Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Novak20

#10676 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Hafis wrote:
Novak20 wrote:NAKON PRIJAVE MARINKA ČAVARE DA GA PRATE: Uhapšen H.N. iz Kaknja!

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/561 ... aknja.html

...Uhapšeni je od ranije poznat policiji....
H.N. ?
Mora da je neki Hrvoje, juzni ćetnik. Nema tko drugo.
Prije će biti nekakav hipster. U trofrtaljkama.
BHCluster

#10677 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Novak20 wrote:
Hafis wrote:
Novak20 wrote:NAKON PRIJAVE MARINKA ČAVARE DA GA PRATE: Uhapšen H.N. iz Kaknja!

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/561 ... aknja.html

...Uhapšeni je od ranije poznat policiji....
H.N. ?
Mora da je neki Hrvoje, juzni ćetnik. Nema tko drugo.
Prije će biti nekakav hipster. U trofrtaljkama.
Ovakav?
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10678 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote: Da je pacijent, to jest ovisnik o igrama na sreću ne sumnjam. Ovdje ovi naši kladioničarski analitiĆari kaži da nema nigdje više igrača i nigdje bolje berbe i šišanja k'o gore u srednjoj Bosni. Poludili za kockom...jebat ga, i razumjet ih je.

imal ćavara kaki ranc u busovaci, da mu konja ne umlate il cuku-macu ne osakate... ovi dolje kladijonicari sve naplate kadli tadli :izet:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10679 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Dragan Čović: Izborni zakon BiH će biti usvojen kako je predloženo

Image
Image
spreca

#10680 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

pici wrote:
Dragan Čović: Izborni zakon BiH će biti usvojen kako je predloženo

Image
jes nesto veseo...da mu Dodo juce nije zazhdio uz guzove :lol: :lol: :lol:
spreca

#10681 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

volta dzontra wrote:Vi se zajebajete a predsjednik je mogao biti otet i zavrsiti tko zna gdje. Sve je bilo spremno...Bus, auto....ko ibarska magistrala
bilo bi jedno govno manje na cesti
155_mm

#10682 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Hafis wrote:
155_mm wrote:prije neg prelistam temu. jel nam hafis objasnio kako ce da funkcionise dom naroda u gradjanskoj BiH?
Ma jednostavno.
Edim Fejzić i ostale filandre će moći u dom naroda kao Hrvati ako se premjeste s adresom u neku županiju gdje ima dovoljno Hrvata i koja će ih delegirati u Dom naroda FBiH a možda i u Dom naroda BiH. Normalno, pod uvjetom da ih ja i slični meni prepoznamo kao Hrvate i zaokružimo ih na izborima.
U suprotnom, mogu ostati doma u Goraždu i takmičiti se u ligi za kantonalnu skupštinu ili zastupnički dom FBiH.
I svi na dobitku, nema rata i ugrozbe bošnjačkog naroda.
juce kad sam te pito kako ce biti rijeseno ustavom ko je i sta je jedan hrvat ti se pravis mutav. a vidis da znas.
155_mm

#10683 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Hafis wrote:
Da je pacijent, to jest ovisnik o igrama na sreću ne sumnjam. Ovdje ovi naši kladioničarski analitiĆari kaži da nema nigdje više igrača i nigdje bolje berbe i šišanja k'o gore u srednjoj Bosni. Poludili za kockom...jebat ga, i razumjet ih je.
znas sta jos neki kazu, kad smo vec kod toga. kazu da od kad vam je milorad dodik poceo cuvati ledja da je mnoge pocelo boliti prkno. mozda bi i njih trebalo razumjet.
spreca

#10684 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

155_mm wrote:
Hafis wrote:
155_mm wrote:prije neg prelistam temu. jel nam hafis objasnio kako ce da funkcionise dom naroda u gradjanskoj BiH?
Ma jednostavno.
Edim Fejzić i ostale filandre će moći u dom naroda kao Hrvati ako se premjeste s adresom u neku županiju gdje ima dovoljno Hrvata i koja će ih delegirati u Dom naroda FBiH a možda i u Dom naroda BiH. Normalno, pod uvjetom da ih ja i slični meni prepoznamo kao Hrvate i zaokružimo ih na izborima.
U suprotnom, mogu ostati doma u Goraždu i takmičiti se u ligi za kantonalnu skupštinu ili zastupnički dom FBiH.
I svi na dobitku, nema rata i ugrozbe bošnjačkog naroda.
juce kad sam te pito kako ce biti rijeseno ustavom ko je i sta je jedan hrvat ti se pravis mutav. a vidis da znas.
nepravi se mutav :oops: ...takav je od rodjenja :mrgreen:
Hafis

