FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10676 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma nisam rek'o da neću nikada pisati, al' trenutno nema smisla, previše zlonamjernih likova. 
-
al-em
#10677 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
A i administratori su bezveze, za razliku od ovih predivnih kliksovih.
-
todd_smith
#10678 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa ima i do nas, jbga. Preko noci smo dobili pare tj stavilnost i preko noci smo otisli od virsli do lige prvaka.
Ne ide to tako.
Isto tako kao sto leet jaze za otudjenje i udaljivsnje navijaca, u klubu su preko noci postavili sablon "profesinalnosti". Nije to losa stvar, jbg treba da se zudi orema takvim stvarima ali ne mozes lreko noci mahalu odjebati i mahalske nacine. Pogotovo ne kada ti jedna strana mahale ne pase, a druga pase kad tebi ima kakve koristi. Sto je evidentno u tome sto je npr Adnan Hadanovic sasvim slucajno dobar drug sa Dinom van kluba duzi niz godina, prije svega sa Haadom. Ili sto nam grafiku radi haver Dine iz srednje skole, ili sto PR radi Tarik i njegova raja koju on zna, a ne cisto profesionalno jer imju te kvalifikacije
Sve je to tu negdje, ali to je druga tema za drugi dan.
Sto se atmosfere tice, sjebalo je malo to oko cijena, ali realno nije niko ni ocekivao neki mega giga uspjeh pa da se nabrije raja. Ok, mozemo biti pozitivni ali mislim da smo ovog ljeta najrealniji bili sto se tice ocekivanja u tom aspektu. Da se razumijemo mi i falje zivimo u oblacima sto se tice navijackih ocekivanja, jer redovono citas iste price koje su bile prosel sezone oko toga kako imamo dvije ekipe koje mogu prekucati ligu.
Smijesno, kada nemamo ni prvih 11 koji bi bili apsolutni prvi izbori u ostalim ekipama nase lige. Imamo dosta ali ne citavih 11.
Sta je najbolje rjesenje? Nemam pojma, ne znam da li iko zna jer ne vjerujem da postoji isto. Ne mozes nikako biti pametan.
Spusti cijene na 0 ili nece niko doci jer ono hajde bice utakmica i tu ga popusis ili ce doci 30 hiljada pa kad izgubis trazit ce linc odmah, ili zbog dzene ili zbog dresa
Imaj 40 dresova tu, bice ili imate sve dresove sve vam se da pa izgubite ili aa jebo vas dresovi to vam je prioritet a ne trening
Skontaj ponude za clanove bice ili samo se bavite marketingom ne fudbalom, ili uzeo bih ja ali preskupo mi
Skontaj da ubacis djecu iz akademije bice ili jebo djecu hocu titulu ima para dajte igracine, ili jeb'o to vidi zeljine djece sad i mi hocemo sta se furate na njih
Otjeraj Dzemala, Stojceva, Puzija, njih ce zamijeniti samo novi igraci kao u svakoj drugoj ekipi na svijetu sto imas da kolo vode
Nije to pesimizam ili depresivnost nego je realna situacija koja se hvala Bogu iz dana u dan poboljsava, samo sto se nece doci na svoje mjesto za par mjeseci nego par godina i to je ono sto mi ne kontamo nego seremo ovdje i na kafama ovo ono i prica navijacka ide kako vjetar puhne
Savrsen primjer ovaj lik sto rece da se edis pita sto navijace kaznjavaju kada navijaci super ne pale ni baklje...kao ono navijaci cine klubu uslugu sto se ponasaju kao normaln narod. Baklje samo u zatucanom balkanskom mozgu super, svi ostali naopaki samo eto mi ovdje inteligentni oko pirotehnike. Zalimo se na cijene karata, a ne na to sto klubu izbijamo iz dzepa jer palimo baklje protiv jebene slavije. Ima dosta toga tu sto su male stvari, koje su zaista male i glupe ali dosta ih ima i one cine tu vecu stvar.
