Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
doff

#10676 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

Domy31 wrote:
The BEN10 wrote:Jel moguće dobiti kombinaciju telefonije i interneta i po kojoj cijeni - TV imam riješen...
http://www.telemach.ba/MIX+paketi/1385/ ... keti.shtml
Je li u ove cijene uključen PDV ?
onih 15 KM za KKS moras placati

a sve cijene su ti sa pdv-om

Da, ali tih 15 KM je već uračunato u cijenu i uključen je PDV
kakaljin

#10678 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Zar nebi trebala biti ista sema kanala u cijeloj BiH i da kada se uvode novi kanali da svi dobiju iste kanale.
DON_eARL

#10679 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Ima li smisla da dodaju RTV Zenica u Zenici, TVSA u Sarajevu ili TV Mostar u Mostaru? :-)

Očito ujednačavaju programske šeme, bar kad su ovi domaći programi u pitanju.
Domy31

#10680 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

doff wrote:
Domy31 wrote:
The BEN10 wrote:Jel moguće dobiti kombinaciju telefonije i interneta i po kojoj cijeni - TV imam riješen...
http://www.telemach.ba/MIX+paketi/1385/ ... keti.shtml
Je li u ove cijene uključen PDV ?
onih 15 KM za KKS moras placati

a sve cijene su ti sa pdv-om

Da, ali tih 15 KM je već uračunato u cijenu i uključen je PDV
To da, al on je pitao moze li bez tv-a
avaks

#10681 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Super :D Sada možemo pratiti Ritam Srebrenice, Selu u pohode, Olovsku hroniku, Balkanske drumove, Hercegovinu danas i folk, folk i samo ultra folk :thumbup:
Hvala ti Telemaše gdje čuo i ne čuo. Ima da se klinčim komšijama sa Moja TV da smo i mi dobili "naših" kanala i sada i mi imamo preko 140 prc
Idemo još jednom da utvrdimo, znači, Cinemania, Cinestar Premiere 1 i 2, Nova.rs whateva Pink gluposti...
Hvala i Arene što ste ukinuli i nadati se da zamjena neće biti Behar, Igman, Vogošća i za to ccc.
shandrprcSA

#10682 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

shandrprcSA wrote:
shandrprcSA wrote:@Telemach, da li bi korisnici koji vec imaju na digitalnoj prosireni paket trebali ovom akcijom da imaju besplatno HD kanale do 15.01.'14. god. ?
samo da ponovim...
ponovo
spinel_

#10683 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by spinel_ »

avaks wrote:Super :D Sada možemo pratiti Ritam Srebrenice, Selu u pohode, Olovsku hroniku, Balkanske drumove, Hercegovinu danas i folk, folk i samo ultra folk :thumbup:
Hvala ti Telemaše gdje čuo i ne čuo. Ima da se klinčim komšijama sa Moja TV da smo i mi dobili "naših" kanala i sada i mi imamo preko 140 prc
Idemo još jednom da utvrdimo, znači, Cinemania, Cinestar Premiere 1 i 2, Nova.rs whateva Pink gluposti...
Hvala i Arene što ste ukinuli i nadati se da zamjena neće biti Behar, Igman, Vogošća i za to ccc.

kakve arene kad ih nikad nisu ni imali :-)

inace zbog ovih gluposti, valentino, behar, tv kiss, kakanj... i pravim sebi liste, da ne bih slucajno naletio na iste
Maharadza

#10684 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

avaks wrote:Super :D Sada možemo pratiti Ritam Srebrenice, Selu u pohode, Olovsku hroniku, Balkanske drumove, Hercegovinu danas i folk, folk i samo ultra folk :thumbup:
Dobro pa makar ovaj RTL2 iole valja, vidim ima ugl. komediju u programu, a ove domaće na bi komentarisao, odron teški. Still waiting for cinestar premiere... :!:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
avaks

#10685 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

RTL 2 sad gledam i bolji je od svih ovih zajedno. Jest da je ovo što prikazuju već ižvakano ali barem je nešto normalno :thumbup:
@spinel Neka područja jesu imala dok od jučer imamo samo poruku izvinjenja hahah :run:
help_desk

#10686 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by help_desk »

U kojim bankama se moze platiti racun bez provizije? Moze li u posti?

Savjet Telemachu - zaposlite vise djelatnica kao gospođu što radi na šalteru u BBI centru, kratko ošišanu, punačka sa zdravim plućima :-D
Domy31

#10687 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

shandrprcSA wrote:
shandrprcSA wrote:
shandrprcSA wrote:@Telemach, da li bi korisnici koji vec imaju na digitalnoj prosireni paket trebali ovom akcijom da imaju besplatno HD kanale do 15.01.'14. god. ?
samo da ponovim...
ponovo
ja imam prosireni i HD i dobio sam vecu brzinu
golfiista

#10688 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by golfiista »

golfiista wrote:Nemojte mi zaboraviti pustiti HBO paket vecetas iza dvanaest.
Evo sad ce i treci dan januara, a jos uvijek HBO zakljucan, lijepo ste krenuli u novu godinu, azurno.
kakavdanakneiskustvu

#10689 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

help_desk wrote:U kojim bankama se moze platiti racun bez provizije? Moze li u posti?