#10685 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

155_mm wrote:
Hafis wrote:
Da je pacijent, to jest ovisnik o igrama na sreću ne sumnjam. Ovdje ovi naši kladioničarski analitiĆari kaži da nema nigdje više igrača i nigdje bolje berbe i šišanja k'o gore u srednjoj Bosni. Poludili za kockom...jebat ga, i razumjet ih je.
znas sta jos neki kazu, kad smo vec kod toga. kazu da od kad vam je milorad dodik poceo cuvati ledja da je mnoge pocelo boliti prkno. mozda bi i njih trebalo razumjet.
Znao sam. Koga svrbi, taj se češe.
Nešto si mi se puno natakario oko tih homo stvari. Stoga, pređi k'o i svaki ovdsje prašinar na standardno područje: malo na đikane, južne ćetnike, fašiste, antifašiste i ostale gluposti.
Ne bi mi bilo drago da ti moram postavljati dijagnozu.
Novak20

#10686 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Čović nakon razgovora sa Izetbegovićem i Radončićem: Vlast ne funkcioniše

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/covic- ... se/792200/

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je danas da vlast u BiH danas ne funkcioniše i nema parlamentarne većine zbog čega treba preuzeti odgovornost na domaćem planu kako bi se ispunile obaveze na evropskom putu.

“Kao što je najavljeno danas sam sa Izetbegovićem i Radončićem održao sastanke i razgovarao na sličan način na kojim sam razgovarao juče sa Dodikom. Istina, juče smo imali šire delegacije, a danas su bili predsjednici stranaka”, rekao je Čović novinarima u Sarajevu.

On je dodao da je sagovornike na sastancima upoznao o konceptu koji će od 17. jula zastupati kao predsjedavajući Predsjedništva BiH.

“Iznio sam vrlo jasan koncept, s obzirom da od ponedjeljka počinjem predsjedavanje u Predsjedništvu BiH i da ću tada biti u Briselu. Tamo ću pred predstavnicima EU, koji su jako zainteresovani za poziciju BiH, preuzeti jasnu odgovornost za ono što treba da napravimo da bismo dobili kandidatski status, kao što smo planirali”, rekao je Čović.

Lider HDZ-a BiH je naglasio da mu ne pada na pamet da optužuje bilo koga za to što nisu ispunjene obaveze BiH, ističući da će preuzeti odgovornost za sprovođenje nove korigovane Agende, odnosno, reformski plan za narednih osam mjeseci.

“Da bismo ispunili ono što smo sebi postavili kao plan treba sjesti sa sagovornicima koji nas mogu podržati na tom putu. O tome sam razgovarao sa Izetbegovićem i Radončićem”, rekao je lider HDZ BiH.

On je istakao da je sa Radončićem, kao što je bio slučaj juče i sa Dodikom, postigao visok stepen saglasnosti, dok je sa Izetbegovićem ostalo da se traži rješenja jer ima puno problema u funkcionisanju između HDZ-a BiH i SDA.

“Bitno nam je da radimo 14 mjeseci do izbora, a ne da smo već u izbornoj kampanji koja će nas istrošiti, a udaljiti od onog što smo sebi postavili kao plan. Tu nećemo dobiti nikakve poene, niti od prijatelja izvana niti od onih koji imaju prema nama pozitivan ili negativan odnos”, rekao je Čović.

Kada je riječ o pitanju pristupanja Transportnoj zajednici, Čović je rekao da se nije smjelo dogoditi da su teme Samita u Trstu poznate već šest mjeseci, a da o njima predstavnici vlasti nemaju jasan stav.

“Moje pitanje je zašto se igramo sa ugledom zemlje. Zašto ljudi koji idu na te skupove nemaju jasan stav – bilo da je riječ o Vijeću ministara, Predsjedništu ili Parlamentarnoj skupštini, a to da je neko sinoć na nekoj telefonskoj sjednici glasao ovako ili onako – ne bih da spekulišem jer mi je to ismijavanje čitavog sistema”, rekao je Čović.

