Logosoft
Moderator: Benq
- radiša
#10676 Re: Logosoft ALL ABOUT
fOla jarane,ma necu dzaba da gledam da se ne naviknem. 
- afannedim
#10677 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja ih pomalo gledam što kažeš da se ne naviknem.
A vidim da je sad MOTORS TV u HD.
- radiša
#10678 Re: Logosoft ALL ABOUT
kod mene crno bjeli tv, hd razvaljuje 
- MTV
#10679 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fino, da nisi napisao nebi ni znao da su zamijenili sa HD verzijom.afannedim wrote:Ja ih pomalo gledam što kažeš da se ne naviknem.
Al im zato fashion box HD i Erox HD u SD formatu. Nikako da poprave.
- afannedim
#10680 Re: Logosoft ALL ABOUT
I meni to nije jasno, a stoji logo fashion box HD i erox HD, a loše slikeMTV wrote:Fino, da nisi napisao nebi ni znao da su zamijenili sa HD verzijom.afannedim wrote:Ja ih pomalo gledam što kažeš da se ne naviknem.
Al im zato fashion box HD i Erox HD u SD formatu. Nikako da poprave.
- MTV
#10681 Re: Logosoft ALL ABOUT
jos da dodam filmbox plus je u nekom cudnom formatu, a treba da bude u 16:9.afannedim wrote: I meni to nije jasno, a stoji logo fashion box HD i erox HD, a loše slike
Inace nakon dugo vremena proradili hrvatski titlovi na Discovery Channel i Animal Planet.
Dok na viasat history i explorer kad odaberes hrvatski nema nikakvog prevoda a kad odaberes srpski ide hrvatski prevod
Da poprave MTV Adriu da se ne kocka.
I da jos nesto stave u HD formatu. Uh puno trazim hahaha
- afannedim
#10682 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam malo gledao MTV ADRIA i nisam primijetio da imam smetnji ikakvih sinoć i malo jutros prije posla, a za HD kanale i ja se pridružujem.MTV wrote:jos da dodam filmbox plus je u nekom cudnom formatu, a treba da bude u 16:9.afannedim wrote: I meni to nije jasno, a stoji logo fashion box HD i erox HD, a loše slike
Inace nakon dugo vremena proradili hrvatski titlovi na Discovery Channel i Animal Planet.
Dok na viasat history i explorer kad odaberes hrvatski nema nikakvog prevoda a kad odaberes srpski ide hrvatski prevod![]()
Da poprave MTV Adriu da se ne kocka.
I da jos nesto stave u HD formatu. Uh puno trazim hahaha
- MTV
#10683 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda da kad ja gledam ima smetnji XD
Nisam sinoc gledao al maloprije sam pogledao istina nema smetnji kao prije 3-4 dana al ima jos malo kockanja. Jos kad bi to utegli
Nisam sinoc gledao al maloprije sam pogledao istina nema smetnji kao prije 3-4 dana al ima jos malo kockanja. Jos kad bi to utegli
- afannedim
#10684 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mene zanima situacija sad oko SK, hoće li nam kompenzirati ako ne bude SK.
Volio bih Balkanika, Nickjr i CMC
- MTV
#10685 Re: Logosoft ALL ABOUT
+1afannedim wrote:Mene zanima situacija sad oko SK, hoće li nam kompenzirati ako ne bude SK.
- afannedim
#10686 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gospodine Damire D. da li ima novih informacija oko SK i kompenziranja tih kanala.
-
elk
#10687 Re: Logosoft ALL ABOUT
Od mene -1.kakva ba crna balkanika,fakat...ili nisam shvatio ironiju...ponavljam,sk nema alternativu,bice preko necega i nekoga kod mene kuci.
- MTV
#10688 Re: Logosoft ALL ABOUT
Balkanika je jedan iole normalan muzicki kanal koji emituje balkansku muziku i za razliku od silnih pinkova music 1,2, folk 1,2, ne vrti jednih te istih 20 pjesama u krug do iznemoglosti.
Kad se ukinuo b92, Balkanika i CMC ja i jos sigurno 2,3 je zakukalo a znalo se da je taj kanal b92 Telemachov. A kad je rikno SK onda kukanje na 20 i kusur stranica.
Zaboli me za SK kao i vas za Balkaniku i CMC i B92. Ionako nisam sportski tip znao se pogledat SK Golf i SK 1 kad je Djokovic igrao.
