Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ono što me čudi kako sarajevoxxx sam sebi ne kaže da kad čita i javlja o odbijanjima napada, kontranapadima i povraćanjima da to nije tačno i da ode teritorija...
SAA Tiger Firces captured large areas South, Weast and North of Batschura Air Defence Base including many farms, factories and orchards in night operation
Turska omladina gine u Afrinu. Napadaju miroljubiv narod na Tajipovu komandu za platu od par stotina eura.
Al' boji Tajipa, svakako je izjavio da je Turska zedna krvi sehida. Njegova Sumeja i Bilal nece imati cast da poginu kao sehidi i da ih Tajip pokrije zastavom. Jazuk.
No one in Turkey dares report accurately on the war in Syria
DaysleepeR wrote:
Moram reagovati na ovo. nemojte od ARBIH praviti vehabijsku vojsku.
Nađi mi jedan snimak akcije ARBiH gdje se ovoliko urla. Posebno što ovdje nije borba u pitanju.
Mi smo se borili za Bosnu a ne za kalifat.
vidio sam jedan video prilog iz devastiranja i desakralizacije crkve u Gučoj Gori kod travnika
DaysleepeR wrote:
Moram reagovati na ovo. nemojte od ARBIH praviti vehabijsku vojsku.
Nađi mi jedan snimak akcije ARBiH gdje se ovoliko urla. Posebno što ovdje nije borba u pitanju.
Mi smo se borili za Bosnu a ne za kalifat.
vidio sam jedan video prilog iz devastiranja i desakralizacije crkve u Gučoj Gori kod travnika
vjerojatno je neka strana jedinica
ne mogu naći video
to su arapi koji su pravili zločine u srednjoj bosni, i to je sve dokumentovano
to nije ARBiH, ja ovdje reagujem na tvrdnju da su naši ljudi u ratu tekbirali kao ovi orangutani iz sirije što nije istina
insomnia78 wrote:Hoces reci da nasi nisu tekbirali?
Tekbirali jesmo ali ovi kako arlaucu samo ismijavaju islam.Uzvikuju Allahovo ime dok kolju muslimane za racun krstasa i cionista.Kad ih vidi svijet onako divlje cupave zakrvavljenih ociju daju im opravdanje da ismijavaju islam.
nemaš mi šta o arapima pričat....poznajem bolje nego što ti misliš. imaš masu konzervativnih arapa koji gledaju druge muslimane sa visoka jer su oni ti koji su štovatelji "izvornog islama" . praktično gledajući su samo selefije ti čije mišljenje o drugim muslimanima prelazi u šovinizam