On je ponovio da je neophodno preuzeti odgovornost kako za Transportnu zajednicu, Energetsku strategiju i mnoga druga pitanja, ističući da mu se čini da je kod SDA problem u razumijevanju šta je čiji posao.

Kad je riječ o izmjenama Izbornog zakona, Čović je ponovio da je prijedlog u parlamentarnoj proceduri, da će do kraja jula u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH biti usvojen i da će u septembru ili oktobru biti pred poslanicima Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

“Vjerujem da je pred nama sad veliki napor da stvorimo ambijent da to bude usvojeno. Uvjeravam vas da će to biti usvojeno i da ćemo izbore imati iduće godine”, rekao je on, napominjući da ne želi da ulazi u raspravu o tome šta o izmjenama Izbornog zakona kalkulišu drugi predsjednici stranaka.

On je dodao da u pogledu izmjena Izbornog zakona danas ništa nije dogovorio sa Izetbegovićem.

“Kako će i u kojoj formi biti na kraju i ko će sve to podržavati – meni je bitno da jedan narod ne bira drugom predstavnike. Kada je riječ o članu Predsjedništva BiH i klubovima u Domu naroda, to možemo ostvariti na više načina. Mi smo ponudili rješenje za koje sam tvrdio da smo dogovorili sa SDA”, rekao je Čović.

On je dodao da na sastancima danas nije bilo riječi o pitanju javnog servisa BiH, dodajući da je prijedlog Kluba hrvatskog naroda u parlamentarnoj proceduri i da će u konačnom biti usvojen uz neke korekcije.
155_mm

#10687 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 155_mm »

Hafis wrote:
155_mm wrote:
Hafis wrote:
Znao sam. Koga svrbi, taj se češe.
Nešto si mi se puno natakario oko tih homo stvari. Stoga, pređi k'o i svaki ovdsje prašinar na standardno područje: malo na đikane, južne ćetnike, fašiste, antifašiste i ostale gluposti.
Ne bi mi bilo drago da ti moram postavljati dijagnozu.
cuj puno. jednom u nekoliko godina napisem ovakav post a "đikane, južne ćetnike, fašiste, antifašiste i ostale gluposti" jos rijedje, ono tebi puno.

pa cijena cuvanja ledja uvijek ima svoju cijenu. neko je spreman platiti a neko ne. stvar slobodnog izbora.
Ne bi mi bilo drago da ti moram postavljati dijagnozu
argumentum ad hominem, označava odgovor na argumente druge osobe napadanjem njihovog karaktera, umjesto odgovaranja na sâm argument. Pri neumjesnom korištenju, može se koristiti kao logička greška u kojoj se tvrdnja ili argument druge osobe odbacuju na osnovu beznačajne činjenice ili pretpostavke o autoru ili osobi koja se kritikuje
Hafis

#10689 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Dieser Text ist ernst Unsinn. Ich werde ein paar Tage hat eine Art von Jugoslawien zu machen und dann wieder wie gewohnt.
Es lässt die gute alte Hafiz sagt
seln

#10690 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:
seln wrote:
Hafis wrote: Meni više interesira tko mu je nalogodavac.
I šta imaš ti protiv arapa? Nosi mi te jeftine seoske folove. K'o ono ne voli arape i odmah će ga smatrati klasom modernih europskih muslimana.
Bolan svi su ljudi isti, neovisno od rase, vjere, boje kože i ostalih zezervata.....Doduše, humana biomedicina tvrdi da je svaki čovjek zaseban i da ne postoje dvojica istih.

Ali da te ne zamaram sa znanošću, pošto ti to nije fah: propjevao bi ovdje taj Hrvoje na čijoj je deredži, što si rekao keks.
Ufurana mostarska gnjidica usput napominje da mu je sagovornik de facto nepismen :-)
Ufurana mostarska gnjidica lafo ne mrzi nikoga, svi ljudi su mu isti (doduse, Bosnjaci za njega nisu ljudi).
Ufurana mostarska gnjidica je humanist i liberal, ali za njega je mucenje legitimno sredstvo policijskog rada.

