victim lamb wrote:
Čovjek ti već nekoliko puta kaže da je odgovorio na tvoje pitanje, a ti opet... Misliš li da je Peđa neiskren, da nešto krije, da je glup pa ne zna odgovor??? Mislim ako ti kaže da je odgovorio a ti i dalje navaljuješ!??
Zatrpavanje teme.
Kad vec tvrdis da neko zatrpava temu i smara druge, molim te odgovori meni na pitanje, na koje nisam dobila odgovor od g. Pedje. Prosla sam sa ovakvim komentarima, kao i Veljaca.
PostPostao/la Innovation dana 26/09/2012 17:29
Moram i ja "pilat"ili "smarat" g. Kojovica. Zar je toliki problem odgovoriti, da li je nesto tacno ili netacno?
PostPostao/la Innovation dana 26/09/2012 10:08
Zao mi je sto Vas smaram g. Kojovicu , ali za nesto sto je argumentovano, a ne pausalno receno,smatram da je posteno odgovoriti "jeste pogrijesio sam". Ni u sto Vas ja ne pokusavam ubijediti.Vase ostale pristalice na ovoj temi smatraju da sam dosadna, pa bih ih zamolila da mi neko od njih, ako vec necete Vi, odgovori sta je od ovo dvoje istinito i ja vise necu nikoga smarati. Hvala
Ministri SDA su desetak dana prije te sjednice na kojoj su smjenjeni prestali dolaziti na posao. Ovo ste vi izjavili g.P.K.
PostPostao/la Innovation dana 25/09/2012 18:10
Kako mozete tako izmisljati g.Kojovicu.

31.05.2012.g./cetvrtak/ odrzana 72. sjednica Vlade u punom sazivu. Jedna od tacaka su bili amandmani na Ustav, sto su u dijelu presude Sejdic-Finci podrzali ministri SDA. To smo, cini mi se u nasim prepiskama, Vi i ja razjasnili /i sami ste rekli, da premijer nije rekao istinu/.Vratite se malo unazad, na postove koje smo razmjenili.
4.06.2012.g./ponedjeljak/ odrzana hitna sjednica SKS, o cemu nisu bili ni na koji nacin, obavjesteni ministri SDA.
6.06.2012.g./srijeda/ su poslali odluke o razrjesenju ministrima,po kuriru na kucne adrese.
Ministri su dolazili na posao do 8.06.2012.g. /petak/
14.06.2012.g.postavljena nova Vlada.
Kojih to 10 dana, nisu dolazili na posao? LP
Prosta matematika.