Prpa.ba wrote:Ovakva ce zajebancija biti po forumu i za dvije godine. 'ta ce oni, jedu korijenje, Sjeverna Koreja, folovi golovi a rampa na Dobrinji i Trebevicu. Naravno nece zafaliti ni izjava tipa sacekajmo samo koji mjesec, reagovace Medjunarodna zajednica, primice nas u EU po ubrzanoj proceduri, Kiparski scenario, ovo ono...
Referendum(i) u RS-u
- hornet
#10701 Re: Referendum(i) u RS-u
- Point.
#10702 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma znas i sam da nikakvih reakcija nece biti. Bice onih mlakih, pickastih gdje se ceka neka reakcija uspavane medjunarodne zajednice. Ako do sada nisu snaznije ragirali, nece ni poslije ovog krivicnog referenduma.dezurni_ucenik wrote:
Vidjecemo reakcije ovih dana. Ako ih ne bude (jebo ti nas), ja predvidjam izdvajanje/nezavisnost RS-a 2018. godine.
-
kowalski1
#10703 Re: Referendum(i) u RS-u
broj popisanih stanovnika u rs je 1.228.423 , a oni na tom spisku imaju otprilike tolikocyprus wrote:U skladu sa onim što sinoć napisah - prijatno sam iznenađencyprus wrote:Znači ipak će biti referenduma...
Očekujem podatke o izlaznosti između 70 i 80 %... Bit ću prijatno iznenađen ako bude manja od 70%... Istovremeno, ako bude više od 80%, to znači da smo u većim govnima nego što sam dosad mislio...
- Danguba
#10704 Re: Referendum(i) u RS-u
Djikanska propaganda.shbc wrote:Sefer za 10 dana moze srusiti RS, Bakir za 15. NATO za 72 sata Srbiju. Putin za pola sata Ameriku. Sta je ovo? Wacky races?
-
dezurni_ucenik
#10705 Re: Referendum(i) u RS-u
Point. wrote:Ma znas i sam da nikakvih reakcija nece biti. Bice onih mlakih, pickastih gdje se ceka neka reakcija uspavane medjunarodne zajednice. Ako do sada nisu snaznije ragirali, nece ni poslije ovog krivicnog referenduma.dezurni_ucenik wrote:
Vidjecemo reakcije ovih dana. Ako ih ne bude (jebo ti nas), ja predvidjam izdvajanje/nezavisnost RS-a 2018. godine.
Onda u tom slucaju, u narednih par godina, eto barikada na Dobrinji. Krece izdvajanje Sumske.
- seln
#10706 Re: Referendum(i) u RS-u
Pa sta nam je raditi? Jumruke u oci i plakati?Point. wrote:Ma znas i sam da nikakvih reakcija nece biti. Bice onih mlakih, pickastih gdje se ceka neka reakcija uspavane medjunarodne zajednice. Ako do sada nisu snaznije ragirali, nece ni poslije ovog krivicnog referenduma.dezurni_ucenik wrote:
-
sahara1428
#10707 Re: Referendum(i) u RS-u
Malo od zapadnih suseda...
Ivana Petrović, NOVA TVNaš narod u BiH nije samo naša ustavna obaveza, nije samo naše emotivno ili povijesno pitanje. On je i naše geopolitičko i sigurnosno pitanje. Pitam se tko će nam čuvati leđa od Splita do Prevlake, ako se naš narod počne iseljavati. Treba se početi govoriti na tragu rezolucije Europskog parlamenta sve više i više o federalizaciji Federacije. To je jedino što zadovoljava ustavnopravni kontinuitet BiH kao države triju konstitutivnih naroda.
- Bosanski_kralj
#10708 Re: Referendum(i) u RS-u
Zbilja misliš da će biti neke konkretne reakcije međunarodne zajednice?Danguba wrote:Sta vam je ljudi. Pa sada ni granap ne radi a kamo li neki OHR ili Inzko.Point. wrote: Kod nas je samo zabij glavushu u zemlju i okreni na zajebanciju. Valjda se tako lakse podnese vlastita nesposobnost.
Sacekajte makar do jutra da se butika otvori.
- mO k3
#10709 Re: Referendum(i) u RS-u
Čitaj informer breeeeee NATO treba 72 sahatA da sredi Srbijushbc wrote:Sefer za 10 dana moze srusiti RS, Bakir za 15. NATO za 72 sata Srbiju. Putin za dan Ameriku. Sta je ovo? Wacky races?