Samo jednu stvar ne kontam: kako mozes pogledati u ogledalo i ne povratiti?
Izgleda da sam dirnuo u žicu :)
Sestro, anestetik molim.. levobupivakain, dva kubika...i malo širu iglu.
Samo se opustite...
Dirnuo si me za belegiju....
tvoje sale nikad nisu bile smijesne, ali sad vec postajes uvredljiv, pa ti odgovaram u tvom stilu.
Naravno, razumijem motiv: jebemo te pa te rasturamo uzduz i poprijeko (krivi Dragana koji tako fino nabacuje lopte), cura je tobom pod obrisala,
Alfons te satra na nivou podataka i cinjenica... previse za ego sitnog gulanfera, koji nikad ne izlazi iz vlastite mahale, jer je tu najveci.
Last edited by seln on 14/07/2017 09:13, edited 1 time in total.
seln

#10691 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote:Dieser Text ist ernst Unsinn. Ich werde ein paar Tage hat eine Art von Jugoslawien zu machen und dann wieder wie gewohnt.
Ah, taj translator :-) :-) :-) :-) :-)
ili je Hafiz master Yoda?
Alfons Kauders

#10692 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Dieser Text ist ernst Unsinn. Ich werde ein paar Tage hat eine Art von Jugoslawien zu machen und dann wieder wie gewohnt.
Kein Spass Mehr!

Gott mit NVZ!

:D
Alfons Kauders

#10693 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Hafis wrote: Izgleda da sam dirnuo u žicu :)
Sestro, anestetik molim.. levobupivakain, dva kubika...i malo širu iglu.
Samo se opustite...
Dirnuo si me za belegiju....
tvoj esale nikad nisu bile smijesne, ali sad vec postajes uvredljiv, pa ti odgovaram u tvom stilu.
Naravno, razumijem motiv: jebemo te pa te rasturamo uzduz i poprijeko (krivi Dragana koji tako fino nabacuje lopte), cura je tobom pod obrisala,
Alfons te satra na nivou podataka i cinjenica... previse za ego sitnog gulanfera, koji nikad ne izlazi iz vlastite mahale, jer je tu najveci.
Podataka nema, jer kako kaze statisticar, sve cifre su subjektivne i podlozne politickom tumacenju. Iliti, azijatski arapski brojevi se ne pikaju u katolibaniji - tu su nesto djihatlije tamo sracunale, a oni po defaultu lazu i kradu

A ostalo je tako puno cifri za objaviti... Nesto ce SDA preko svojih medija, nesto ce NVZ preko "svojih" koji misle da nisu nasi... :)

No, nema zurbe. Kad su u pitanju pare, malo ce se grickati HDZ, a malo SNSD. Malo vise, preko mehanizma za zavrtanje ruku zvanog PDV.
spreca

#10694 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

'Afiz ovdje ko neka prostitutka...svi ga :izet: a njemu sve malo :mrgreen:
seln

#10695 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

spreca wrote:'Afiz ovdje ko neka prostitutka...svi ga :izet: a njemu sve malo :mrgreen:
Belaj je u tome sto on konta da nas ubija ko mraz paprike... dominira nas... rastura argumentacijom...a baska sto smo mu zavidni na dobrom izgledu, uspjehu kod zena i znanju.
spreca

#10696 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

seln wrote:
spreca wrote:'Afiz ovdje ko neka prostitutka...svi ga :izet: a njemu sve malo :mrgreen:
Belaj je u tome sto on konta da nas ubija ko mraz paprike... dominira nas... rastura argumentacijom...a baska sto smo mu zavidni na dobrom izgledu, uspjehu kod zena i znanju.
Blago se njemu ni brige ni pameti :lol: ...nek uziva u svojim glupostima :lol:
dobojlija81

#10697 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dobojlija81 »

seln wrote:
Ah, taj translator :-) :-) :-) :-) :-)
ili je Hafiz master Yoda?
uči njemački, pametan čojk, bolje brisat gujce po njemačkoj nego doktor u hercegovini
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10698 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Chmoljo »

Hafis wrote:Fudo uvijek u formi: standardno priglup i dosadan :zzzz:
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Hafis

2 sedmice
Alfons Kauders

#10699 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

E jebiga, sta cu sad raditi 15 dana?