odreaguje, ide:"hejteri šic šic".stakasa wrote:Meni uopste nije cudno sto se je Ajla vratila, imace sto puta bolji zivot nego u tom malom mjestu na granici gdje je bila. Ali ove samoreklame, pa nije zar da ovaka ofirnost moze proci u RL? Ne bi bila prva pa ona Hana sa zubima egzistenciju izgradila na ovu foru ali me uvijek nanovo fascinira
Isto Hana ili Ajla, nebitno.
- stakasa
#10710 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Poslovni koncept, sve ok. Svaka cast kome prodeSeyfo wrote:Samohvala samohvala svaki dan, vidite me, gledajte me, ja ovo, ja ono, ja ne bi nikad ono, ja ne bi nikad ono, ...a kad bilo ko odreaguje, ide:"hejteri šic šic".stakasa wrote:Meni uopste nije cudno sto se je Ajla vratila, imace sto puta bolji zivot nego u tom malom mjestu na granici gdje je bila. Ali ove samoreklame, pa nije zar da ovaka ofirnost moze proci u RL? Ne bi bila prva pa ona Hana sa zubima egzistenciju izgradila na ovu foru ali me uvijek nanovo fascinira
Isto Hana ili Ajla, nebitno.
-
Suzie Q
#10711 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Biće da nema prometa pa čita knjigepetunija wrote:Meni najbolje ono: završila komparativnu književnost a radi u butiku
Pa što je studirala
- mirsek
#10712 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Ma Ajla je rutinski odradila, ovaj memo ce se jos fatat za glavu..Tomahawk11 wrote:Pa nije ga sigurno drogirala da je oženi i odvede u Holandiju.
Nije ni prva ni zadnja koja se iz Sarajeva ili nekog drugog mjesta u BiH udala vani.
Nije vam palo na pamet da su oni možda, ipak, sretni?
- konjislav
#10713 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Što bi rek'o moj stari: "Našla cura kurbana."512MB wrote:tokom jednog takvog odmora, sasvim slučajno, upoznali smo se Mirza i ja. Prijateljstvo se brzo razvilo, ali smo onda i jedno i drugo počeli osjećati nešto više. Ubrzo smo se počeli zabavljati na daljinu, jer je Mirza živio u jednom holandskom gradiću na granici sa Njemačkom, gdje je imao firmu koja se bavila sitnom elektronikom.
Ma sasvim slucajno rodila se ljubav
- 512MB
#10714 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Al ziku patetike i teksta, covjek cistog srca i dobra dusa (a panamera u pozadini ne igra nikakvu ulogu, haters gona hate)

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10715 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vala baš, ko ti brani, uzmi i ti Panameru 
- insomnia78
#10716 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jok no se trebala udari za nekog od ovih kmezavaca po forumu
- muha_sa
#10717 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
neko mu doniro panameru512MB wrote:Al ziku patetike i teksta, covjek cistog srca i dobra dusa (a panamera u pozadini ne igra nikakvu ulogu, haters gona hate)![]()
-
mali_balon
#10718 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
512MB wrote:Al ziku patetike i teksta, covjek cistog srca i dobra dusa (a panamera u pozadini ne igra nikakvu ulogu, haters gona hate)![]()
I ja bi volio njegovo cisto srce i dusu

- konjislav
#10719 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vjerovatno sam bio sumnjiv. Donio potvrdu da studiram, kao i ugovor sa posla i ugovor sa drugog posla gdje cu preci za koji mjesec.moonca wrote:Ne ..dolaze --nadite nacin kako...konjislav wrote: Nikome ne daju da se dokopa najbolje zemlje na svijetu, upravo jer je najbolja i cuvaju je samo za sebe. Bagra. Da je meni tamo da upadnem.
Vjerovato si mu po necemu bio sumnjiv u istinitost odgovora ili nisi dovoljno papira prikupio da imas razloga da se vratish...
Ne vjerujem da je Bosna na NO listi..za tursiste
Mislili da cu ostati u Americi i da se necu vratiti, a ja bas mislio da ce mi to pomoci da vide da ako prelazim na novi posao, da ne zelim da pobjegnem i ne vratim se.
- konjislav
#10720 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Koju plocu? Disk plocu na tockovima?Seyfo wrote:Da hoće upasti ovaj Konjislav, pa da vidimo koliko mu treba da promijeni ploču...
- konjislav
#10721 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sam im halalio cim sam izasao iz ambasade. I odmah su mi i rekli zbog cega je.Jimmy McNulty wrote:Neću im nikad halalit onih 270 maraka proćerdanih za zahtjev, a neće ni da ti kažu zašto si odbijen.konjislav wrote:Znaci ipak nema veze do predsjednika. Nikome ne daju. Bio sam u pravu sve vrijeme.Jimmy McNulty wrote: Meni je sestra USA citizen i za vrijeme Obamine administracije nisam mogao dobiti turističku vizu. Odbi me onaj čiko u ambasadi sa merakom.
Nikome ne daju da se dokopa najbolje zemlje na svijetu, upravo jer je najbolja i cuvaju je samo za sebe. Bagra. Da je meni tamo da upadnem.
Sada kada sam ozenjen i imam dijete, kao i svoju firmu, mozda bi mi sada bilo lakse. Mada cisto sumnjam.
- insomnia78
#10722 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vec imas firmu? Sto ti je Njemacka
- mirsek
#10723 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Udala bi se ona i za kmezavca sa foruma ako vozi panameru.insomnia78 wrote:Jok no se trebala udari za nekog od ovih kmezavaca po forumu
-
moonca
#10724 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
mmm, mlad si ..ok student...-no, bilo bi bolje da si za posao presutao...konjislav wrote:Vjerovatno sam bio sumnjiv. Donio potvrdu da studiram, kao i ugovor sa posla i ugovor sa drugog posla gdje cu preci za koji mjesec.moonca wrote:Ne ..dolaze --nadite nacin kako...konjislav wrote: Nikome ne daju da se dokopa najbolje zemlje na svijetu, upravo jer je najbolja i cuvaju je samo za sebe. Bagra. Da je meni tamo da upadnem.
Vjerovato si mu po necemu bio sumnjiv u istinitost odgovora ili nisi dovoljno papira prikupio da imas razloga da se vratish...
Ne vjerujem da je Bosna na NO listi..za tursiste
Mislili da cu ostati u Americi i da se necu vratiti, a ja bas mislio da ce mi to pomoci da vide da ako prelazim na novi posao, da ne zelim da pobjegnem i ne vratim se.
- insomnia78
#10725 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa dje su vam?mirsek wrote:Udala bi se ona i za kmezavca sa foruma ako vozi panameru.insomnia78 wrote:Jok no se trebala udari za nekog od ovih kmezavaca po forumu