IPA FondoviJoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
zato su se vovi ndžioejvi nadigli i stali u prve redove....nema para
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#10701 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
omar little
#10702 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
kako blokirana? zasto?JoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
-
hellue
#10703 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Radna grupa za medjuplenumsku suradnju..hell yes
-
palermo
#10704 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa dobro, nisu to mala sredstva.hellue wrote:IPA FondoviJoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
Samo, ako to spominju , onda se moraju dotaći ustavnog uređenja BiH.
-
L u c i f e r
-
nedim73m
#10706 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
titinho wrote:Imam osjecaj da bi ovi organizatori i najglasniji na plenumu bili 3 puta gori od ovih danas na vlasti
Plenum koji bi trebao da izbaci par najpametnih ljudi koji ce u buducnosti predstavljati gradjane i za kojim bi narod krenuo i u 10 puta vece proteste, sveo sa na iznosenje vlastitih dozivljaja iz zivota pod vlascu bh tajkuna.
Osnovni zahtjev koji bi bio smanjivanje plata u KS i FBIH izgleda niko ne sugerise
Zato imamo Lijanovice sa 100-inama miliona KM kapitala koji ulaze u politiku jer im je bolje u politici nego da vode vlastitu firmu. I takvih je milione. Sve dok bude bolje na budzetu nego privatluk do tada ce nam drzava biti u cundari
Lijanović u politici radi ministarske plaće, daj ne nasmijavaj me. Usrecio se lik dobija od države 3.000 milje plate. Nadam se da ne misliš ovo ozbiljno i da ti je jasno što je on u politici (70 miliona KM godišnji buđet za poticaje poljoprivredi pola njemu pola poljoprivrednicima9
70 miliona godišnji poticaji, 40 hiljada ministarska godišnja plaća. Lijanović se okanio biznisa radi plaće
- say_cheese
#10707 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
microPHONE <--- zvuk
osevapi te se i dojavite ovim govornicima na bini da ne treba napinjati vratne zile, odlicno ih cujemo
osevapi te se i dojavite ovim govornicima na bini da ne treba napinjati vratne zile, odlicno ih cujemo
- guber90
#10708 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sto jeste, jestearshavin wrote:Mangupski je ovo odradio Niksic,nema sta.
Ili je siguran toliko da je sve dobro sakrio ili je stvarno posten, a treca je da je lud
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#10709 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Max Bunker wrote:ovo je psihoterapije ovim ljudima i ja da sam vlast, ja bih im ovo stalno organizovao jer oni na ovaj nacin ispoljavaju i rjesavaju se svog nezadovoljstva
-
jastuk1
#10710 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
1 decembar 2013 Izmijenjeno 16:32 CETomar little wrote:kako blokirana? zasto?JoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
Evropska komisija je Bosni i Hercegovini uskratila 45 miliona eura iz IPA fondova zbog neprovođenja odluke u predmetu Sejdić-Finci.
Posebni odjel za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva Bosne i Hercegovine pokrenuo je istragu protiv “nepoznatog počinioca” zbog neprovođenja odluke Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/is ... pa-fondova
- guber90
#10711 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jah, bas je nepoznatjastuk1 wrote:1 decembar 2013 Izmijenjeno 16:32 CETomar little wrote:kako blokirana? zasto?JoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
Evropska komisija je Bosni i Hercegovini uskratila 45 miliona eura iz IPA fondova zbog neprovođenja odluke u predmetu Sejdić-Finci.
Posebni odjel za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva Bosne i Hercegovine pokrenuo je istragu protiv “nepoznatog počinioca” zbog neprovođenja odluke Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/is ... pa-fondova
-
L u c i f e r
#10712 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
...i da se Ekrem nogira iz kuhinje!JoseMujica wrote:Max Bunker wrote:ovo je psihoterapije ovim ljudima i ja da sam vlast, ja bih im ovo stalno organizovao jer oni na ovaj nacin ispoljavaju i rjesavaju se svog nezadovoljstvathat is fucking point...zamisli još im kamere uključiš i stalni prenos da ih familija i komšije gledaju....pa online voting ...Plenum bi zgazio Farmu
-
palermo
#10713 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
moram reći, da koliko god sam bio protiv neartikulisane i nažalost vrlo često orkestrirane kampanje na ovom fourmu od strane onih koji su podržavali demonstracije, da mi je jako bljutavo vidjeti naslađivanje nad onim u što su se protesti izrodili.
Koliko god ja lično smtarao da ovi protesti jesu bili i nejasni, i dijelom i režirani, opet, koje god izašao na ulicu, i pričao sa ljudima, osjetio neku vrstu nade koja se u njima budila. Čak i kod onih koji su znali da ne ide u pravom smjeru.
da, rekoh, bljutavo je ovo naslađivanje
- Reglan
#10714 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jee li ovo Divljak prica?
- JoseMujica
#10715 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Divjak prvi reče nešto konkretno i pokaza prstom na leglo zmija, koje je i početak i kraj ove močvare
-
hellue
#10716 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Javan ko mesijaL u c i f e r wrote:...i da se Ekrem nogira iz kuhinje!JoseMujica wrote:Max Bunker wrote:ovo je psihoterapije ovim ljudima i ja da sam vlast, ja bih im ovo stalno organizovao jer oni na ovaj nacin ispoljavaju i rjesavaju se svog nezadovoljstvathat is fucking point...zamisli još im kamere uključiš i stalni prenos da ih familija i komšije gledaju....pa online voting ...Plenum bi zgazio Farmu
- titinho
#10717 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nedim73m wrote:titinho wrote:Imam osjecaj da bi ovi organizatori i najglasniji na plenumu bili 3 puta gori od ovih danas na vlasti
Plenum koji bi trebao da izbaci par najpametnih ljudi koji ce u buducnosti predstavljati gradjane i za kojim bi narod krenuo i u 10 puta vece proteste, sveo sa na iznosenje vlastitih dozivljaja iz zivota pod vlascu bh tajkuna.
