Sirija vol. 2

Locked
insomnia78

#106776 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

:lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#106777 Re: Sirija vol. 2

Post by prljavi Hare »

E čuj,Kiki ima seljački pogled na stvari,provincijalac koji šamara ženu. :lol: :lol: :lol:

Garant Kiki ne da ženi da sama do Zenice vozi! :lol: :lol: :lol:
sarajevoxxxx

#106778 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

prljavi Hare wrote:E čuj,Kiki ima seljački pogled na stvari,provincijalac koji šamara ženu. :lol: :lol: :lol:

Neka samo prestane psovati i to je sve.
ultrajvosa 1987

#106779 Re: Sirija vol. 2

Post by ultrajvosa 1987 »

Kako sad neko rokanje medjusobno, te neke nove formacije, jedinice, pa opet se pojavi FSA , pa red islamskih.. ?
Zar revolucija nije pod jednom komandom ?
Nikad jaca ?
insomnia78

#106780 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

prljavi Hare wrote:E čuj,Kiki ima seljački pogled na stvari,provincijalac koji šamara ženu. :lol: :lol: :lol:

Ma on jednom u zajebanciji reko nesto u fazonu, bilo mu krivo sto su kurdi fasovali pa pretuko zenu. Nije to prvi put da mu spocitavaju
prljavi Hare

#106781 Re: Sirija vol. 2

Post by prljavi Hare »

sarajevoxxxx wrote:

Neka samo prestane psovati i to je sve.
Slažem se,nekada pretjera sa psovanjem.
House

#106782 Re: Sirija vol. 2

Post by House »

:lol:
prljavi Hare

#106783 Re: Sirija vol. 2

Post by prljavi Hare »

insomnia78 wrote:

Ma on jednom u zajebanciji reko nesto u fazonu, bilo mu krivo sto su kurdi fasovali pa pretuko zenu. Nije to prvi put da mu spocitavaju
Eto vidiš da nije džaba,znao sam da je nešto srala! :mrgreen:
insomnia78

#106784 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Sto bi reko onaj s komentara “ljudi su stradali kad god su bili potčinjeni ženama”
karakters

#106785 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

insomnia78 wrote:

Lako je prebit zenu koja nije Kurdkinja.
insomnia78

#106786 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Jos ako nema brata u USA
karakters

#106787 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:
Ma to je mislim moj post od prije 12 ili 13 godina :-)
Uz hifz je lakse razumjeti jevrejsku stvar.
karakters

#106788 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

insomnia78 wrote:Jos ako nema brata u USA
Ma Kiki bi i pored Trampa proso ko pored turskog groblja.
prljavi Hare

#106789 Re: Sirija vol. 2

Post by prljavi Hare »

insomnia78 wrote:Sto bi reko onaj s komentara “ljudi su stradali kad god su bili potčinjeni ženama”
Jedan moj dobar ratni drug je negdje krajem 1994.-te bio podobro ranjem i nakon oporavka ovdje dobije dozvolu od armije da može ići vani,
jer nije puno hajra od njega više bilo.Čujem ja otišao sa ženom i djecom u Italiju,kad nije prošlo ni pola godine,eto njega nazad.Pitam ga je li
normalan,a on kaže da je Italija nesređena država,ništa im se ne zna.Kako velim?Kaže prebio ja Lejlu jer je nešto srala(žena mu :mrgreen: ),
neko zvao karabinjere,oni došli i uhapsili ga.Veli otimo' im se i govorio da je prebio svoju ženu a ne nečiju tuđu,ne jebu to 2% ti karabinjeri.
I on razočaran u izostanak pravne države,vrati se kod nas na ratište. :lol: :lol: :lol:
rajv0sa

#106790 Re: Sirija vol. 2

Post by rajv0sa »

Syrian Army captured air defense battalion North of Autaya, Damascus
Veliki napredak SAA, zauzet drugi najvći vojni objekt u Guti
karakters

#106791 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

prljavi Hare wrote: I on razočaran u izostanak pravne države,vrati se kod nas na ratište. :lol: :lol: :lol:
To je pravi legalista, a ne oni teoreticari sa katedre prava.
Novosti