Sabura samo, kao sto rece lik iznad, ispadnemo ko ga jebe, od bolje smo ekipe ispali jer su bolji ne jer smo mi zajebali nesto.
Ne ide to tako.
Isto tako kao sto leet jaze za otudjenje i udaljivsnje navijaca, u klubu su preko noci postavili sablon "profesinalnosti". Nije to losa stvar, jbg treba da se zudi orema takvim stvarima ali ne mozes lreko noci mahalu odjebati i mahalske nacine. Pogotovo ne kada ti jedna strana mahale ne pase, a druga pase kad tebi ima kakve koristi. Sto je evidentno u tome sto je npr Adnan Hadanovic sasvim slucajno dobar drug sa Dinom van kluba duzi niz godina, prije svega sa Haadom. Ili sto nam grafiku radi haver Dine iz srednje skole, ili sto PR radi Tarik i njegova raja koju on zna, a ne cisto profesionalno jer imju te kvalifikacije
Sve je to tu negdje, ali to je druga tema za drugi dan.
Sto se atmosfere tice, sjebalo je malo to oko cijena, ali realno nije niko ni ocekivao neki mega giga uspjeh pa da se nabrije raja. Ok, mozemo biti pozitivni ali mislim da smo ovog ljeta najrealniji bili sto se tice ocekivanja u tom aspektu. Da se razumijemo mi i falje zivimo u oblacima sto se tice navijackih ocekivanja, jer redovono citas iste price koje su bile prosel sezone oko toga kako imamo dvije ekipe koje mogu prekucati ligu.
Smijesno, kada nemamo ni prvih 11 koji bi bili apsolutni prvi izbori u ostalim ekipama nase lige. Imamo dosta ali ne citavih 11.
Sta je najbolje rjesenje? Nemam pojma, ne znam da li iko zna jer ne vjerujem da postoji isto. Ne mozes nikako biti pametan.
Spusti cijene na 0 ili nece niko doci jer ono hajde bice utakmica i tu ga popusis ili ce doci 30 hiljada pa kad izgubis trazit ce linc odmah, ili zbog dzene ili zbog dresa
Imaj 40 dresova tu, bice ili imate sve dresove sve vam se da pa izgubite ili aa jebo vas dresovi to vam je prioritet a ne trening
Skontaj ponude za clanove bice ili samo se bavite marketingom ne fudbalom, ili uzeo bih ja ali preskupo mi
Skontaj da ubacis djecu iz akademije bice ili jebo djecu hocu titulu ima para dajte igracine, ili jeb'o to vidi zeljine djece sad i mi hocemo sta se furate na njih
Otjeraj Dzemala, Stojceva, Puzija, njih ce zamijeniti samo novi igraci kao u svakoj drugoj ekipi na svijetu sto imas da kolo vode
Nije to pesimizam ili depresivnost nego je realna situacija koja se hvala Bogu iz dana u dan poboljsava, samo sto se nece doci na svoje mjesto za par mjeseci nego par godina i to je ono sto mi ne kontamo nego seremo ovdje i na kafama ovo ono i prica navijacka ide kako vjetar puhne
Savrsen primjer ovaj lik sto rece da se edis pita sto navijace kaznjavaju kada navijaci super ne pale ni baklje...kao ono navijaci cine klubu uslugu sto se ponasaju kao normaln narod. Baklje samo u zatucanom balkanskom mozgu super, svi ostali naopaki samo eto mi ovdje inteligentni oko pirotehnike. Zalimo se na cijene karata, a ne na to sto klubu izbijamo iz dzepa jer palimo baklje protiv jebene slavije. Ima dosta toga tu sto su male stvari, koje su zaista male i glupe ali dosta ih ima i one cine tu vecu stvar.
Sabura samo, kao sto rece lik iznad, ispadnemo ko ga jebe, od bolje smo ekipe ispali jer su bolji ne jer smo mi zajebali nesto.