Kad nisi u stanju saosjecat sa nekim koji su gledali te kanale e onda -1 i od mene za Sport Klubove.
ha ja kad svako samo sebe gleda.
Kad se ukinuo b92, Balkanika i CMC ja i jos sigurno 2,3 je zakukalo a znalo se da je taj kanal b92 Telemachov. A kad je rikno SK onda kukanje na 20 i kusur stranica.
Zaboli me za SK kao i vas za Balkaniku i CMC i B92. Ionako nisam sportski tip znao se pogledat SK Golf i SK 1 kad je Djokovic igrao.
Kad nisi u stanju saosjecat sa nekim koji su gledali te kanale e onda -1 i od mene za Sport Klubove.
- radiša
#10689 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prekida li nekom internet?Ja ne znam ša je ovo, malo malo pukne
- MTV
#10690 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni od 14 do 15 i nesto. Popravilo se sadaradiša wrote:Prekida li nekom internet?Ja ne znam ša je ovo, malo malo pukne
- radiša
#10691 Re: Logosoft ALL ABOUT
prokurcio se opasno.
- Praetorious
#10692 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prekida u tolikoj mjeri da je skoro pa neupotrebljivo. Poslati nešto na hoster je misaona imenica. Počelo je ovo jučer/sinoć, a danas je katastrofa. Resetovao sam sve što imam po nekoliko puta, ali očito nije do mene.
Nadam se da ovo znaći povećanje brzina, a ako ne ... onda neka popravljaju ASAP.
Nadam se da ovo znaći povećanje brzina, a ako ne ... onda neka popravljaju ASAP.
-
Nokian808
#10693 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala Logosoft (koji sam ja debil pa radi ubacivanja Face HD u osnovnom paketu potpisah umjesto da odoh na Telemach kako sam planirao
)
Prvo nema sport kluba i NIKAKVE kompenzacije za isti a sad razvaljujete i sa internetom!

Malo sporije od 30 MBita?
Prvo nema sport kluba i NIKAKVE kompenzacije za isti a sad razvaljujete i sa internetom!

Malo sporije od 30 MBita?
- Plavo-bijeli
#10694 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
- semirsar
#10695 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma nejmoj tako ba, i ja gledah SK, istina motorsport u 99% slucajeva ali ni danadanaske ne prezalih CMC, ima njega preko streama, ali nije to to, jok vala, ha jaMTV wrote:Balkanika je jedan iole normalan muzicki kanal koji emituje balkansku muziku i za razliku od silnih pinkova music 1,2, folk 1,2, ne vrti jednih te istih 20 pjesama u krug do iznemoglosti.
eh, da samo znas... usrecio bi se sa T-machom i njihovijem net-om basPlavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
- karanana
#10696 Re: Logosoft ALL ABOUT
jah, koliko citam tamo na drugoj temi, koliko njihov leti, izgubio bi ti i tisucicu dolara u tvom biznisu.
-
operacija labrador
#10697 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne dolazi na Telemach ,živ bio, od integracije sa HS totalno "ludilo", brzine variraju,pingovi mahnitajuPlavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
-
Naslovnica
#10698 Re: Logosoft ALL ABOUT
Brko, ako ti treba stabilnost i da linija ne buca, onda se prešaltaj na BH Telecom.Plavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
Ja sam sa BH Telecoma prešao na LoL prije nekoliko godina.
Na LoL-u je sve bolje, osim stabilnosti.
Što se stabilnosti tiče, iz mog ličnog iskustva, BHT je bez premca.
- semirsar
#10699 Re: Logosoft ALL ABOUT
Davno bjese kad sam bio na adsl-u, i fakat je bio stabilan ko armirani beton, ali brate, sve ostaloNaslovnica wrote:Brko, ako ti treba stabilnost i da linija ne buca, onda se prešaltaj na BH Telecom.Plavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.
- Plavo-bijeli
#10700 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hvala na prijedlogu. Imam svakako godinu dana još ugovora sa LOL-om, vidjet ćemo da li će se poboljšati do tad, a ako ne razmotrit cu BHTelecom. Možda se u međuvremenu BHTel još poboljša...Naslovnica wrote:Brko, ako ti treba stabilnost i da linija ne buca, onda se prešaltaj na BH Telecom.Plavo-bijeli wrote:Ja barem jednom sedmično imam neko pucanje interneta, te sam do danas izgubio nekih stotinjak dolara zbog tih istih prekida. Ne budu li popravili uslugu u skorije vrijeme, odmah nakon isteka ugovora prelazim na Telemach.