Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Melbourne_Australia wrote:Nikad niko plate nije vidio..Od dozivljava one ljude kao osobe kojima treba da bude cast da rade za njega i bex para...Znaci suplja nije, plata nema i nikad nije bilo...
cek ti u ovo fakat vjerujes?
citava firma glupa, svi rade a plata nigdje? ljudi se smjenjuju, dolaze i odlaze a plata nigdje?
niko nikom ne kaze kad dolazi/odlazi bar nesto tipa jarane/jaranice nema plata ovde?
stvarno ne znam kako ovakve gluposti mozete pisat na redovnoj bazi
Ja sam vec davno primjetio da jedna grupa forumasa stalno pise neke neprovjerene informacije odnosno lazi ,mislim da je u prvom planu zavist a drugo mislim da su stranacki botovi koje Senad cesto proziva i to bez dlake na jeziku i zato jena meti lazova.....da je istina svi ti koji rade kod Senada bi mogli doci ovdje na forum i pod Imenom i prezimenom iznijeti svoje stavove a sobzirom da su u pitanju lazovi toga nece biti ili ih je Senad odjebo i nije ih uzeo da uce zanat od jednog od najboljih u regionu
ma seru, da izvines, bas onako fino seru i ko pravi mahalasi culi su oni provjereno od nekog sto je provjereno nekad vidio lika sto je provjereno cuo
citava firma radi, dolaze i odlaze radnici, plate nema
Edin H. wrote:Bravo spreca, tri puta isti post, polomih se citajuci jedno te isto
dobar post treba 10 puta procitati ...jarane nije do mene do foruma je ....kad bi ti znao kolko sam se ja mucio da ih posaljem,po dana mi je na to otislo
spreca wrote:Zakon je za sve isti i za drzavu i Senada ako moze drzava sto nebi mogao Senad...
Ne kontam te. Ali, hajd. Ako misliš da privatna firma može tek tako dugovati doprinose i neisplaćivati plate - ok. Ili da Senad može da ima status državne firme i da se igra sa porezima.
Imaš spisak poreznih dužnika. Pogledaj koliko je tu firma privatno, i o čemu se radi. Nije bez razloga da su to listom državne firme.
Ni meni nije bas najjasnije da neko ko je prijavljen ne primi platu. I to u privatnoj firmi.
Plata, ona minimalna se mora isplatiti. Jedino onaj ko nije prijavljen, njemu ne mora. A sumnjam da ces zaposliti voditelja, kojeg citav svijet vidi, pa ga ne prijaviti.
Jedino sto mi pada na pamet mozda da je bio neki dogovor tih ljudi da dobiju neku lovu na ruke, a da budu prijavljeni na minimalac. Pa onda to na ruke nisu dobijali.
spreca wrote:Zakon je za sve isti i za drzavu i Senada ako moze drzava sto nebi mogao Senad...
Ne kontam te. Ali, hajd. Ako misliš da privatna firma može tek tako dugovati doprinose i neisplaćivati plate - ok. Ili da Senad može da ima status državne firme i da se igra sa porezima.
Imaš spisak poreznih dužnika. Pogledaj koliko je tu firma privatno, i o čemu se radi. Nije bez razloga da su to listom državne firme.
Jarane svi moraju da placaju pa i drzava...ko je drzava da ona ne placa a privatnik mora ili mu zatvoraju firmu,zato nam je sve naopako....drzava nebi smjela imati dugova jer to nije njen novac nego narodni...sto se tice spiska znam za taj spisak i ako se ne varam najveci duznici javna(drzavna)preduzeva/firme....kako se drzava ophodi prema nama tako i mi trebamo prema njoj,ko ih jebe mi zaradjujemo i placamo za njihova auta plate i beneficije...narod treba prestati apsolutno postovati zakone i drzavu inace ostacemo roblje ne samo u XXI nego i u XXII vijeku
Edin H. wrote:Bravo spreca, tri puta isti post, polomih se citajuci jedno te isto
dobar post treba 10 puta procitati ...jarane nije do mene do foruma je ....kad bi ti znao kolko sam se ja mucio da ih posaljem,po dana mi je na to otislo
Thorgerson wrote: ↑19/11/2019 12:24
Nisam gledao, ali ću pogledati.
Iako me ovaj naslov odbija, ali sumnjam da je to izričito rekao.
Mislim da baš, samo jer smo muslimani.
Naslov je irelevantan.
deer_hunter wrote: ↑19/11/2019 15:16
Slovenija bi ih vracala nazad u Hrvatsku isto onako kako to radi Hrvatska kada ih vraca u BiH, Orbanovci isto tako. Tako da bi se ti migranti setali po Varazdinu onako kako danas setaju u coporu po Bihacu Nisu ni Hrvati veslo sisali, pa da padaju na te folove
Za Slovence isto važi, ne trebaju ni njima problemi na granicama, ni sa tuđim gostima. Omogućiti slobodno kretanje dalje ka zapadu.