- Raigor Stonehoof
#10679 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
todd_smith wrote:
Savrsen primjer ovaj lik sto rece da se edis pita sto navijace kaznjavaju kada navijaci super ne pale ni baklje...kao ono navijaci cine klubu uslugu sto se ponasaju kao normaln narod. Baklje samo u zatucanom balkanskom mozgu super, svi ostali naopaki samo eto mi ovdje inteligentni oko pirotehnike.
- strong69
#10680 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne pretvarajte ovo u fksinfo tako vam svega.
Drugo, ne nervirajte se bezveze jer nasima Evropa uopste nije imperativ. Jedini cilj je da se ne obrukaju. Da nas Evropa zanima ne bi Uscuplic bio trener.
Drugo, ne nervirajte se bezveze jer nasima Evropa uopste nije imperativ. Jedini cilj je da se ne obrukaju. Da nas Evropa zanima ne bi Uscuplic bio trener.
- limeni
#10681 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bajram Serif Mubarek Olsun draga braco i sestre.
Vidim da su mnogi ovdje od euforije pali u depresiju, pa ljudi dragi nemojte pregoniti.
Prvo, mi jos nismo ispali i jos uvijek postoji sansa da napravimo cudo posebno ako povedemo u prvom poluvremenu.
Drugo, oni su nosioci i jako dobra ekipa ali smo i mi dobar tim eh sad sto je falilo iskustvo da zabijemo za 1-0 i sto je defanziva neuigrana je nesto drugo. Ja jos vjerujem u prolaz!
Trece, nas cilj treba biti da osvojimo ovu ligu i ove godine, da nas bude u prosjeku 7-8.000 i da napravimo za iducu sezonu jos bolji tim jer cemo 90% biti nosioci i tako bi nogama ubili ove nenosioce ko god da nam dodje.
Vidim da su mnogi ovdje od euforije pali u depresiju, pa ljudi dragi nemojte pregoniti.
Prvo, mi jos nismo ispali i jos uvijek postoji sansa da napravimo cudo posebno ako povedemo u prvom poluvremenu.
Drugo, oni su nosioci i jako dobra ekipa ali smo i mi dobar tim eh sad sto je falilo iskustvo da zabijemo za 1-0 i sto je defanziva neuigrana je nesto drugo. Ja jos vjerujem u prolaz!
Trece, nas cilj treba biti da osvojimo ovu ligu i ove godine, da nas bude u prosjeku 7-8.000 i da napravimo za iducu sezonu jos bolji tim jer cemo 90% biti nosioci i tako bi nogama ubili ove nenosioce ko god da nam dodje.
- Stroj-2
#10682 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Evo i da prođemo ove Lijehe, igramo protiv Bazela, ko prati LP, zna kolko su jaki i znaju ubit i renomirane ekipe, igrali smo s njima, ljudi nas raznjeli i to s pola snage, kad bi ispali, onda idemo u EL i opet dvije tekme, pitanje je i tu s kim bi igrali i kako bi prošli, kolko bi uspjeha imali... sigurno da bi to bilo zamarujuće za ekipu tolko jakih tekmi, a prvenstvo počinje ranije ove godine, sigurno bi imali kikseva na početku a titula nam prioritet a i nismo još na tom nivou da se nosimo s tolko jakih tekmi plus prvenstvo, to je sigurno i uprava skontala i nemaju imperativ prolaska u evropi zbog zgusnutog rasporeda, bolje da ne čačkamo mečku i skoncentrišemo se 100% na prvenstvo i kup.... 
-
agent_001
#10683 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nisi upravu, možda tebi to ne odgovara ok. Ali se svugdje u svijetu, koristi pirotehnika, u manjem ili večem obimu, i daje posebnu ljepotu tribini.Raigor Stonehoof wrote:todd_smith wrote:
Savrsen primjer ovaj lik sto rece da se edis pita sto navijace kaznjavaju kada navijaci super ne pale ni baklje...kao ono navijaci cine klubu uslugu sto se ponasaju kao normaln narod. Baklje samo u zatucanom balkanskom mozgu super, svi ostali naopaki samo eto mi ovdje inteligentni oko pirotehnike.
