Stoka, pa ako je iko ugrozen u ovom gradu mi smo. Kada se sjetim samo prelazaka od stupa prema ilidzi... Situacija se jeste popravila u zadnje vrijeme, nema sta, ali voziti u gradu je jos uvijek tesko.quarterback wrote:nekad stanem pa se prepirem, nekad prodjem, nekad prodjem sa pozdravom u vidu srednjeg prsta, em sto vozim krajnje desno, em ne zvonim pjesacima postujuci to da sam ja tu na njihovom, em obilazim djecu na najvecem mogucem razmaku i onda tako povremeno naletim na nekakvu budalu koja namjerno ignorise moje postojanje i pokusaj da prodjem trotoarom pa i tim krajem trotoara jer smatra da ne trebam biti tu...drag_gost wrote:I hajde ti sada njima objasnjavaj...
Biciklom kroz Sarajevo
- drag_gost
#10676 Re: Biciklom kroz Sarajevo
-
Diego_Armando
#10677 Re: Re:biciklom kroz Sarajevo
Ma ja bi za te pare uzeo nov u CC-uskafiskafsnjak wrote:Jel vrijedi 50 hahah
Moje mišljenje...
-
r_faruk
#10678 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ovi sa pika nisu normalni. Skuplje su im stvari nego u radnjama 
Jos u prodavnici dobijes neku garanciju....
- holowey
#10679 Re: Biciklom kroz Sarajevo
http://idesh.net/report/muke-po-hrvatsk ... smartfoni/
mnogo toga iz clanka se odnosi i na nas...
mnogo toga iz clanka se odnosi i na nas...
-
amir79
#10680 Re: Biciklom kroz Sarajevo
r_faruk wrote:Ovi sa pika nisu normalni. Skuplje su im stvari nego u radnjama
zato se na pik-u cjenkaš, jer taj što prodaje formira cijenu kako bi je mogao spustiti 10-20% i biti dobar....
-
amir79
#10681 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ima li kakva alternativa biciklističkoj ruti od Narodnog pozorišta do Vijećnice ulicom Obala, imam traumu da ne padnem pod tramvaj, jer je usko, pješaci, tramvajska stajališta, ljudi koji čekaju tramvaje, kupona, kupona...
ja mislim da nema, al eto da pitam
-
quarterback
#10682 Re: Biciklom kroz Sarajevo
sve druge varijante su gore (puno) od teamir79 wrote:ima li kakva alternativa biciklističkoj ruti od Narodnog pozorišta do Vijećnice ulicom Obala, imam traumu da ne padnem pod tramvaj, jer je usko, pješaci, tramvajska stajališta, ljudi koji čekaju tramvaje, kupona, kupona...
- holowey
#10683 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ulicom skenderija, tj. kuda ide trola...pa onda lijevom obalom do vijecniceamir79 wrote:ima li kakva alternativa biciklističkoj ruti od Narodnog pozorišta do Vijećnice ulicom Obala, imam traumu da ne padnem pod tramvaj, jer je usko, pješaci, tramvajska stajališta, ljudi koji čekaju tramvaje, kupona, kupona...
-
quarterback
#10684 Re: Biciklom kroz Sarajevo
bravo, moze preci na onom mostu kod papagajke na lijevu obalu i onda gore do vijecniceholowey wrote:ulicom skenderija, tj. kuda ide trola...pa onda lijevom obalom do vijecniceamir79 wrote:ima li kakva alternativa biciklističkoj ruti od Narodnog pozorišta do Vijećnice ulicom Obala, imam traumu da ne padnem pod tramvaj, jer je usko, pješaci, tramvajska stajališta, ljudi koji čekaju tramvaje, kupona, kupona...
ima malo uskog trotoara ali nije previse prometno
- dadoka84
#10685 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Evo pisem post a jos uvijek se tresem...
Maloprije kod tibre ba stupu vozim trotoarom i malo prijw hifa pumpe cujem neprirodan zvuk motora automobila. Zaustavim bajk na trotoaru prije pjesackog i krajickom lijevog oka vidim teget auto koje prolijece na par metara od mene i zabija se u totem hifa pumpe... Prilaze ljudi i govore mi da sam dobre sadake podijelio.
Maloprije kod tibre ba stupu vozim trotoarom i malo prijw hifa pumpe cujem neprirodan zvuk motora automobila. Zaustavim bajk na trotoaru prije pjesackog i krajickom lijevog oka vidim teget auto koje prolijece na par metara od mene i zabija se u totem hifa pumpe... Prilaze ljudi i govore mi da sam dobre sadake podijelio.
-
kakaljin
#10686 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Bas si dobre sadake podijeliodadoka84 wrote:Evo pisem post a jos uvijek se tresem...
Sarajevo: Vozač automobilom udario u reklamni pano benzinske pumpe
http://www.klix.ba/clanak/160412123
- dadoka84
#10687 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Da nisam cuo motor vjerovatno bi bio na pjesackom a onda, ko zna... A gledao sam ga kako se zabija u totem i kako se ispaljuju airbagovi. Bilo je malte ne bez kocenja u punoj brzini. Puklo je kao kakva bomba...Iz auta curi na sve strane, samo cekam kad ce auto planuti. Tresao sam se dugo poslije.