Savjet Telemachu - zaposlite vise djelatnica kao gospođu što radi na šalteru u BBI centru, kratko ošišanu, punačka sa zdravim plućima :-D

Samo u intessa banci koliko ja znam
Maharadza

#10690 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

avaks wrote:RTL 2 sad gledam i bolji je od svih ovih zajedno. Jest da je ovo što prikazuju već ižvakano ali barem je nešto normalno :thumbup:
@spinel Neka područja jesu imala dok od jučer imamo samo poruku izvinjenja hahah :run:
Meni te prežvakane serije/komedije dobro dođu jer sam navikao da se nešto u pozadini vrti na TV-u dok radim na kompu, bilo ozbiljno ili bezze nešto! Dosadio i onaj comedy central! :mrgreen:
Mustang1

#10691 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ma vecina toga ima i na foxu i meni je uvijek upaljeno ili na jednom od foxova ili na comedy .. A na ovim foxovima se nadje i nesto novo nekad :D
mali_balon

#10692 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mali_balon »

Domy31 wrote:
mali_balon wrote:
spinel_ wrote:sta ste ovo cackali pa ne mozes na svoje liste dodavati kanale.. ono dodje do prvo 105 pa sve se na tom broju sabiraju kanale ( dakle 5-10 kanala mozes staviti na tom broju :D ). kasnije se samo pocelo brisati pa je onda broj 98 konacan kao broj konacnih kanala na kojim se sabira. takodjer, kanale ne mozes izbaciti iz liste, vec odmah zasteka i moras reset raditi ( 10+ puta sam resetovao ) popravljajte ovo zivi bili :roll:

Isti problem, zvao podrsku nisu mogli nista od tamo rijesiti, otvorili nalog i evo cekam da mi se jave majstori da dodju kuci da pogledaju, navodno se moraju javiti u roku od 48h po otvaranju naloga. Danas istice tih 48h. Cim rijesim sitaciju javit cu u cemu je problem.
Tehnicari rade tek od sutra, al ko zna.

Apdejt

Bio majstor prije 10ak min, helem da ne duzim zvao on nekog inzinjera i rekao da je to, citiram "binarni problem" i da se prave poseobne liste tipa sport (gdje ce btri svi sportski kanali) HD (gdje ce biti svi HD kanali itd itd), ta opecija vec ima na risiveru ali mi je prekomplikovano mijenjati liste, moras u meni pa tamo pa vamo, dok bi na svojoj listi samo mijenjao kanale. Pokusam praviti listu opet ledi, u listi u kojoj sam, znaci ne dodajem kanale nego pravim novi redosljed na staroj listi opet sve ledi. Helem risiver k... ne valja. Uglavnom testira se moj prag neke tolerancije koji je vec "nagrizen" nekim glupim kanalima tipa tv posavina ili otv ...
Mustang1

#10693 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Koliko im sad treba da dodju kad se prijavi za prikljucak ?
aura lajt

#10694 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

Mustang1 wrote:Koliko im sad treba da dodju kad se prijavi za prikljucak ?
prijavio prosli cetvrtak, dosli u ponedjeljak.
van helsing

#10695 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

spinel_ wrote:kakve arene kad ih nikad nisu ni imali :-)
Telemach nije imao Arena Sport kanale,ali jesu kabl.operateri koje je Telemach kupio,a ti kabl.operateri su imali ugovore do kraja godine.
kakavdanakneiskustvu

#10696 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

zna li ko je li danas sport na hrt 2 u vitezu i kiseljaku zatamnjen ?
doff

#10697 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:zna li ko je li danas sport na hrt 2 u vitezu i kiseljaku zatamnjen ?
Zar ti nisi odjavio Telemach, kako si samo oštro najavljivao prije otprilike mjesec i po :D
kakavdanakneiskustvu

#10698 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

doff wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:zna li ko je li danas sport na hrt 2 u vitezu i kiseljaku zatamnjen ?
Zar ti nisi odjavio Telemach, kako si samo oštro najavljivao prije otprilike mjesec i po :D

Nisam,nemam gdje preci
doff

#10699 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:Zar ti nisi odjavio Telemach, kako si samo oštro najavljivao prije otprilike mjesec i po :D

Nisam,nemam gdje preci[/quote]

Zar nije u opticaju bio Logosoft i BHT? 8)
kakavdanakneiskustvu

#10700 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

doff wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:Zar ti nisi odjavio Telemach, kako si samo oštro najavljivao prije otprilike mjesec i po :D

Nisam,nemam gdje preci
Zar nije u opticaju bio Logosoft i BHT? 8)[/quote]

Bit Nije,logosoft jeste ali ih jos nema u mom dijelu grada
Locked