#106792 Re: Sirija vol. 2

Post by Novosti »

ultrajvosa 1987 wrote:Kako sad neko rokanje medjusobno, te neke nove formacije, jedinice, pa opet se pojavi FSA , pa red islamskih.. ?
Zar revolucija nije pod jednom komandom ?
Nikad jaca ?
Ne postoji jedna komanda. Opozicija je uvjek bila manje više fragmentirana. FSA je postojala koliko ja znam do neke 2012./2013. u smislu jedinstvene komande, kasnije je to postao više naziv da bi se opoziciji dala neka struktura tj. da bi imala neki oblik jedinstvene organizacije. Različite skupine različitih ideologija su zato koristile FSA grb i opozicisku zastavu a da međusobno nisu imal nikakvu povezanost. Neke a mozda i vecina poslje 2012./2013. autonomno tj. samostalno djelovale bez zapovjedništva s vrha FSA (ako je uopšte tog i bilo). Danas čini mi se je malo bolje to uštimano.

Ta nova formacija (SLF) il.kak se zove je ujedinjene Ahrara s Zenkijem pod FSA. Ahrar isto ima dugu povijest izmjenio je dosta vojni formacija (jedna od najpoznatiji je svakako IF-Islamski Front) gdje Ahrar bio jedna od najveći formacija uz Vojsku Islama. Kakogod o vojnim formacijama bi mogo pisat dosta. Poprilično sam upoznat s tim.
JUPITERXXX

#106793 Re: Sirija vol. 2

Post by JUPITERXXX »

Nema tu nikakve opozicije vec obicne razbojnicke skupine raznoraznih interesa i sponzora .Plus bjelosvetski psihopati koji koristeci vehabijsku logiku siluju kolju i pljackaju jer im je to dozvoljeno po njihovoj iskrivljenoj verziji islama.Savoxxx jel ovo ispravno po tvom misljenju i trebaju li ovo provesti tvoji sticenici u Siriji https://www.youtube.com/watch?v=7ffKDIzfRMI
Kikibombona

#106794 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

sarajevoxxxx wrote:
Kikibombona wrote:
Vec sam objasnio...

Da neko na ovakav nacin 'gorila' i velica bilo sta, da uzvikuju moje ime, rekao bih da je mentalno poremecen. Da u transu gorila 'Celik Zenica', klub za koji navijam, rekao bih da su mentalno poremeceni.

Njihovo ponsanje je bolesno, u njihovom ponasanju vidim ubice, silovatelje, zlocince...
To tvoje je više seljaćki pogled na stvari, mišljenje jednog provincijalca (ili čovjeka nasilnika koji šamara svoju ženu, kao što si ranije spominjao) koji ljudima sudi po izgledu, ili pak mišljenje nekog islamofoba, koji iz dna duše mrzi sve što ima i najmanje veze sa islamom, a tekbir mu dođe samo kao izgovor da iz sebe izbaci nakupljenu žuč.

Prije par dana opsovao si nešto što je za vjernika svetinja, ne znam da li je to dozvoljeno na forumu, mislim da nije, ali i tu si pokazao da je taj za kojeg kažeš da ''gorila'' zapravo doktor nauka za tebe, primjer za tebe u svemu pa i u ponašanju. Što se tiče njihovog slavlja, mislim da previše daješ značaja tome. To ništa apsolutno ne govori. Ubice i silovatelji mogu biti mirni i povučeni ljudi. Svi ovi što danas posmatraju nasilje u Istočnoj Guti ili u njemu aktivno učestvuju vjerovatno su mirni porodični ljudi. Zagrle svoje dijete prije nego sjednu u avion i usmrte desetine nečije djece.

Sve frca od smijeha, ljubavi, razdraganosti, vjerovatno i sluša neku muziku, i pjevuši, dok pritišće dugme i ubija na desetine ljudi kao što je slučaj sa ovim zadnjim masakrom u Bejt Seva u Istočnoj Guti gdje su ubili 42 osobe u skloništu skoro sve žene i djeca.
Fobija je po definiciji strah. Ja nemam strah od religija. Imam gadjenje i odvratnost. Ima li neka prikladnija etiketa? Religije isto tako imaju gadjenje i odvratnost prema ljudima poput mene, opisuju nas na najgori nacin. Ako za mene neka religija kaze da sam nevjernik i da zasluzujem sve najgore, onda cu ja za tu religiju reci da je smece. 1 - 1.

