Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
M416 wrote: ↑06/03/2022 10:01
Sada je upload zakucan na 30 Mbps,ali download je los.
Pozdrav @M416,
Zamolit ćemo Vas da mjerenje izvršite putem mrežnog kabla prema serveru kompanije Telemach. Ukoliko i tada bude bilo odstupanja u internet brzini, kolege će Vas rado pozvati i izvršiti detaljne provjere.
M416 wrote: ↑06/03/2022 10:01
Sada je upload zakucan na 30 Mbps,ali download je los.
Pozdrav @M416,
Zamolit ćemo Vas da mjerenje izvršite putem mrežnog kabla prema serveru kompanije Telemach. Ukoliko i tada bude bilo odstupanja u internet brzini, kolege će Vas rado pozvati i izvršiti detaljne provjere.
Idalje download varira sto mozete vidjeti na toj slici gdje na momenat padne i na 300 Mbpsa.Naravno da testiram preko mreznog kabla.
M416 wrote: ↑06/03/2022 10:17
Idalje download varira sto mozete vidjeti na toj slici gdje na momenat padne i na 300 Mbpsa.Naravno da testiram preko mreznog kabla.
Pozdrav @M416,
Kolege će Vas pozvati i izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
mirza13 wrote: ↑05/03/2022 22:03
pitanje...ugovorna obaveza mi je do 18.3. ...da li mogu 7.3. raskinuti ugovor i koliko bih morao platiti penala (pretpostavljam samo punu pretplatu za 3. mjesec) da li neko slucajno zna?
Pozdrav @mirza13,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke i kontakt broj telefona u inbox kako bi Vas kolege iz tima za brigu o korisnicima pozvale i pružile sve potrebne informacije.
hvala @Telemach, kolege su vec zvale i dale sve potrebne informacije...
Pozdrav @M416,
Kolege će Vas pozvati i izvršiti detaljne provjere. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Evo sada uredan test pa ako bude promjena javim vam u pm .. hvala za upload
Ja ne znam kako sa stupim u kontakt, ali vi sigurno znate i molim da to učinite: da se požalite na veličinu titlova na Investigation Discovery kanalu. Eto, sami pogledajte taj kanal pa ćete vidjeti. Apsolutno neprirodno mali titlovi.
mirza13 wrote: ↑06/03/2022 10:20
hvala @Telemach, kolege su vec zvale i dale sve potrebne informacije...
Pozdrav @mirza13,
Hvala Vam na povratnim informacijama i saradnji na ovaj način. Ukoliko budete imali dodatnih upita za nas, stojimo Vam na raspolaganju.
M416 wrote: ↑06/03/2022 10:23
Evo sada uredan test pa ako bude promjena javim vam u pm .. hvala za upload
Pozdrav @M416,
Hvala Vam na povratnim informacijama. Drago nam je da ste zadovoljni internet brzinom i uslugama koje pružamo. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Ako bude opet zezalo, skini speedtest aplikaciju sa windows store-a, ugasi browser i pokreni test. Testiranje preko browsera cesto daje pogresne rezultate zbog opterecenosti ram-a i ostalih resursa.
Benq wrote: ↑06/03/2022 10:26
Ako bude opet zezalo, skini speedtest aplikaciju sa windows store-a, ugasi browser i pokreni test. Testiranje preko browsera cesto daje pogresne rezultate zbog opterecenosti ram-a i ostalih resursa.
Testirao sam i aplikacijom i malo bolji rezultat je bio.
Ja ne znam kako sa stupim u kontakt, ali vi sigurno znate i molim da to učinite: da se požalite na veličinu titlova na Investigation Discovery kanalu. Eto, sami pogledajte taj kanal pa ćete vidjeti. Apsolutno neprirodno mali titlovi.
Pozdrav @semsasuljakovic,
Nažalost na veličinu titlova na kanalu Discovery ID ne možemo utjecati. Titlove koji su dostupni na navedenom kanalu dobijamo u tom obliku od distributera kanala. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
M416 wrote: ↑06/03/2022 10:27
Testirao sam i aplikacijom i malo bolji rezultat je bio.
Da, samo app treba koristiti za vece brzine, jer browser se cesto ne zna "nositi" sa vecim brzinama pa mu zaglave procesi i zakuca cpu, dok aplikacija uglavnom koristi HDD/SSD, CPU i mreznu karticu.
Benq wrote: ↑06/03/2022 10:30
Da, samo app treba koristiti za vece brzine, jer browser se cesto ne zna "nositi" sa vecim brzinama pa mu zaglave procesi i zakuca cpu, dok aplikacija uglavnom koristi HDD/SSD, CPU i mreznu karticu.
profesor71 wrote: ↑06/03/2022 11:49
Sad je u redu. Hvala puno
Pozdrav @profesor71,
Nema na čemu. Drago nam je da ste zadovoljni internet brzinom i pruženim uslugama. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.