- BHCluster
#10710 Re: Referendum(i) u RS-u
Next #ferendum o clanstvu BiH u NATO-u iako je snsd da svoju suglasnost.
Last edited by BHCluster on 25/09/2016 23:24, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#10711 Re: Referendum(i) u RS-u
Naravno da ce biti, ne onako radikalnih kako bi mi voljeli ali ce biti,Sjeverni Cipar scenario.and wrote:pa reagovanja i dešavanja će sigurno bitiDonieBrasco wrote:Ima li ovdje najvecih optimista da ce biti reagovanja na ova desavanja ?
Ne kontam sta bi to Bosnjaci mogli uraditi,uzeti oruzje i napasti,to ko je mislio zivi u zabludi,isti slucaj bi bio i da je referendum za otcjepljenje,ustavni sud ne posjeduje tenkove,jedino sto Bosnjaci mogu a nece jer nemaju drzavotvornu svijest je bojkot svega sto dolazi iz okupiranog dijela.Al ko ce to kad u Lukavici operes auto za 3 marke a i Bake te uvjerava da je sve OK i nema potrebe za zabrinutost.
-
dezurni_ucenik
#10712 Re: Referendum(i) u RS-u
Dodik po svom ide a minvajl Bakir i Camil ne vade glave iz Vuciceve guzice.
- dale cooper
#10713 Re: Referendum(i) u RS-u
Uzima levatima lovu.Org wrote:Vala bas, cuj Paris da zaradjuje ovoliko po beogradudale cooper wrote:Koji bolesnici sunce ti jebem.pici wrote:
ode i matica na doboš![]()
Paranoja.
-
Fox_Fox
#10714 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja sam više mišljenja da će ih sjebati EU sa parama, tj. da će ih natjerati da igraju kako EU svira. Jer samo tako možeš ucjenjivati bilo koga, a EU to jako dobro zna.dezurni_ucenik wrote:Point. wrote:Ma znas i sam da nikakvih reakcija nece biti. Bice onih mlakih, pickastih gdje se ceka neka reakcija uspavane medjunarodne zajednice. Ako do sada nisu snaznije ragirali, nece ni poslije ovog krivicnog referenduma.dezurni_ucenik wrote:
Onda u tom slucaju, u narednih par godina, eto barikada na Dobrinji. Krece izdvajanje Sumske.
- seln
#10715 Re: Referendum(i) u RS-u
Lesinari primjecuju da je zivotinja bolesna i strpljivo kruze iznad nje.sahara1428 wrote:Malo od zapadnih suseda...
Ivana Petrović, NOVA TVNaš narod u BiH nije samo naša ustavna obaveza, nije samo naše emotivno ili povijesno pitanje. On je i naše geopolitičko i sigurnosno pitanje. Pitam se tko će nam čuvati leđa od Splita do Prevlake, ako se naš narod počne iseljavati. Treba se početi govoriti na tragu rezolucije Europskog parlamenta sve više i više o federalizaciji Federacije. To je jedino što zadovoljava ustavnopravni kontinuitet BiH kao države triju konstitutivnih naroda.
Opet ponavljam: ako neko misli da ce Hrvati u slucaju secesije RS ostati u ostatku BiH, onda on vjeruje u Djeda Mraza.
A ako neko misli da ce Bosnjaci prezivjeti u tom rezervatu koji preostane, onda je on definitivno retardiran.
- Point.
#10716 Re: Referendum(i) u RS-u
Izdvajanje sumske je vec krenulo.dezurni_ucenik wrote:Point. wrote:Ma znas i sam da nikakvih reakcija nece biti. Bice onih mlakih, pickastih gdje se ceka neka reakcija uspavane medjunarodne zajednice. Ako do sada nisu snaznije ragirali, nece ni poslije ovog krivicnog referenduma.dezurni_ucenik wrote:
Pohapsiti organizatore i ucesnike ovog krivicnog djela. Recimo.seln wrote: Pa sta nam je raditi? Jumruke u oci i plakati?
-
Last December
#10717 Re: Zašto se Dodikova anketa naziva referendumom
Meni je cijeli hajp oko ovog hepeninga nerealan. Još više sam šokiran bošnjačkom reakcijom. Sve ovo medijsko loženje naroda i odgovor istog govori da cijeli kolektiv pati od masovnog PTSPa i živi u nekoj paralelnoj stvarnosti mimosvijeta. Govorim o svim narodima BiH.