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvar je sad tvog gledanja na to i informisanosti ili ne informisanosti oko toga, doduše ima i cenzure, al' ima internet za to.
-
sencobih
#10684 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mi navijački gledamo na sve ovo i mislimo da se mozemo nositi sa svima. Zaboravili smo koliko smo puta pisali na ovom forumu ne tako davno "zbogom titulo" itd. I nakon onakve igre sada nam je sve osim grupe neuspjeh. Nervira me sto se stalno piše kako smo loše odigrali (a nije baš tako loše koliko se želi predstaviti) a druge koji više sretno nego spretno izvuku povoljniji rezultat pišu se hvalospjevke, igranje srcem i slicna sr..nja. Iz ove sezone je maksimum uspjeha da skupo prodamo kožu, a iduće osvojiti titulu, nadati se da cemo biti nosioci pa probati nešto više.
- Maharadza
-
Phantasy
#10686 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Daje ljepotu tribini ako imas 11 godina.agent_001 wrote:Nisi upravu, možda tebi to ne odgovara ok. Ali se svugdje u svijetu, koristi pirotehnika, u manjem ili večem obimu, i daje posebnu ljepotu tribini.Raigor Stonehoof wrote:todd_smith wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvar je sad tvog gledanja na to i informisanosti ili ne informisanosti oko toga, doduše ima i cenzure, al' ima internet za to.
- Kemal Malovčić
#10687 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mnogi su protiv baklji ali svi trče da slikaju bakljadu. Novinari pogotovo.
-
todd_smith
#10688 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Igras li pod pravilima koje ti UEFA odredi?agent_001 wrote:Nisi upravu, možda tebi to ne odgovara ok. Ali se svugdje u svijetu, koristi pirotehnika, u manjem ili večem obimu, i daje posebnu ljepotu tribini.Raigor Stonehoof wrote:todd_smith wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Igras.
Imas li ti pravo raditi sta hoces i kako hoces na svom poslu, ili ti sef odredi?
Ne budi dijete, ne glupiraj se.
-
Ali_G
#10689 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
U Engleskoj je recimo baklja misaona imenica. Spanija isto tako. Nema ih nesto puno ni u Njemackoj. U ostalim ligama ih redovno pale samo oni koji misle da je osnova fudbala ultra furka i da bi fudbal bez nje propao. Ok je kad omladina tako razmislja, al kad zreli likovi pricaju o tome...hele nejse. Kako se povecavaju karte ne bi me cudilo da neko iz kluba uradi nesto i po pitanju pirotehnike.
Sto se tice igre, tima, trenera, sve dok 3-4 godine ne izdominiramo ovu nasu kukuruz ligu nemamo se cemu nadati u Evropi osim da nas sreca pogleda pri zrijebu.
U revansu odigrati najbolje sto mozemo i ako nista ne osramotiti se.
Sto se tice igre, tima, trenera, sve dok 3-4 godine ne izdominiramo ovu nasu kukuruz ligu nemamo se cemu nadati u Evropi osim da nas sreca pogleda pri zrijebu.
-
nema me tamo
#10690 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne pokušavaj shvatit' ono sto nikad neces razumjeti.
-
1946--1987
#10691 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Tu si zbog kluba a direktno mu izbijas iz kase paljenjem baklji
Znaci platis kartu 5KM a izbijes 1500KM
ps. meni licno puno ljepse izgledaju salovi u rukama od baklji

ps. meni licno puno ljepse izgledaju salovi u rukama od baklji
-
nema me tamo
#10692 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Na prvom mjestu mi je grupa, hvala. 