Vise puta sam istakao da Muhameda i Isusa cijenim kao velike ljude i reformatore. Zaista imam postovanje prema njihovom liku i djelu. Unaprijedili su, ubrzali razvoj covjecanstva. Za to vrijeme su bili istinska avangarda.

U danasnjem vremenu, religija je budalastina. To je moj stav. Bog je za mene fikcija i izmisljotina. Religije su prevazidjeni koncepti koji u danasnjem vremenu usporavaju i sabotiraju razvoj covjecanstva. Sve to imam pravo psovati, kao sto ti imas pravo psovati komunizam, liberalizam ili bilo koju drugu ideologiju. I meni je svet Celik iz Zenice pa ga 1 000 Hordi zla dodje psovati na BP. :D Ako dobro razumijem pravila foruma, ne smijem vrijedjati tebe licno, dok ideologije itekako smijem psovati, nebitno da li se radi o islamu, komunizmu, krscanstvu, judaizmu, budizmu, hipi pokretu ili necemu desetom.

Ove gorile sa videa su poremeceni ljudi. Demonstriraju nasilnicki karakter, ponsaju se kao divljaci. Dakle, sami pokazuju da su bolesni u glavu. Al' slazem se sa tobom, miran i povucen covjek isto tako moze biti opasan, u mnogim slucajevima puno opasniji od gorila sa snimka.
muhafuca

#106795 Re: Sirija vol. 2

Post by muhafuca »

prljavi Hare wrote:
insomnia78 wrote:

Eto vidiš da nije džaba,znao sam da je nešto srala! :mrgreen:
Kiki, nije valjda da ti mlada za Erdogana navija :D

Mora da je do ovih safunjara sto zene gledaju, Turci dohakali :D
fosna2014

#106796 Re: Sirija vol. 2

Post by fosna2014 »

Novi napredak SAA. Oslobodjena baza Al Bashoura.

Image
sarajevoxxxx

#106797 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Arapski RT: Asad je u Efrinu prevario Rusiju

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0248227631
habanero68

#106798 Re: Sirija vol. 2

Post by habanero68 »

SYRIA :THE S.A.A'S ARTILLERY DESTROYS ONE OF THE MORTAR SITE IN ALEY FARMS NORTH OF DOUMA

karakters

#106799 Re: Sirija vol. 2

Post by karakters »

sarajevoxxxx wrote:Arapski RT: Asad je u Efrinu prevario Rusiju

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0248227631
Sto ti je drzavnik i maher (nek se Maher Asad ne naljuti), vrti svjetske sile oko malog prsta rukovodeci se interesima domovine i naroda. A ne ko oni tvoji "revolucionari" sto si ih neki dan neoprezno predstavio u pravom svjetlu kad si pisao ko je od njih saudijski, ko turski, ko UAE proksi. Nidje insana, samo proksiji.
MaliDuje

#106800 Re: Sirija vol. 2

Post by MaliDuje »

insomnia78 wrote:
karakters wrote:O savo kolumnisto, kad ce u smjeni opet biti onaj polupismeni:

"Istina je da na Kuds, tj. veci dio Palestine muslimani imaju historisko pravo na njega a ne zidovi. Izrael i da imao pravo na tu teritoriju kao sto tvrde nacin na koji zele da povrate tu teritoriju je pogresan. Nasilno naseljavanje svoga stanovnistva na tudju teritoriju samo govori da oni na taj dio zemlje nikada nisu imali pravo. Nekoliko rezolucija u UN je jasno potvrdilo ko je nepravedno zauzeo zemlju drugoga. A Prof. Newfel je kada je govorio o sukobu arapa i zidova, samo je se zapitao zasto je otvoren konflikt na podrucju Palestine izmedju zidova i muslimana arapa kada su evropljani ti koji su pocinili zlocin nad Jevrejima. A arapi, istina, ratovali su sa Jevrejima ali onda kada je na silu oteta zemlja od Palestinaca. Covjek je se samo upitao zasto Nijemci zbog onoga sto su uradili Jevrejima nisu konkretnu odstetu dali recimo u teritoriji i tome slicno, da je to uradjeno vjerovatno nebi ni bilo sukoba izmedju Palestinaca I Jevreja."
A ta je zemlja bila palestinska?
Ma jok,Francuska bila...
Locked