-
Hadzi Lojo
#10688 Re: Biciklom kroz Sarajevo
sta li se taj napusio? Ja sam bio ocevidac kad se jedan rudonja sa golfom zakovao pod fap na semaforu kod energoinvesta, a fap stajao zbog crvenog svjetla ni kriv ni duzan zguza ga udario i prezivio jos na nogama izasao iz golfa!
- dadoka84
#10689 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ovaj je izgleda bio mortus, prica mi neka cura da je nesto prije pumpe udario lijevo od trotoar i odbio se u punoj brzini ovamo. Stariji lik u koznjaku, ispadaju mu kljucevi iz ruke, nije mogao izaci iz auta.
Sreca pa je bio fap, nedaj boze da je koga u malom autu naguzio.
Sreca pa je bio fap, nedaj boze da je koga u malom autu naguzio.
-
shandrprcSA
#10690 Re: Biciklom kroz Sarajevo
lagano se vracam u sedlo 
-
irconbih
#10691 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Jedno pitanje, ako je neko imao iskustva sa sjedalicama za djecu koje se montiraju nazad, ispod sjedista. Na skoro svim je ogranicenje do 7 godina i 22 kg. Cijene se krecu od 40-50, pa preko 150 KM. Sve koje sam gledao mi se cine nekako nesigurne. Najprije mislim na dio koji se pricvrscuje na cijev sjedista, ali i na nosace same sjedalice. Ti nosaci mi izgledaju nekako pretanko i ne bih se bas osjecao sigurno staviti dijete iza mene, gdje ga ne vidim. Ima li neko da je koristio neku sjedalicu? Kakva su iskustva?
- starii
#10692 Re: Biciklom kroz Sarajevo
prije dva mjeseca kupio sam u peniju dobru sjedalicu ali je imala isti taj problem drzaca sjedalice, ali samo to sve uklonio i plasticnim vezalicama spojio na "gepek bicikla"...toliko je čvrsto da nema sanse da spadne sjedalica...irconbih wrote:Jedno pitanje, ako je neko imao iskustva sa sjedalicama za djecu koje se montiraju nazad, ispod sjedista. Na skoro svim je ogranicenje do 7 godina i 22 kg. Cijene se krecu od 40-50, pa preko 150 KM. Sve koje sam gledao mi se cine nekako nesigurne. Najprije mislim na dio koji se pricvrscuje na cijev sjedista, ali i na nosace same sjedalice. Ti nosaci mi izgledaju nekako pretanko i ne bih se bas osjecao sigurno staviti dijete iza mene, gdje ga ne vidim. Ima li neko da je koristio neku sjedalicu? Kakva su iskustva?
-
irconbih
#10693 Re: Biciklom kroz Sarajevo
I meni je na pamet pala "korpa" pa na nju pricvrstiti sjedalicu. Hvala za info!starii wrote:prije dva mjeseca kupio sam u peniju dobru sjedalicu ali je imala isti taj problem drzaca sjedalice, ali samo to sve uklonio i plasticnim vezalicama spojio na "gepek bicikla"...toliko je čvrsto da nema sanse da spadne sjedalica...
evo na ovo pricvrstis sjedalicu...sretno
-
quarterback
#10694 Re: Biciklom kroz Sarajevo
skitao sam malo po obiju veceras, imaju velik izbor guma, pedala i nesto siceva, cijene su vrlo povoljne
s tim da oprema nije profesionalna, ako imate neki stari bajk koji derete po gradu a rasklimala se pedala i slicno - to je to
s tim da oprema nije profesionalna, ako imate neki stari bajk koji derete po gradu a rasklimala se pedala i slicno - to je to
-
__Phoenix__
#10695 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Gdje uzeti neku majicu jeftino? Je li neko vidio po Azelu ili tako nešto?
-
mali_balon
#10696 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Pfffffffff cuj majcu jeftino to se ovdje ne smije rec, samo se ofiras...ovdje fino okacis selefij sa spelspajz majcom, ovdje se ne nosaju jeftine majce...__Phoenix__ wrote:Gdje uzeti neku majicu jeftino? Je li neko vidio po Azelu ili tako nešto?
- jedna tamo
#10697 Re: Biciklom kroz Sarajevo
ja kad sam vozala bic prije 1o godina niko tj.malo ko je vozao, sad gledam svak živ voza kme.....
-
quarterback
#10698 Re: Biciklom kroz Sarajevo
da, imas u azelu u titovoj, mislim da je oko 15km kratki rukav__Phoenix__ wrote:Gdje uzeti neku majicu jeftino? Je li neko vidio po Azelu ili tako nešto?
- BlackCaviar
#10700 Re: Biciklom kroz Sarajevo
Ima li neko nekakav stariji pony ili nešto tako manje, očajnički mi treba nešto takvo za grada