-
1946--1987
#10693 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Momak ti si zalut'o ovdje izgleda 
-
Objektivni navijac
#10694 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pisaj ih,mislim pare. Ionako nikada ni feninga nece uloziti u tim. Niti nam kupiti golmana1946--1987 wrote:Tu si zbog kluba a direktno mu izbijas iz kase paljenjem baklji![]()
ps. meni licno puno ljepse izgledaju salovi u rukama od baklji![]()
Zato nek,baklje gore sve
Sve do ' break even '
Kinez,kupuj nam golmana,da te otac onaj skrti kineski
-
nema me tamo
#10695 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma brate od 9te sam na sjeveru, s pauzama naravno..1946--1987 wrote:Momak ti si zalut'o ovdje izgleda
Al' s 9 sam prvi put na utakmici bio znaci..
I iskreno cu reci da mi je grupa na prvom mjestu kao i bar 80 % momaka sa sjevera..
Samo je furka raji rec da mu je klub na prvom mjestu.
-
Ali_G
#10696 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Fudbal je postojao mnogo prije navijackih grupa kakve danas poznajemo, postojat ce i dalje neovisan o tome. Nabrojah ti 3 lige koje su out od takvih desavanja, reprezentativni fudbal je isto tako out od toga.
Al da ne offtopicarimo.
U kol'ko je tekma zna li se?
Al da ne offtopicarimo.
U kol'ko je tekma zna li se?
-
kakaljin
#10697 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Vjerovatno se salis,nema me tamo wrote:Na prvom mjestu mi je grupa, hvala.
Svakome ko navija za FKS mu treba biti klub na prvom mjestu.
Svakom zapaljenom bakljom se steti klubu, tako da ja licno a i vecina smatramo da su oni koji pale baklje prave vise stete klubu nego bilo ko drugi sa strane.
- Logovan
#10698 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kao prvo, nije istina da je u Engleskoj baklja misaona imenica, a u Njemačkoj ih ima "malo više". Za Španiju ne znam. A kao drugo, zar nije malo glupo navoditi tri najjače lige i pucati priču kako tamo nema baklji, a ljudi 100 svjetlosnih godina ispred nas u svemu.Ali_G wrote:U Engleskoj je recimo baklja misaona imenica. Spanija isto tako. Nema ih nesto puno ni u Njemackoj. U ostalim ligama ih redovno pale samo oni koji misle da je osnova fudbala ultra furka i da bi fudbal bez nje propao. Ok je kad omladina tako razmislja, al kad zreli likovi pricaju o tome...hele nejse. Kako se povecavaju karte ne bi me cudilo da neko iz kluba uradi nesto i po pitanju pirotehnike.
-
Phantasy
#10699 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Eto ti objašnjenja zašto su te tri lige najjače lige na svijetu.Logovan wrote:Kao prvo, nije istina da je u Engleskoj baklja misaona imenica, a u Njemačkoj ih ima "malo više". Za Španiju ne znam. A kao drugo, zar nije malo glupo navoditi tri najjače lige i pucati priču kako tamo nema baklji, a ljudi 100 svjetlosnih godina ispred nas u svemu.Ali_G wrote:U Engleskoj je recimo baklja misaona imenica. Spanija isto tako. Nema ih nesto puno ni u Njemackoj. U ostalim ligama ih redovno pale samo oni koji misle da je osnova fudbala ultra furka i da bi fudbal bez nje propao. Ok je kad omladina tako razmislja, al kad zreli likovi pricaju o tome...hele nejse. Kako se povecavaju karte ne bi me cudilo da neko iz kluba uradi nesto i po pitanju pirotehnike.
U revansu odigrati najbolje sto mozemo i ako nista ne osramotiti se.Ni neke uređenije lige nisu riješile problem paljenje baklji, a mi bi da budemo k'o Engleska/Španija/Njemačka.
- Cossack
#10700 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
A sada ti je 14?nema me tamo wrote:Ma brate od 9te sam na sjeveru, s pauzama naravno..1946--1987 wrote:Momak ti si zalut'o ovdje izgleda
Al' s 9 sam prvi put na utakmici bio znaci..
I iskreno cu reci da mi je grupa na prvom mjestu kao i bar 80 % momaka sa sjevera..
Samo je furka raji rec da mu je klub na prvom mjestu.