- Danguba
#10718 Re: Referendum(i) u RS-u
Reakcije nece biti SAMO ako je ovo sve dogovoreni scenario da se raspakuje Dejton.Bosanski_kralj wrote:Zbilja misliš da će biti neke konkretne reakcije međunarodne zajednice?Danguba wrote:
Sta vam je ljudi. Pa sada ni granap ne radi a kamo li neki OHR ili Inzko.
-
dezurni_ucenik
#10719 Re: Referendum(i) u RS-u
Fox_Fox wrote:
Ja sam više mišljenja da će ih sjebati EU sa parama, tj. da će ih natjerati da igraju kako EU svira. Jer samo tako možeš ucjenjivati bilo koga, a EU to jako dobro zna.
Nece EU nista uraditi, bice nekih kritika da se mediji smire ali zato ce OHR da iskoristi svoju najvazniju ovlast - tzv Inckova zabrinutost.
-
smijesni_ste
#10720 Re: Referendum(i) u RS-u
Pogledajte naslovnicu b92. Još oni važe za 'normalne' ili su nekada važili, ostale portale ne smijem ni pogledati. 
- dale cooper
#10721 Re: Referendum(i) u RS-u
Nisam fan dotičnog, ali realno, u ovom momentu, i nema mnogo opcija, osim da čeka. Sačekati i vidjeti reakcijedezurni_ucenik wrote:Dodik po svom ide a minvajl Bakir i Camil ne vade glave iz Vuciceve guzice.
državnih organa, međunarodne zajednice, pa se onda očitovati o daljnim potezima. Strpljenje i
korištenje svih raspoloživih demokratskih sredstava je za sada jedini i najbolji kurs kojim se može
krenuti.
Last edited by dale cooper on 25/09/2016 23:29, edited 1 time in total.
- Danguba
#10722 Re: Referendum(i) u RS-u
Mogu oni njima zaledje cuvati i u Kninu.sahara1428 wrote:Malo od zapadnih suseda...
-
sahara1428
#10723 Re: Referendum(i) u RS-u
A što bi reko Sulejman Tihić, a šta je alternativa? Šta narod može u ovome uraditi mimo političara?seln wrote: Lesinari primjecuju da je zivotinja bolesna i strpljivo kruze iznad nje.
Opet ponavljam: ako neko misli da ce Hrvati u slucaju secesije RS ostati u ostatku BiH, onda on vjeruje u Djeda Mraza.
A ako neko misli da ce Bosnjaci prezivjeti u tom rezervatu koji preostane, onda je on definitivno retardiran.
- Lakat Jebić
#10724 Re: Referendum(i) u RS-u
treba sacekat i duze, dok se objave rezultati referenduma u sluzbenom lisutu. ako treba, mogu se sacekat i lokalni izbori. mene nervira bakirova izjava na jazeeri. "Polahko, vidjeli smo kakao sadam husein, milosevic polako izgube...Ne mozete tako ismijaviti ameriku, evropsku uniju, venecijansku komisiju a da ne bude posljedica." Pa majku ti jebem, spomeni pravo, vladavinu prava, bar glumi da si neki faktor. "ustavni poredak bih će se braniti". u pasivu. jos samo da je dodao "drzava nesto duradi"Danguba wrote:Sta vam je ljudi. Pa sada ni granap ne radi a kamo li neki OHR ili Inzko.Point. wrote: Kod nas je samo zabij glavushu u zemlju i okreni na zajebanciju. Valjda se tako lakse podnese vlastita nesposobnost.
-
Org
#10725 Re: Referendum(i) u RS-u
Ja ne znam kakve vi reakcije ocekujete, dodo ce sprovesti odluku ustavnog suda, ceka samo da prodju izbori. I sam je reko da je ovo svojevrsna anketa, samo sto bata i ovi njegovi vole vjerovati da su o necemu odlucivali.
Samo je jedna stvar zabrinjavajuca, kakvu farsu seoski varalica moze prodati tolikim ljudima, dokle je doslo stanje svijesti braci srbi
Samo je jedna stvar zabrinjavajuca, kakvu farsu seoski varalica moze prodati tolikim ljudima, dokle je doslo stanje svijesti braci srbi