Osnovni zahtjev koji bi bio smanjivanje plata u KS i FBIH izgleda niko ne sugerise
Zato imamo Lijanovice sa 100-inama miliona KM kapitala koji ulaze u politiku jer im je bolje u politici nego da vode vlastitu firmu. I takvih je milione. Sve dok bude bolje na budzetu nego privatluk do tada ce nam drzava biti u cundari
Lijanović u politici radi ministarske plaće, daj ne nasmijavaj me. Usrecio se lik dobija od države 3.000 milje plate. Nadam se da ne misliš ovo ozbiljno i da ti je jasno što je on u politici (70 miliona KM godišnji buđet za poticaje poljoprivredi pola njemu pola poljoprivrednicima9
70 miliona godišnji poticaji, 40 hiljada ministarska godišnja plaća. Lijanović se okanio biznisa radi plaće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako si ti "pametan" to je cudo !
Samo si me trebao demantovati a ne potvrditi moje rijeci !
pozdrav
-
hellue
#10718 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovo je Sarajevo, tako je kod na....Mi i nobelovce sprdamopalermo wrote:moram reći, da koliko god sam bio protiv neartikulisane i nažalost vrlo često orkestrirane kampanje na ovom fourmu od strane onih koji su podržavali demonstracije, da mi je jako bljutavo vidjeti naslađivanje nad onim u što su se protesti izrodili.
Koliko god ja lično smtarao da ovi protesti jesu bili i nejasni, i dijelom i režirani, opet, koje god izašao na ulicu, i pričao sa ljudima, osjetio neku vrstu nade koja se u njima budila. Čak i kod onih koji su znali da ne ide u pravom smjeru.
- JoseMujica
#10719 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
a voditeljica se ubila za Satričića ili da Kiketa zamjeni 
- Reglan
#10720 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Traze zakon o amnesiji za ljude koji su palili zgrade 
-
jastuk1
#10721 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ali se provali na kraju da se ukine finansiranje nacionalnih stranaka. Mislim.... I reče da je planum anacionalan.JoseMujica wrote:Divjak prvi reče nešto konkretno i pokaza prstom na leglo zmija, koje je i početak i kraj ove močvare
Da se izglasa amnestija svih demonstranata????????????????
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
- Alfons Kauders
#10722 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
dobra teorija zavjere vidis... EU zavrne pipu... enžio fundamentalisti organizuju false flag napad na institucije kako bi pipa ponovo procepila i kako bi imali jos kome prodavati ubleheJoseMujica wrote:blokirana lova od EU fondova....aaaa uj tomu grmu leži bojan zec filipovič
jedino grebo i jovo su pozitiva... al kojekakve alickovice i brkane su trebali zaobici u sirokom luku... to sam vec govorio i to ce jebat sarajevski plenum - previse je endzija, a mala bara... u svim gradovima ce bolje proci nego u sarajevu, svuda ima pozitivnih pomaka - u sarajevu nista osim par casnih i cestitih pojedinaca, koji nece doci do izrazaja od lovaca u mutnom... i likova koji zagovaraju stvari koje nemaju veze s kantonalnim nivoom vlasti (npr kako moze traziti amnestiju za krivicna djela pocinjena po kz bih - kanton nema blage veze s tim)
-
nedim73m
#10723 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Osnovni zahtjev koji bi bio smanjivanje plata u KS i FBIH izgleda niko ne sugerisetitinho wrote:nedim73m wrote:titinho wrote:Imam osjecaj da bi ovi organizatori i najglasniji na plenumu bili 3 puta gori od ovih danas na vlasti
70 miliona godišnji poticaji, 40 hiljada ministarska godišnja plaća. Lijanović se okanio biznisa radi plaće![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako si ti "pametan" to je cudo !
Samo si me trebao demantovati a ne potvrditi moje rijeci !
pozdrav
Nisam potvrio tvoje riječi ovo boldirano nije problem ja bi im dao duplo veće plaće, a ukinuo ovih 70 miliona. Nisu problem plaće problem su buđetska sredstva pogotovo transferi.
- Alfons Kauders
#10724 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mozda ponekad izgleda ko nasladjivanje, ali nije valjda da vjerujes da ni mi mudroseri nismo za promjene?palermo wrote:moram reći, da koliko god sam bio protiv neartikulisane i nažalost vrlo često orkestrirane kampanje na ovom fourmu od strane onih koji su podržavali demonstracije, da mi je jako bljutavo vidjeti naslađivanje nad onim u što su se protesti izrodili.L u c i f e r wrote:
![]()
![]()
![]()
ali brate mili, ovo u sarajevu fakat i lici na TLN - a u drugim gradovima ide, kako tako, ali ide - i vec se realiziraju neki zahtjevi...
-
palermo
#10725 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nemaju veze nobelovci sa ovim. Sa njima je legitimno sprdati se, ovdje se sprda sa nadom ljudi.hellue wrote:
Ovo je Sarajevo, tako je kod na....Mi i nobelovce sprdamo
Naravno, da se plenum pretvorio u sprdnju (mislim, on je već kao ideja bio osuđen na neuspjeh), ali zaista nema potrebe za slavodobitničkim postovima i što bi se reklo, šamaranjem mrtvog magarca.