arzuhal wrote:irac300 wrote:Kako nas objektivni moderator navuce svoje poklonike k'o muhe na...khm. Moderatore, jesi li tako objektivan na temi o alahu? Onako, da se preselim tamo, da podjebavam, mislim, da se vodim tvojim primjerom??
Razdvoji mene kao forumaša od mene kao moderatora. Ako sam neobjektivan kao moderator - odmah prijavljuj. Ovo što pišem pišem kao forumaš. Ja tebe ne banujem jer bi mene nataknuo na neku stvar (dakle iz lilnih razloga) ili bilo koju mržnju spram islama koju pokazuješ (pa da bude zbog vjerskih/svjetonazornih).
Navede danas lik vijest kako je djevojčica Zejneb silovana i ubijena u većinski muslimanskoj zemlji, i to uradi na ovoj temi - zašto? Zašto ako je sama djevojčica bila muslimanka, ako su joj roditelji muslimani, ako su demonstranti koji su ustali protiv korumpirane, lijene, neefikasne vlasti (koja svojim djelovanjem ili nedjelovanjem upravo gazi sve islamske vrijednsoti) - muslimani? U kojoj živi 200 miliona ljudi...
Ako taj stravični slučaj
razotkriva sam islam kao besmislen, onda i ovaj s crkvom u Kini, istom snagom, ukazuje na besmisao ateizma...
Od prijavljivanja nema nista, prijavljivao sam i tebi trolove, nisi ni trepnuo, nismo djeca. Ne mogu razdvojiti forumasa od moderatora jer je ovo pdf o kojem ti trebas voditi racuna. Nazalost, ti si taj koji je medju vodecim u miniranju ove teme, sto direktno sa podjebavackim komentarima, sto indirektno, svjesno tolerisuci razne Smrcke koji budalasaju na ovoj temi.
I onda kada ljudima proradi inat dobijes ovakve postove o silovanoj djevojcici, sto nema veze s vezom, ali isto tako nemaju ni stvari tipa cudesa iz kur'ana i slicno by Smrcak, pa se tada smjeskas i jos ga podstices.
Ti to mozes sasjeci u korijenu ali ti je zabavno, sve dok se "rat" vodi na temi koja tebi smeta. Kladim se da ne bi tako bilo na drugim temama, gdje se vjernici okupljaju, ponavljam, nismo djeca
I da, ne mrzim islam, samo su mi odbojne sve vrste religija. Ali ne idem sa teme na temu da vam solim pamet o tome.